Terk et yoksa sonra cok uzulursunmerhaba... Buraya yeni kayıt oldum bu aralar kendimi çaresiz hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 ay önce yeni bir ilişkiye başladım sevgilimle sosyal medya da tanıştık. Ancak ben takıntılı bir insanım ve erkek arkadaşımın geçmişi beni çok üzüyor. Kendisi üniversite öğrencisi ve ailesinden uzakta yaşıyor. Kendine ayrı bir ev tutmuş yurtta da kalmıyor. Ev arkadaşı ve sevgilisiyle de çok yakın kız devamlı erkek arkadaşım evinde kalıyor terliği bile o evde . Fotoğraflar da hep erkek arkadaşımın yanında duruyor. Bizim fotoğraflarımız altına saçma sapan yorumlar yaptı bunun üzerine erkek arkadaşım daha onunla konuşmuyor. Ayrı bir şehirde yaşadığı için ailesinin yanına gitti şu an ve benimle eskisi kadar ilgilenmiyor. Ailesinin yanında sorumlulukları olduğunu söylüyor fakat kendi parasını bile kendi kazanmıyor... Geçenlerde benim Doğum günümdü ve beni gün içerisinde hiç aramadı. Sadece bir mesajla Doğum günümü geçiştirdi. Aynı gün benimle kavga etti ve ikimizde sinirlendik bana yürü git dedi telefonda. Sizce kafaya çok mu takıyorum lütfen bana görüşte bulunun
Çok üzgünüm zaten kendimi değersiz hissediyorum son zamanlarda her şeyi alttan alıyorumTerk et yoksa sonra cok uzulursun
Erkek milleti işte ben çok emek sarf ettim ama değmez görmüyor bunlarıAlma hicbiseyi alttan birak gitsin o birakcak zaten
Snap atmıştık sevgilim biricik yazdı benim için o kızda efendim yazıp dil çıkardı çok üzülmüştümEv arkadaşının sevgilisiyle iyi geçinmesinde tuhaf bir durum yok ama kız fotoğraflarınızın altına ne yazdı o önemli. Uzak mesafe ilişkisi sanırım ilişkiniz? Bana uzak mesafe ilişkileri hep üzülmeye dertlenmeye değmeyecek, gelecek düşünülmeyecek laylaylom flörtleşmeler gibi geliyor ama yine sen bilirsin.
merhaba... Buraya yeni kayıt oldum bu aralar kendimi çaresiz hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 ay önce yeni bir ilişkiye başladım sevgilimle sosyal medya da tanıştık. Ancak ben takıntılı bir insanım ve erkek arkadaşımın geçmişi beni çok üzüyor. Kendisi üniversite öğrencisi ve ailesinden uzakta yaşıyor. Kendine ayrı bir ev tutmuş yurtta da kalmıyor. Ev arkadaşı ve sevgilisiyle de çok yakın kız devamlı erkek arkadaşım evinde kalıyor terliği bile o evde . Fotoğraflar da hep erkek arkadaşımın yanında duruyor. Bizim fotoğraflarımız altına saçma sapan yorumlar yaptı bunun üzerine erkek arkadaşım daha onunla konuşmuyor. Ayrı bir şehirde yaşadığı için ailesinin yanına gitti şu an ve benimle eskisi kadar ilgilenmiyor. Ailesinin yanında sorumlulukları olduğunu söylüyor fakat kendi parasını bile kendi kazanmıyor... Geçenlerde benim Doğum günümdü ve beni gün içerisinde hiç aramadı. Sadece bir mesajla Doğum günümü geçiştirdi. Aynı gün benimle kavga etti ve ikimizde sinirlendik bana yürü git dedi telefonda. Sizce kafaya çok mu takıyorum lütfen bana görüşte bulunun
Okumak için benim yaşadığım şehirde bulunuyor zaten dönem bitince ailesinin yanına döndüAnlattığınız konuların birbiriyle bağlantısını kuramadım
Ev arkadaşının sevgilisiyle küsmüşler
Sonra memlekete gitmiş
Size ilgisi azalmış
Ben bağlantı kuramadım
Snap atmıştık sevgilim biricik yazdı benim için o kızda efendim yazıp dil çıkardı çok üzülmüştüm
Aralarındaki ilişkiyi hiç çözemedim zaten benden önce erkek arkadaşım o kadar abartılacak bir durum yok diyor ama kız çok rahat o da ailesinden uzak devamlı erkek arkadaşıyla kalıyor yani benim erkek arkadaşımın evinde . Bir Doğum günü kutlaması vs oluyor gruptaki diğer kızlar hep beraber erkeklerle ocakbaşına gidip içiyorlar bunlar bana hiç uygun değilEvet kızda sıkıntı var fazla gevşek, ama aralarındaki ilişki bu tarz şakaları kaldırmasa kız böyle birşey yapmazdı. Gerçekten kavga ettiklerine emin misin bu konu yüzünden?
Hiç sorma kızın sevgilisi çok rahat çocuk kız onun yanında diğer arkadaşlarına sırnaşıyor resmen benim sevgilimle hep Yanyana fotolardaEee kızın sevgilisi bir şey dememiş mi o yoruma?
HaklısınSamimiyetin dozunu kaçırmışlar.Dikkat et.
Aralarındaki ilişkiyi hiç çözemedim zaten benden önce erkek arkadaşım o kadar abartılacak bir durum yok diyor ama kız çok rahat o da ailesinden uzak devamlı erkek arkadaşıyla kalıyor yani benim erkek arkadaşımın evinde . Bir Doğum günü kutlaması vs oluyor gruptaki diğer kızlar hep beraber erkeklerle ocakbaşına gidip içiyorlar bunlar bana hiç uygun değil
Aralarındaki ilişkiyi hiç çözemedim zaten benden önce erkek arkadaşım o kadar abartılacak bir durum yok diyor ama kız çok rahat o da ailesinden uzak devamlı erkek arkadaşıyla kalıyor yani benim erkek arkadaşımın evinde . Bir Doğum günü kutlaması vs oluyor gruptaki diğer kızlar hep beraber erkeklerle ocakbaşına gidip içiyorlar bunlar bana hiç uygun değil
HaklısınızSize ne kizlar nereye gidiyormus, kimlerle gidiyormuş? Sevgiliniz sizin yasam tarziniza uygun biri degil belli ki. Kiz sirnasiyorsa sevgiliniz de izin veriyor demek ki. Taciz etmiyor herhalde. Burda kiza yürüyüp gitmissiniz de sevgilinize bakın siz once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?