- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Ben soğan kürü kullandığımda kahverengi akıntım oluyordu sadece bunu biliyorumKızlar merhaba yardım edebilir isiniz bir sorum olacak size Bn bu ay soğan kürü yaptım aynı zamanda incir kürü hayıt tohumu da yaptım ve pko hastasıyım hepten hormonlarımı bozdum bilmiyorum artık ne olacaksa olsun dedim ovulasyon testinde adetin 21.günü yumurtlama oldu yumurtlama dan 9 gün sonra acık kahve akıntım geldi 2 gündür devam ediyo düne göre bugun Bi tık fazla suan yumurtlamanın 11 yada 12.günü olması lazım bu yerleşme kanamasımı yoksa soğan küründen mi ama soğan kürü nü içerken hiç byle bişey olmadı Bn bide adetin 1 günü başladım soğan kürüne bu konu hakkında fikri olan yazabilir mi lütfen 2, 5 senedir istiyorum olmuyo
Benim 3 gün geçti ama yapmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok şiş ve ağrıyor muhtemelen olacakmışım gibi hissediyorum ama umarım isteyen herkes o duyguyu tadar... bir kez ben de yaşadım onu seni iyi anlıyorumMerhaba, bende de aynı şekildeydi kan testimde de çok yeni gebelik dediler ama regl oldum. Kiyasal gebelikmiş. Regl tarihin 2 3 gün geçtikten sonra test yapmanı öneririm çok üzücü oluyor çünkü
İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Merhaba, bende de aynı şekildeydi kan testimde de çok yeni gebelik dediler ama regl oldum. Kiyasal gebelikmiş. Regl tarihin 2 3 gün geçtikten sonra test yapmanı öneririm çok üzücü oluyor çünkü
Benim 3 gün geçti ama yapmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok şiş ve ağrıyor muhtemelen olacakmışım gibi hissediyorum ama umarım isteyen herkes o duyguyu tadar... bir kez ben de yaşadım onu seni iyi anlıyorum
merhabalarMerhaba, bende de aynı şekildeydi kan testimde de çok yeni gebelik dediler ama regl oldum. Kiyasal gebelikmiş. Regl tarihin 2 3 gün geçtikten sonra test yapmanı öneririm çok üzücü oluyor çünkü
İnşallah güzel sonuçlar alırsınüzücü bir durum olmuş insan ister istemez ümitleniyor yakın tarihte ilk genelinde düşük yaptım, üstüne iki kez adet oldum bu ay deneyelim deşik ilkinde ilk düşündüğümüz ay gebe kalmıştım bunda da aynı olur mu diye Ümit ediyor insan adet tarihime 1 gün falan kaldı bakalım belliden artık adete dair bir belirti yok henüz inşallah olmam
Siz adete kaç gün kala yaptınız testiMerhaba, bende de aynı şekildeydi kan testimde de çok yeni gebelik dediler ama regl oldum. Kiyasal gebelikmiş. Regl tarihin 2 3 gün geçtikten sonra test yapmanı öneririm çok üzücü oluyor çünkü
Aminnn, inşallah gebelikten dolayı bi gecikmedirBenim 3 gün geçti ama yapmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok şiş ve ağrıyor muhtemelen olacakmışım gibi hissediyorum ama umarım isteyen herkes o duyguyu tadar... bir kez ben de yaşadım onu seni iyi anlıyorum
Canım ben testi sabah ilk idrarda farklı markayla tekrar et derim ben bu teste pek güvenmiyorum ama bu olmadığı anlamına gelmez bu test beni çok yanılmıştikızlar sizce gebelik olabilir mi testi ilk yaptım ama adete 4 gün falan vardı çok silik ışıkta görülen çizgi çıktı ama pembe değildi sonra bıraktım ertesi gün gözüme ilişti rengi pembemsi ve daha belirgin sizce hamile olabilir miyim yoksa kuruma çizgisi mi
