Lutfen yorum yapar misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bizim bişey yazmamıza gerek kalmamış ki. Zaten şu yazdıklarınızı sesli bi şekilde okusanız yetecek. Ama böyle vurgulu okuyun o şiddet içeren kısımları
Ailesini kaybettiği için psikolojisi ıyi değil. Destek te alıyor. Bugün çok ağladığı için açtım konuyu. Teşekkürler.

arkadaşınız ölmeyi bayılmak sanıyor olabilir mi ?
muhtemelen sevgi açlığı yaşıyor ama dışarıda normal olan bir sürü erkek var.
psikolojik tedavisini aksatmasın, kullanıyorsa ilaçlarını sakın bırakmasın.
bu adamı da her yerden hatta tv kumandasından bile engellesin.
Allah razı olsun

Bu konuyu bir iş arkadaşım için açıyorum. Biz sabahtan beri konuştuk buradaki bayanların da yorum yapmasını istiyoruz.
Arkadaşım 38 yaşında endüstri mühendisi kendisine ait firması var. Takıntılı bir kadın. 7 yıl.once bir ilişkisi olmuş. Son 2 yıldır bu kişiyle görüşmemiş çünkü kilo takıntısı var ve 15 kilo alinca görüşmemiş. Beyefendi 40 yaşında Istanbul da yaşayan görüşmediği bir oğlu olan ve öfke kontrolü olmayan biri.
1.Arkadaşa şiddet uygulamış 3 yıl önce ve tekme tokat dayak atmış.
2. Sürekli sen yaslisin ninem gibisin diyen biri
3. Bir keresinde sinirlenip havaya ateş etmiş
4. 15 gün önce arkadaşa goruselim diye yalvarmış
Ve arkadaşım 2 yıl önce anne babasını trafik kazasında kaybetti. Psikolojik tedavi görüyor. Ve adam bugün whatsap profille bir kadınla sarmaş dolaş foto koymuş. Evleneceğim yazmış.
Lütfen bu adamın ne mal.oldugunu anlaması için biseyler yazın kendisi okuyacak. Saygılar.
Arkadaşınız mazoşist falan mı..?
Nedir bu canım yansın kafası,ve hala ne mal oldugunu nasıl anlayamaz okumuş kariyer sahibi bi kadın.. 😡😡😡

Ailesini kaybettiği için psikolojisi ıyi değil. Destek te alıyor. Bugün çok ağladığı için açtım konuyu. Teşekkürler.

Herkes yazılanı yazmış ama böyle şiddet dolu, psikopat biri toplumda geziyor, bu daha vahim. Bu canım kardeşimiz dövdüğünde silah çektiğinde şikayet etmeliydi. Şikayet etmeyen kadınlara sebep böyle tipler rahatça geziyor.

Bu konuyu bir iş arkadaşım için açıyorum. Biz sabahtan beri konuştuk buradaki bayanların da yorum yapmasını istiyoruz.
Arkadaşım 38 yaşında endüstri mühendisi kendisine ait firması var. Takıntılı bir kadın. 7 yıl.once bir ilişkisi olmuş. Son 2 yıldır bu kişiyle görüşmemiş çünkü kilo takıntısı var ve 15 kilo alinca görüşmemiş. Beyefendi 40 yaşında Istanbul da yaşayan görüşmediği bir oğlu olan ve öfke kontrolü olmayan biri.
Ve arkadaşım 2 yıl önce anne babasını trafik kazasında kaybetti. Psikolojik tedavi görüyor. Ve adam bugün whatsap profille bir kadınla sarmaş dolaş foto koymuş. Evleneceğim yazmış.
Lütfen bu adamın ne mal.oldugunu anlaması için biseyler yazın kendisi okuyacak. Saygılar.
Kendi çocuğu ile gorusmeyen bir adamdan bir cacık olmaz. Arkadaşınız yardım alıyormuş daha da vahim bir duruma düşmek istemiyorsa numarasını dahi değiştirsin.

Adamda yok yok şiddet desen fiziksel de psikolojik de var, öfke sorunu da var, benim dediğim olur da var kusura bakmayın ama arkadaşınız bu adamla olmayı düşünmeyi bıraksın engellesin hayatından silsin. Allah korusun sonu kötü olabilir. Çok yalnızlık çekiyorsa hayvan sahiplenebilir bence onlar insandan daha iyi arkadaş dost yoldaş oluyorlar

Biraz müge anlı ve esra erol izlesin, korkup ikna olur, yok daha da olmazsa bizim söylediklerimizle hiç olmaz 😅

bizim yazdıklarımıza ikna mı olacak?
köy görünüyor yanıyor cayır cayır sen diyor ki köyün yandığını söyleyin..
Allah aşkına sen buna yardım edecek biri değilsin bence. Başka bir arkadaşı el atsın olaya
Sen uzmansın ya bravo

Adamda yok yok şiddet desen fiziksel de psikolojik de var, öfke sorunu da var, benim dediğim olur da var kusura bakmayın ama arkadaşınız bu adamla olmayı düşünmeyi bıraksın engellesin hayatından silsin. Allah korusun sonu kötü olabilir. Çok yalnızlık çekiyorsa hayvan sahiplenebilir bence onlar insandan daha iyi arkadaş dost yoldaş oluyorlar
Işte böyle kaliteli yorumlar da vat. Çünkü kendisi kaliteli belli net. Çok teşekkürler
Hayvan sahiplenme olayı çok güzel.fikir sagolun varolun

Herkes yazılanı yazmış ama böyle şiddet dolu, psikopat biri toplumda geziyor, bu daha vahim. Bu canım kardeşimiz dövdüğünde silah çektiğinde şikayet etmeliydi. Şikayet etmeyen kadınlara sebep böyle tipler rahatça geziyor.
Çok doğru. Bugün bana yarın başkasına.

Allahtan kilo almış da görüşememiş. Yoksa o adamın bütün müthiş özelliklerine rağmen görüşmeye devam edecekmiş...arkadaşınız psikolojik desteği sakın yarıda bırakmasın başka ne diyelim...
Ailesini kaybettiği için psikolojisi kötü. Tedavisi sürüyor. Çok Sağ olun yorumunuz için.

Bu arada arkadaşım diye bahsettgnz kişi siz olamazsınız dmi ?
Neden illa bir olay yaratıyor sen gibiler. Mutsuzdum burada insanlara saldırma. Ya illa mi olay çıkaracak sen gibiler! Burada güzel fikirler verenler varken git işine ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X