- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Umarım öyle olmuştur tesekkur ederim olabilir zaten sonra ağrım geçti iğne kullanmam içimi rahatlattıAaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm sarsıntı yüzünden beliniz ağrımış olabilir ama acaba kabızlıktan kaynaklı bir kanama olmuş olabilir mi ?
Senin haberini bekliyorum ama eger sabredemezsen testi ne zaman yaptın bilmiyorum ama üstünden 2 gün geçtiğinde ilk idrarla yaptığında mutlaka çıkar diyorum
İnşallah bakalım bir kaç güne adet olmazsam tekrarladığımda haberdar ederimSenin haberini bekliyorum ama eger sabredemezsen testi ne zaman yaptın bilmiyorum ama üstünden 2 gün geçtiğinde ilk idrarla yaptığında mutlaka çıkar diyorum
Umuyorum olmazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim nedense pek umudum yok ama bekliyorum yarın da olmazsam ertesi gün
inşallah sizde olmazsınızda bu mutluluğu Rabbim herkese yaşatır umutsuz olmayın benceUmuyorum olmazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim nedense pek umudum yok ama bekliyorum yarın da olmazsam ertesi gün bi denerim güzel düşünün
3 gün vardı canımSiz adete kaç gün kala yaptınız testi
Bugün çoğu eczane açık aslında internetten bakıp yürüyerek gidebilirsinGünaydınyine olmadım acaba olmadım diye stres yaptıkça mı olmuyorum bakalım yasak olmasa gidip test alırdım
Ben bakıp gideyim en iyisi aklımda kalmaz en azındanBugün çoğu eczane açık aslında internetten bakıp yürüyerek gidebilirsin
Test alıp yaptınız mı acabaGünaydınyine olmadım acaba olmadım diye stres yaptıkça mı olmuyorum bakalım yasak olmasa gidip test alırdım
Bekliyorumİnşallah bakalım bir kaç güne adet olmazsam tekrarladığımda haberdar ederim
Ay maalesef daha alamadım ama birazdan çıkacağım bana çok yakın bir yerde varmış eczaneTest alıp yaptınız mı acaba
Keşke ilk idrarla yapsaydınızAy maalesef daha alamadım ama birazdan çıkacağım bana çok yakın bir yerde varmış eczane
Olmadı yarın yaparım olacak gibi durmuyorum çünkü öyle olmaz mıKeşke ilk idrarla yapsaydınız
Olur daha iyi olur tabi aldınız mı pekiOlmadı yarın yaparım olacak gibi durmuyorum çünkü öyle olmaz mı
Evet evet aldım ama ben yarını bekleyeyim o zaman daha sağlıklı olurOlur daha iyi olur tabi aldınız mı peki
Kesinlikle kaç gün vardi ??Evet evet aldım ama ben yarını bekleyeyim o zaman daha sağlıklı olur
Benim gecikmemin bugün 4. GünüKesinlikle kaç gün vardi ??
Aa o zaman şimdi de çıkar canımBenim gecikmemin bugün 4. Günü
Yaaa yapayım mı o zamanAa o zaman şimdi de çıkar canım
Yap canım benimde 5 ocaktaydiYaaa yapayım mı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?