- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 53
- 27
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Ben 1 ocakta öğrendim yeni yıl hediyemiYap canım benimde 5 ocaktaydi
Heyecanlandım yahuYap bekleme yarını beni de heyecanlandirdiniz haaa
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah keseyi gördünüz müBen 1 ocakta öğrendim yeni yıl hediyemi
Yaaa tam hediye olmuşBen 1 ocakta öğrendim yeni yıl hediyemi
Hadi bekliyozHeyecanlandım yahuyine de çok umutlanmadan kendimi telkin ede ede yapayım
Evet kuzummYaaa tam hediye olmuş
Pazartesi gideceğim doktora kuzum burdan yazın bana Ben unutabilirim güzel haberlerle geleyim inşallah sizlereHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah keseyi gördünüz mü
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz değerin gayet güzelPazartesi gideceğim doktora kuzum burdan yazın bana Ben unutabilirim güzel haberlerle geleyim inşallah sizlereKan değerim 1000.00 çıkmıştı
Hamilesin kuzummKızlar ben 2 ay yumurta büyütme tedavisi gördüm ilk ay çatlaması için iğne kullandım ama sonraki ay gerek kalmamış doktorum kendiliğinden catlamis dedi ama o ayda bisey olmadı sonraki 3 ay aşılamaya geçecektik adetin 3 günü kolemene başladım bittiğinde tekrar adet oldum yani 3. Ayda tekrar adet olduğum için doktorum hiç bisey yapamayız bu ayi es geçecez dedi ve sonra ben kendimden şüphelendim bat a 12 gün hala gebelik testi yaptım 5 6 saat sonra ikinci çizgi çıktı ben ona inanmadım 4 gün sonra tekrarladım yani bata 8 gün kala ve 20 dakikada cift çizgi oldu sonra çelişkide kaldım çünkü daha önce çok yaptım kuruma çizgisi çıktı sonra dayanamadım adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım 3 dakikada çift çizgi oldu e tabi 4 tane gebelik geçirip olumsuzluklar yaşadığım için içim rahat etmedi bu sefer de adetime 4 gün kala normal gebelik testi yaptım ve bu sefer anında çıktı size sırasıyla resmini koyacam böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmi
Yaa olsun moralinizi bozmayın lütfen sakin olun testin markasını değiştirse eşiniz olmaz mi ama o testi de dczaneye geri verin alıyorlar bazen oluyor öyle şeylerTest bozuk çıktı sanırım çünkü testin üzerinde herhangi bir çizgi çıkmadı aynı markadan bir kaç tane almıştım eşim tekrar gitti yeni test almaya
Evet canim tesekkur ederim keseyi de gördükHamilesin kuzumm
Farklı marka almaya gitti benim aldığımı almasın diye kutuyu da verdimYaa olsun moralinizi bozmayın lütfen sakin olun testin markasını değiştirse eşiniz olmaz mi ama o testi de dczaneye geri verin alıyorlar bazen oluyor öyle şeyler
Oy massalllah sagpikla dogsun minikkEvet canim tesekkur ederim keseyi de gördük
Testi de verseydin eczaneye geri versin diye ama üzülme herseyde vardır bir hayırFarklı marka almaya gitti benim aldığımı almasın diye kutuyu da verdim
İnşallah hepimizde kucağımıza alirizOy massalllah sagpikla dogsun minikk
Evet bnmde oyle oldu ve 10 gün sürdü tarlusala başladım kesildi ve sırt üstü yattığımda sol tarafındaki yumurtalıklarımda elime misket gibi şeyler hissediyorum korkuyorum acık ası cok pişmanım keşke içmeseydimBen soğan kürü kullandığımda kahverengi akıntım oluyordu sadece bunu biliyorum
Ama soğan kürü sağlıklı bir şey kist varsa ya da farklı bir rahatsızlığınız varsa rahimi temizliyorEvet bnmde oyle oldu ve 10 gün sürdü tarlusala başladım kesildi ve sırt üstü yattığımda sol tarafındaki yumurtalıklarımda elime misket gibi şeyler hissediyorum korkuyorum acık ası cok pişmanım keşke içmeseydimsizede oyle oluyomu
Testleri verdim fotoğrafını da çekti göstermek için en azından başkaları almazTesti de verseydin eczaneye geri versin diye ama üzülme herseyde vardır bir hayır
Tşk ederim Bi adet olabilsem 3.günü hormon testi için gidicem Bn aynı zamanda hayıtla incir kürüde yaptım hepsi bir olunca onlar kist yaptı galiba bide birşey sormak istiyorum bu ay içtim adet olduktan sonra tekrar içebilirmiyim bu sefer tek soğan kürü içiçem Bi bilginiz var mı acabaAma soğan kürü sağlıklı bir şey kist varsa ya da farklı bir rahatsızlığınız varsa rahimi temizliyor
Ben yaptığım zaman kahverengi akıntım biraz sa ağrım oluyordu adet düzensizliğine bile iyi geliyor içinizi ferah tutun yine de aklınızda soru işareti olacaksa bir hekime görünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?