- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi belinay 222
-
Kafama yumrugunu sıkıp vuriyor diyorve baktım kızarıklıkta var hem saç varya r n uygun yer kafa çü4ük belli eymez allahım çıldırıcam yaa haddini bildiricem yarın hayırlısıyla bi sabah olsunda
Canım bir türlü benim çocuğumu sevemedi çünki hareketli bir çocuk her öğrenciye karşı aynı değil daha öncede kolumu sıkıyor demişti konuştum yanlışlıkla olmuştur tutuyorum diye sıkıyor zannetmiştir falan dediBen olsam once cocugumdan dogru soyleyip soylemedigimden emin olmaya calisirdim.
Eger eminsem sirf arkadaslari var diye o sinifta birakmazdim.
Eger gorustugunuz veliler varsa onlara ogretmen hakkindaki fikirlerini sorabilirsiniz, ortada bi siddet durumu varsa oglunuza ozel degildir, diger veliler de bundan rahatsizdir.
Hareketli derken neyi kastediyorsun ?Canım bir türlü benim çocuğumu sevemedi çünki hareketli bir çocuk her öğrenciye karşı aynı değil daha öncede kolumu sıkıyor demişti konuştum yanlışlıkla olmuştur tutuyorum diye sıkıyor zannetmiştir falan dedi
Ya bide benim yanımda çocuğa okula gelmek istiyormusun diyordu oğlumda ürkek bir sesle evet istiyorum diyordu meğerse çocuğumu soğutmak istiyormuş demekki yeni anlıyorumozaman bir mana veremiyordum bu sorusuna bide bugün evde oğlunuzla nasılsınız diye sordu iyiyim dedim niye soruyorsa oğlum başka çocuklara saldırıypmuşta kolunu tutmak zorunda kalıyormuş demekki oğlum bana sıkıyor diyecek diye zemin hazırlıyor kendine
Oyleyse bire bir gozlemden baska bi ihtimaliniz kalmiyor. Oyle bi imkaniniz varsa bunu degerlendirin.Canım bir türlü benim çocuğumu sevemedi çünki hareketli bir çocuk her öğrenciye karşı aynı değil daha öncede kolumu sıkıyor demişti konuştum yanlışlıkla olmuştur tutuyorum diye sıkıyor zannetmiştir falan dedi
Çocuğuma psikolejik baskı yaptığını düşündüm hani soğuta bilmişmiyim gelmek istemez belki gibisinden ben yavrumu sadece hateketli olduğu için değil arkadaş edinsin bişeyler öğrensin diye gönderdimÖğretmen gerçekten böyle bir şey yapıyorsa bir an önce mesleğinden ihraç edilmeli
Yalnız
Anne olarak söylemleriniz yanlış ve çelişkili.
1. Çocukların hareketli/yaramaz olmalarıyla okula gitmeleri gerekliliği arasında bir ilişki yok. Hatta böyle çocuklar okul hayatını arkadaşları için de zorlaştırabilirler.
2. Öğretmenin sorularına yanlış cevap vermişsiniz, bir de bunu öğretmeni kötüleyerek anlatıyorsunuz. Siz evde iyi değilsiniz, iyi olsa idiniz düzelsin diye okula gönderdim yazmazdınız.
3. Öğretmen kendini haklı çıkarmak için çocuğunuzun arkadaşlarına vurduğunu söylüyor, ama çocuğunuz kendini haklı çıkarmak için bir şey söylüyor olamaz, öyle mi?
4. Oğlunuza okula gelmek istiyor musun diye sormasıyla soğutmak istemesinin ne alakası var?
Çocuğuma psikolejik baskı yaptığını düşündüm hani soğuta bilmişmiyim gelmek istemez belki gibisinden ben yavrumu sadece hateketli olduğu için değil arkadaş edinsin bişeyler öğrensin diye gönderdim
Sabit biryerde çok oturmak istemez enerjik koşturmaktan hoşlanır çabuk yorulmaz biraz normalden fazla hareketliCocugum hareketli derken neyi kastettiginizi bir aciklayabilir misiniz?
Kucuk bir cocuk tabii ki hareketli olabilir. Ama ustune basa basa surekli cocugum hareketli diyorsunuz. Nasil hareketli? Sinif icinde davranislari nasil?
Arkadaslarina saldiriyormus, ogretmeni kolundan tutuyormus demissiniz, ben o tur duzen bozan hareketleri var mi diye kastetmistim. Bir de zaten 4 4'luk olsa okula gondermem gibisinden laf etmistiniz. Bana sizin cocugunuz duzen bozan bir cocuk, otorite saglamak isteyen ogretmenin yaptigini yanlis anlatabilecek bir cocukmus gibi geldi acikcasi. . Siz cocugunuzun lafina inanip saldirmaya gitmeden once bir ogretmenine isin dogrusunu sorun. Ona gore davranirsiniz. Anaokulu cocugunun kafasina yumrukla vurmak pek olasi birsey degil oyle. Hemen gaza gelmeyin.Sabit biryerde çok oturmak istemez enerjik koşturmaktan hoşlanır çabuk yorulmaz biraz normalden fazla hareketli
Öğretmen gerçekten böyle bir şey yapıyorsa bir an önce mesleğinden ihraç edilmeli
Yalnız
Anne olarak söylemleriniz yanlış ve çelişkili.
1. Çocukların hareketli/yaramaz olmalarıyla okula gitmeleri gerekliliği arasında bir ilişki yok. Hatta böyle çocuklar okul hayatını arkadaşları için de zorlaştırabilirler.
2. Öğretmenin sorularına yanlış cevap vermişsiniz, bir de bunu öğretmeni kötüleyerek anlatıyorsunuz. Siz evde iyi değilsiniz, iyi olsa idiniz düzelsin diye okula gönderdim yazmazdınız.
3. Öğretmen kendini haklı çıkarmak için çocuğunuzun arkadaşlarına vurduğunu söylüyor, ama çocuğunuz kendini haklı çıkarmak için bir şey söylüyor olamaz, öyle mi?
4. Oğlunuza okula gelmek istiyor musun diye sormasıyla soğutmak istemesinin ne alakası var?
evet bu konusunda genelde hiçbişeye cvp vermemişBu mesajınız için teşekkür ederim yalnız yazdıklarımla alakalı bir cevap vermemişsiniz, elbette sizin tercihiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?