- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Anladım canım haklısın insan bir umutla yapiyo bilmeyen hamile değilim diyo tabi esin geldi mi canimTestleri verdim fotoğrafını da çekti göstermek için en azından başkaları almaz
Ben soğan kürüne adetimin ikinci günü başladım ve tam 2 hafta bunu devam ettirdim ama belki birden fazla kürü denediğiniz için sıkıntı yaşamış olabilirsiniz soğan kürü senede 2 kez yapılmasını tavsiye ediyorlar ona göre düzenleyebilirsinizTşk ederim Bi adet olabilsem 3.günü hormon testi için gidicem Bn aynı zamanda hayıtla incir kürüde yaptım hepsi bir olunca onlar kist yaptı galiba bide birşey sormak istiyorum bu ay içtim adet olduktan sonra tekrar içebilirmiyim bu sefer tek soğan kürü içiçem Bi bilginiz var mı acaba
Bugün regl günüm bakalım olmazsam 3 gün daha bekleyip yapıcam3 gün vardı canım
Hamile değilim diyeceğim bir çizgi dahi çıkmadı sadece testin üst tarafı pembe olduAnladım canım haklısın insan bir umutla yapiyo bilmeyen hamile değilim diyo tabi esin geldi mi canim
Tşkkür ederimB
Ben soğan kürüne adetimin ikinci günü başladım ve tam 2 hafta bunu devam ettirdim ama belki birden fazla kürü denediğiniz için sıkıntı yaşamış olabilirsiniz soğan kürü senede 2 kez yapılmasını tavsiye ediyorlar ona göre düzenleyebilirsiniz
Anladım canım bizde heyecanla bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun su an bozuk çıkan testi bi atabilir misiniz acaba ?Hamile değilim diyeceğim bir çizgi dahi çıkmadı sadece testin üst tarafı pembe olduşu an yolda olduğunu söyledi bekliyorum
Ayy çok heyecanlı inşallah hamilesindirHamile değilim diyeceğim bir çizgi dahi çıkmadı sadece testin üst tarafı pembe olduşu an yolda olduğunu söyledi bekliyorum
Ben yine negatif ihtimalini kafamdan çıkarmıyorum ki üzülmeyeyim en doğru zamanda gelir inşallah dedim hep bakalımAyy çok heyecanlı inşallah hamilesindir
Anladım canım bizde heyecanla bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun su an bozuk çıkan testi bi atabilir misiniz acaba ?
Evet gerçekten baya kötü ya bozuk olduğu bariz insAllah bu diğerinde hayırlı bir sonuç alırsın
şimdi bir daha yapacağımEvet gerçekten baya kötü ya bozuk olduğu bariz insAllah bu diğerinde hayırlı bir sonuç alırsın
Ben yine negatif ihtimalini kafamdan çıkarmıyorum ki üzülmeyeyim
En doğru zamandır inşallah o zamanBen yine negatif ihtimalini kafamdan çıkarmıyorum ki üzülmeyeyim en doğru zamanda gelir inşallah dedim hep bakalım
Canim yaptın mı??şimdi bir daha yapacağım
Canim yaptın mı? Çok merak ettim bendeinşallah pozitiftir de eşiyle güzel haberi paylaşmaktan yazmıyordur
Inşallah canım benimİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz değerin gayet güzel
Pozitif çıktı arkadaşlarInsAllah öyledir bekliyoruz unutmadiysa bizi
Pozitif çıktı arkadaşlarhayırlı olsun canım resmini yollasana
Gözün Aydın canımPozitif çıktı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?