Lütfen yorumda bulunan :(

Hiç sorma kızın sevgilisi çok rahat çocuk kız onun yanında diğer arkadaşlarına sırnaşıyor resmen benim sevgilimle hep Yanyana fotolarda
O zaman sevgilisi değilmiş,
belli bir süre birbiri ile takılmaya çalışan tiplermiş..
Her an elden alma bir durum söz konusu olabilir gibi hatun
Aklı başında biriyse erkek arkadaşınız ikisini de uzak tutar..

Evin huzurun için sevgilim susuyormuş bitmeyen dertler işte

Evin huzurun için sevgilim susuyormuş bitmeyen dertler işte
Ev arkadaşın kökü mü kurumuş koca üniversite de..
Ben 6 kişi bir evde ev arkadaşlığı yapmış kişiler gördüm üniversite hayatımda, apart yurt yapmışlardı kendilerine bir daireyi

Ev arkadaşın kökü mü kurumuş koca üniversite de..
Ben 6 kişi bir evde ev arkadaşlığı yapmış kişiler gördüm üniversite hayatımda, apart yurt yapmışlardı kendilerine bir daireyi
rahatına pek düşkün halbuki dediğiniz gibi çok kişi olunca daha az bir masraf oluyor

Sizin başınıza gelmeden bilemezsiniz üslubunuz hiç hoş değil ayrıca

Bu nasil bir civiklik ya. Baska bir kelime bulamadim bunun icin. Eski sevgili arkadasim orda diye sevgilinizin evine mi gidip geliyor? Dogum gununuzde de cok buyuk okuzluk etmis. Ayrilin. Zaten yakinda kiz aranizi acar.

Sana deger vermedigi cok acik.. neden ona katlanmaya devam ediyorsun?

Sizi sevdigine inanmiyorum ben. Seven insan davranisi degil bunlar.

Ayrıl canım evli değilsin mecburiyetin Yok önüne bak boşver onu

Sevgilinizi o kiz ne yapar ne eder elde eder gibi. O eve sizin sevgilinizi elde etmek icin gelmedigi ne malum? Fotolarda hep yan yanalarmis bir de

sana deger veren biri olmali. bu o prens degil. yanlis yoldasin.

Doğum günümde aramadı dan sonrasını okumaya gerek yok bas kiçina tekmeyi. ..

Ayrıl derim. Doğum gününde sadece msj+kavga= yürü git ,oldu ya. Bence bırak o yürüsün gitsin. Hiç bir şeyi alttan alma. Biraz çemkirik ol.

Erkek arkd ev arkadasi var ve kiz kendi erkek arkd evinde kaliyor. Bunda bi sıkıntı yok. Emin ol aralarinda girgir şamata oluyordur bu da normal. O msj da aralarindaki iliskiye göre normal gelmiştir onlara. Erkek arkd o kizla konusmuyorum dediyse %100 yalan söylüyor.
Birlikte eglenip kutlamalar yapmaları icmrleri de normal. Sana gore yanlissa erkek arkd dogru kişi degil.
Ayni sehirdesiniz sen bu grupa dahil degil misin? Sevgilin yalniz mi takiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…