Adetten 3 gün önce yaptım ve erken gebelik testi olmadığı için biraz ümitlenmiştim çizgiyi görünce, siz ne zaman yaptınız aynı silik çizgimi çıkmıştıCanım ben testi sabah ilk idrarda farklı markayla tekrar et derim ben bu teste pek güvenmiyorum ama bu olmadığı anlamına gelmez bu test beni çok yanılmışti
Benim ilk mesajlara bakarsanız herseyi açıkladım 12 gün kala öğrendim evet böyle silikti resimde atmıştımAdetten 3 gün önce yaptım ve erken gebelik testi olmadığı için biraz ümitlenmiştim çizgiyi görünce, siz ne zaman yaptınız aynı silik çizgimi çıkmıştı
Anladım Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahBenim ilk mesajlara bakarsanız herseyi açıkladım 12 gün kala öğrendim evet böyle silikti resimde atmıştım
İnşallah amin hayırlı haberlerinizi bekliyorum mutlaka 2 gün geçince ilk idrarla tekrarlayın varsa kesin çıkarAnladım Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Ayyy inşallah bakalım sabırsızlanıyorum günler geçmiyorİnşallah amin hayırlı haberlerinizi bekliyorum mutlaka 2 gün geçince ilk idrarla tekrarlayın varsa kesin çıkar
Tabiki kesin sonuç olur umarım beklediğiniz den daha güzel haberler alırsınız yani herkese dua ediyorum ve burda sevgimizi paylaşmak çok güzel bir duygu kadın olmak çok güzelAyyy inşallah bakalım sabırsızlanıyorum günler geçmiyorhayırlısı olsun hakkımızda, adetim geçsin öyle yapıyım istiyorum yani gecikirse tabi inşallah olmam bu belirsizlikler yoruyor insanı eğer günüm geçerse bir kaç gün daha ek beklemek istiyorum garanti olsun
Aminnn canım Allah razı olsunTabiki kesin sonuç olur umarım beklediğiniz den daha güzel haberler alırsınız yani herkese dua ediyorum ve burda sevgimizi paylaşmak çok güzel bir duygu kadın olmak çok güzel
Senin haberini bekliyorum ama eger sabredemezsen testi ne zaman yaptın bilmiyorum ama üstünden 2 gün geçtiğinde ilk idrarla yaptığında mutlaka çıkar diyorumAminnn canım Allah razı olsunEvet katılıyorum kadın olmak çok güzel bi duygu anne olmak nasıl bir duygudur tahmin bile edemiyorum güzel dualarınız için teşekkürler bende herkes için ediyorum
Umudunuzu kaybetmeyin ben hiç umudumu yitirmedim Rabbım tez vakitte nasip etsin adetinden 1 hafta sonra silik çizgiyle öğrenen varUmuyorum olmazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim nedense pek umudum yok ama bekliyorum yarın da olmazsam ertesi gün bi denerim
Aminn inşallah bakalımAminnn, inşallah gebelikten dolayı bi gecikmedir
Umudunuzu kaybetmeyin ben hiç umudumu yitirmedim Rabbım tez vakitte nasip etsin adetinden 1 hafta sonra silik çizgiyle öğrenen var
Aaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm sarsıntı yüzünden beliniz ağrımış olabilir ama acaba kabızlıktan kaynaklı bir kanama olmuş olabilir mi ?Kızlar bugün bir sıkıntı yaşadım kafam karışık umarım hayırlısı olur bugün keseyi görmeye gittim ve gördük igneye başladık ama yolda eve dönerken arabadayken arkadan çöp kamyonu çarptı sarsildim baya ama panik oldum korktum o an belim ağrıdı ve doktoru aradım hemen karnına darbe almadığın sürece bi sıkıntı olmaz dedi hiç böyle bisey yaşayan var mı bide 2 gün önce afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kan geldi yani bi fikri olan varmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?