Lütfenn testime bakarmisiniz

Ben soğan kürü kullandığımda kahverengi akıntım oluyordu sadece bunu biliyorum

Benim 3 gün geçti ama yapmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok şiş ve ağrıyor muhtemelen olacakmışım gibi hissediyorum ama umarım isteyen herkes o duyguyu tadar... bir kez ben de yaşadım onu seni iyi anlıyorum

Siz adete kaç gün kala yaptınız testi

Aminnn, inşallah gebelikten dolayı bi gecikmedir

Canım ben testi sabah ilk idrarda farklı markayla tekrar et derim ben bu teste pek güvenmiyorum ama bu olmadığı anlamına gelmez bu test beni çok yanılmışti

Canım ben testi sabah ilk idrarda farklı markayla tekrar et derim ben bu teste pek güvenmiyorum ama bu olmadığı anlamına gelmez bu test beni çok yanılmışti
Adetten 3 gün önce yaptım ve erken gebelik testi olmadığı için biraz ümitlenmiştim çizgiyi görünce, siz ne zaman yaptınız aynı silik çizgimi çıkmıştı

Adetten 3 gün önce yaptım ve erken gebelik testi olmadığı için biraz ümitlenmiştim çizgiyi görünce, siz ne zaman yaptınız aynı silik çizgimi çıkmıştı
Benim ilk mesajlara bakarsanız herseyi açıkladım 12 gün kala öğrendim evet böyle silikti resimde atmıştım

İnşallah amin hayırlı haberlerinizi bekliyorum mutlaka 2 gün geçince ilk idrarla tekrarlayın varsa kesin çıkar
Ayyy inşallah bakalım sabırsızlanıyorum günler geçmiyor hayırlısı olsun hakkımızda, adetim geçsin öyle yapıyım istiyorum yani gecikirse tabi inşallah olmam bu belirsizlikler yoruyor insanı eğer günüm geçerse bir kaç gün daha ek beklemek istiyorum garanti olsun

Tabiki kesin sonuç olur umarım beklediğiniz den daha güzel haberler alırsınız yani herkese dua ediyorum ve burda sevgimizi paylaşmak çok güzel bir duygu kadın olmak çok güzel

Tabiki kesin sonuç olur umarım beklediğiniz den daha güzel haberler alırsınız yani herkese dua ediyorum ve burda sevgimizi paylaşmak çok güzel bir duygu kadın olmak çok güzel
Aminnn canım Allah razı olsun Evet katılıyorum kadın olmak çok güzel bi duygu anne olmak nasıl bir duygudur tahmin bile edemiyorum güzel dualarınız için teşekkürler bende herkes için ediyorum

Aminnn canım Allah razı olsun Evet katılıyorum kadın olmak çok güzel bi duygu anne olmak nasıl bir duygudur tahmin bile edemiyorum güzel dualarınız için teşekkürler bende herkes için ediyorum
Senin haberini bekliyorum ama eger sabredemezsen testi ne zaman yaptın bilmiyorum ama üstünden 2 gün geçtiğinde ilk idrarla yaptığında mutlaka çıkar diyorum

Umuyorum olmazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Benim nedense pek umudum yok ama bekliyorum yarın da olmazsam ertesi gün bi denerim

Kızlar bugün bir sıkıntı yaşadım kafam karışık umarım hayırlısı olur bugün keseyi görmeye gittim ve gördük igneye başladık ama yolda eve dönerken arabadayken arkadan çöp kamyonu çarptı sarsildim baya ama panik oldum korktum o an belim ağrıdı ve doktoru aradım hemen karnına darbe almadığın sürece bi sıkıntı olmaz dedi hiç böyle bisey yaşayan var mı bide 2 gün önce afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi yani bi fikri olan varmi ??

Umuyorum olmazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Benim nedense pek umudum yok ama bekliyorum yarın da olmazsam ertesi gün bi denerim
Umudunuzu kaybetmeyin ben hiç umudumu yitirmedim Rabbım tez vakitte nasip etsin adetinden 1 hafta sonra silik çizgiyle öğrenen var

Umudunuzu kaybetmeyin ben hiç umudumu yitirmedim Rabbım tez vakitte nasip etsin adetinden 1 hafta sonra silik çizgiyle öğrenen var
Aaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm sarsıntı yüzünden beliniz ağrımış olabilir ama acaba kabızlıktan kaynaklı bir kanama olmuş olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…