Lütfenn testime bakarmisiniz

Test bozuk çıktı sanırım çünkü testin üzerinde herhangi bir çizgi çıkmadı aynı markadan bir kaç tane almıştım eşim tekrar gitti yeni test almaya

Hamilesin kuzumm

Test bozuk çıktı sanırım çünkü testin üzerinde herhangi bir çizgi çıkmadı aynı markadan bir kaç tane almıştım eşim tekrar gitti yeni test almaya
Yaa olsun moralinizi bozmayın lütfen sakin olun testin markasını değiştirse eşiniz olmaz mi ama o testi de dczaneye geri verin alıyorlar bazen oluyor öyle şeyler

Ben soğan kürü kullandığımda kahverengi akıntım oluyordu sadece bunu biliyorum
Evet bnmde oyle oldu ve 10 gün sürdü tarlusala başladım kesildi ve sırt üstü yattığımda sol tarafındaki yumurtalıklarımda elime misket gibi şeyler hissediyorum korkuyorum acık ası cok pişmanım keşke içmeseydimsizede oyle oluyomu

Ama soğan kürü sağlıklı bir şey kist varsa ya da farklı bir rahatsızlığınız varsa rahimi temizliyor
Ben yaptığım zaman kahverengi akıntım biraz sa ağrım oluyordu adet düzensizliğine bile iyi geliyor içinizi ferah tutun yine de aklınızda soru işareti olacaksa bir hekime görünün

Tşk ederim Bi adet olabilsem 3.günü hormon testi için gidicem Bn aynı zamanda hayıtla incir kürüde yaptım hepsi bir olunca onlar kist yaptı galiba bide birşey sormak istiyorum bu ay içtim adet olduktan sonra tekrar içebilirmiyim bu sefer tek soğan kürü içiçem Bi bilginiz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…