lütfenn beni de zayıflatın yalvarıyorum

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhaba arkadaşlar bende acilen zayıflamak istiyorum iştahım çok açık eşim akşam yemeklerini çok geç yiyor o yiyince haliyle benimde tekrar canım çekiyor bir ara 68 dim şimdi bir ayda geç yiyip yatmak yüzünden su içmediğimden hızlı bir şekilde 4 kilo aldım ve şu an 72yim boyumda 1.70 tekrar 55 kiloya düşmek istiyorum evlendiğimde 55 dim bir normal doğum yaptım ama kilolarım kaldı göbeğim o biçim önde gidiyor üstlerim olmuyor iyicene psikolojim bozuldu yarın kesinlikle diyete yeniden ne olursa olsun başlamak istiyorum ama ne olur bana yardımcı olun beni destekleyin sizlere çok ihtiyacım var tekrar gebe kalmayı düşünüyorum bana neler önerirsiniz dümdüz bir karına sahip olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum hergün düzenli yazacağım bana destek un şimdiden teşekkürler:18:

Son düzenleme:
Diyet egzersiz topiclerine takılın isterseniz .. Daha da kolay motive olabilirsiniz :34:
Kolay gelsin ..

Erginsena nin diyet gunlugune gel o bize de yardimci oluyor

canım Allah yardımcın olsun, kendine en az üç ay süre ver ve ayda beş kilo verebileceğin bir yöntem bulmaya çalış, umarım muvaffak olursun.

Back
X