O zaman sevgilisi değilmiş,Hiç sorma kızın sevgilisi çok rahat çocuk kız onun yanında diğer arkadaşlarına sırnaşıyor resmen benim sevgilimle hep Yanyana fotolarda
Evin huzurun için sevgilim susuyormuş bitmeyen dertler işteO zaman sevgilisi değilmiş,
belli bir süre birbiri ile takılmaya çalışan tiplermiş..
Her an elden alma bir durum söz konusu olabilir gibi hatun
Aklı başında biriyse erkek arkadaşınız ikisini de uzak tutar..
Ev arkadaşın kökü mü kurumuş koca üniversite de..Evin huzurun için sevgilim susuyormuş bitmeyen dertler işte
rahatına pek düşkün halbuki dediğiniz gibi çok kişi olunca daha az bir masraf oluyorEv arkadaşın kökü mü kurumuş koca üniversite de..
Ben 6 kişi bir evde ev arkadaşlığı yapmış kişiler gördüm üniversite hayatımda, apart yurt yapmışlardı kendilerine bir daireyi
Sizin başınıza gelmeden bilemezsiniz üslubunuz hiç hoş değil ayrıcaSize ne kizlar nereye gidiyormus, kimlerle gidiyormuş? Sevgiliniz sizin yasam tarziniza uygun biri degil belli ki. Kiz sirnasiyorsa sevgiliniz de izin veriyor demek ki. Taciz etmiyor herhalde. Burda kiza yürüyüp gitmissiniz de sevgilinize bakın siz once.
merhaba... Buraya yeni kayıt oldum bu aralar kendimi çaresiz hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 ay önce yeni bir ilişkiye başladım sevgilimle sosyal medya da tanıştık. Ancak ben takıntılı bir insanım ve erkek arkadaşımın geçmişi beni çok üzüyor. Kendisi üniversite öğrencisi ve ailesinden uzakta yaşıyor. Kendine ayrı bir ev tutmuş yurtta da kalmıyor. Ev arkadaşı ve sevgilisiyle de çok yakın kız devamlı erkek arkadaşım evinde kalıyor terliği bile o evde . Fotoğraflar da hep erkek arkadaşımın yanında duruyor. Bizim fotoğraflarımız altına saçma sapan yorumlar yaptı bunun üzerine erkek arkadaşım daha onunla konuşmuyor. Ayrı bir şehirde yaşadığı için ailesinin yanına gitti şu an ve benimle eskisi kadar ilgilenmiyor. Ailesinin yanında sorumlulukları olduğunu söylüyor fakat kendi parasını bile kendi kazanmıyor... Geçenlerde benim Doğum günümdü ve beni gün içerisinde hiç aramadı. Sadece bir mesajla Doğum günümü geçiştirdi. Aynı gün benimle kavga etti ve ikimizde sinirlendik bana yürü git dedi telefonda. Sizce kafaya çok mu takıyorum lütfen bana görüşte bulunun
Seviyorum o yüzden sanırım bir de yanındayken hiç bir problem yok uzaktayken böyle oluyorSana deger vermedigi cok acik.. neden ona katlanmaya devam ediyorsun?
Git o zaman,ne bekliyorsun!!!!bana yürü git dedi
Sizin başınıza gelmeden bilemezsiniz üslubunuz hiç hoş değil ayrıca
Ayrıl canım evli değilsin mecburiyetin Yok önüne bak boşver onumerhaba... Buraya yeni kayıt oldum bu aralar kendimi çaresiz hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 ay önce yeni bir ilişkiye başladım sevgilimle sosyal medya da tanıştık. Ancak ben takıntılı bir insanım ve erkek arkadaşımın geçmişi beni çok üzüyor. Kendisi üniversite öğrencisi ve ailesinden uzakta yaşıyor. Kendine ayrı bir ev tutmuş yurtta da kalmıyor. Ev arkadaşı ve sevgilisiyle de çok yakın kız devamlı erkek arkadaşım evinde kalıyor terliği bile o evde . Fotoğraflar da hep erkek arkadaşımın yanında duruyor. Bizim fotoğraflarımız altına saçma sapan yorumlar yaptı bunun üzerine erkek arkadaşım daha onunla konuşmuyor. Ayrı bir şehirde yaşadığı için ailesinin yanına gitti şu an ve benimle eskisi kadar ilgilenmiyor. Ailesinin yanında sorumlulukları olduğunu söylüyor fakat kendi parasını bile kendi kazanmıyor... Geçenlerde benim Doğum günümdü ve beni gün içerisinde hiç aramadı. Sadece bir mesajla Doğum günümü geçiştirdi. Aynı gün benimle kavga etti ve ikimizde sinirlendik bana yürü git dedi telefonda. Sizce kafaya çok mu takıyorum lütfen bana görüşte bulunun
sana deger veren biri olmali. bu o prens degil. yanlis yoldasin.merhaba... Buraya yeni kayıt oldum bu aralar kendimi çaresiz hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 ay önce yeni bir ilişkiye başladım sevgilimle sosyal medya da tanıştık. Ancak ben takıntılı bir insanım ve erkek arkadaşımın geçmişi beni çok üzüyor. Kendisi üniversite öğrencisi ve ailesinden uzakta yaşıyor. Kendine ayrı bir ev tutmuş yurtta da kalmıyor. Ev arkadaşı ve sevgilisiyle de çok yakın kız devamlı erkek arkadaşım evinde kalıyor terliği bile o evde . Fotoğraflar da hep erkek arkadaşımın yanında duruyor. Bizim fotoğraflarımız altına saçma sapan yorumlar yaptı bunun üzerine erkek arkadaşım daha onunla konuşmuyor. Ayrı bir şehirde yaşadığı için ailesinin yanına gitti şu an ve benimle eskisi kadar ilgilenmiyor. Ailesinin yanında sorumlulukları olduğunu söylüyor fakat kendi parasını bile kendi kazanmıyor... Geçenlerde benim Doğum günümdü ve beni gün içerisinde hiç aramadı. Sadece bir mesajla Doğum günümü geçiştirdi. Aynı gün benimle kavga etti ve ikimizde sinirlendik bana yürü git dedi telefonda. Sizce kafaya çok mu takıyorum lütfen bana görüşte bulunun
Erkek arkd ev arkadasi var ve kiz kendi erkek arkd evinde kaliyor. Bunda bi sıkıntı yok. Emin ol aralarinda girgir şamata oluyordur bu da normal. O msj da aralarindaki iliskiye göre normal gelmiştir onlara. Erkek arkd o kizla konusmuyorum dediyse %100 yalan söylüyor.Aralarındaki ilişkiyi hiç çözemedim zaten benden önce erkek arkadaşım o kadar abartılacak bir durum yok diyor ama kız çok rahat o da ailesinden uzak devamlı erkek arkadaşıyla kalıyor yani benim erkek arkadaşımın evinde . Bir Doğum günü kutlaması vs oluyor gruptaki diğer kızlar hep beraber erkeklerle ocakbaşına gidip içiyorlar bunlar bana hiç uygun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?