LÜTFEN YARGILAMADAN KENDİNİZİ BENİM YERİME KOYARAK CİDDİ YORUM YAPIN BİRİLERİNDEN FİKİR ALMAYA İHTİYACIM VAR

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
selam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim karı koca ikimizde çalışıyoruz. Kocam beni gerçekten çok seviyor bana çok iyi davranıyor gerçekten değer veriyor fakat iddia oynuyor. Defalarca bana yalan söyleyerek bir yerlerden borç bulup avans alıp iddiaya yatırıyor ve ben sonradan öğrenip plan yapıp düzene sokuyorum tam ona güveniyorum tekrar yapıyor. Dün öğrendim ki yine yapmış şimdi benden son bir şans istiyor bir daha olursa ne istersen o olsun ama son kez affet diyor. Bu kadar borca girmesinin sebebi ise seni mutlu edebilmek için sana hediyeler almak için diyor. Biz iddia borcu yüzünden çok sıkışığız bana hiç bir şey alamıyor ama ben ona bu konuda hiç bir şrkilde ima da bulunmuyorum ondan hiçbir şey istemiyorum bana yalan söyleme ben zaten çok mutlu olurum diyorum. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama sürekli yalan söyleyip borca girmesi beni tüketti sizce son bir şans vermeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım. fikirlerinize gerçekten önem vereceğim ona göre yazarsanız sevinirim.

Ayrılmayı düşünme şimdilik. Ama hemen de affetme. Ailenin yanına git bir ay kal aklı başına gelir

Siz öğrenmeseniz yalan söylemeye devam edecekti. Bunu düşünün ve ona göre karar verin.
Üzerinde kafa patlatılacak derinlikte bir mevzu değil yani çok basit aslında görmek isterseniz.
son bir şans vermeyi düşünmeli miyim sizce

Ayrılmayı düşünme şimdilik. Ama hemen de affetme. Ailenin yanına git bir ay kal aklı başına gelir
ailemin yanına gidemiyorum ben evlenip şehir dışına geldim ve ailem başka şehirde burda kimsem yok çalışıyorum iş yeri izin vermez ama bir birimizi seviyoruz herkes son bir şansı hak eder mi diye düşünüyorum

Iddiaya vermese size daha cok sey alabilir sizin icin yaptigini soyluyor birde.ayrilin yada ayrilmayin diyemem ama ciddi bi sorun.barisacaksaniz bile birakmayacagini tekrar yapacagini bile bile devam edin

Kumar alkol uyusturucu gibi bagimliliklarda yalan cok gorulur. Kendini bagimliliktan kurtaramadigi icin cevresine de her tur yalani soyler.kumar masasinda esini teklif eden dahi duydum. Bir an once yardim almali. Bagimlilik konusunda calisan hastaneler var. Eger sonuc alamazsaniz kendinizi uzaklastirmaktan baska careniz olmsz. En azindan cocuk yapmayin. Maas karti vs kendinizde olmasini teklif edin harclik verin.

son bir şans vermeyi düşünmeli miyim sizce
Ben olsam vermezdim çünkü yine yalan söyleyecek bu kişi. Gelip kendi en başından pişmanlıkla düzeleceğini söyleyip çaba göstermiş olsa belkiii diyebilirdim ama siz yakalamamış olsaydınız aynı şekilde devam ederdi. O yüzden şu an söylediklerinin samimiyetine inanmazdım

Bu durum asla düzelmez, hep böyle devam eder. Ona göre karar verin. Bir de evlenmeden önce iddia oynadığını bilmiyor muydunuz?
daha önce bir kez yapmış ve bırakmıştı en azından evlenene kadar öyleydi ama aile baskısı da vardı bu kadar derinlerde olduğunu bilmiyordum çünkü etrafımda iddia oynayan kimse yoktu

Buraya benzer konularda hep yazdım 15 yıldan fazladır esinizle benzer bağımlılığığı olan bir abim var. Değişmiyor birkaç defa tedavi oldu bunun için ama elde var sıfır.

Artık öyle bir duruma geliyorlar ki yalanla bütünleşiyorlar.

Oynadıkça bambaşka yalanlar, bahaneler. Sizi mutlu etmek istemesi tabi ki bahane, eşiniz bağımlı ve öyle son şans oynamayacağım deyip bitecek birşey değil içindeki durum. Devam ederseniz göreceksiniz sizde.

Kumar ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.
Verilen sözlerle, duyulan sevgilerle çözülecek bir şey değildir maalesef.
Bırakın çok sevdiği kadını, bu uğurda evlatlarından vazgeçenleri gördük.
iddia da kumar gibi bağımlılık mı yapar peki son bir şansı hak etmez mi dersiniz evliliğimiz henüz çok yeni

Ben olsam şans verirdim ama düzelir diye değil, olmayacağını görüp içimin rahat etmesi için. Bu bir bağımlılık, hediye almak istemesi tamamen bahane ki psikolojik yardım almalı böyle kurtulabileceğini sanmıyorum. Ve bir bağımlı her zaman bağımlıdır on sene sonra bile tekrar başlayabilir.

Tedavi görmesi lazim. Kumarda hastalık. Iddiada kumar, fazla oyun oynayip ona para gömen de bana göre kumar hastasi ve tedavi görmeli. Tek başına bırakmaz. Böyle yuvası yıkılan birini tanıyorum çünkü artık adamın kumar borcunun altında ezilmeye başlamıştı. Eski eşi yuvası yıkıldıktan sonra da oynamaya devam etti. Hastalık çünkü. Tedaviye başlamadan affetmem sahsen

bunların hepsini kabul ediyor zaten aynı iş yerinde çalışıyoruz sensiz tvalete bile gitmem telefonumu bile al istersen diyor

iddia da kumar gibi bağımlılık mı yapar peki son bir şansı hak etmez mi dersiniz evliliğimiz henüz çok yeni

Anladığım kadarıyla zaten affetmek istiyorsun.
Bari bu sefer süründür de öyle affet.

Bana bu yaşımda sorarsan tabi ki affetmemmm.
Ama senin yaşında, senin konumunda olsaydım ne yapardım kestirmek güç

En azından bu herif bu illeti bırakmadığı sürece bebek düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…