lütfenn yardım edin ana okuluna giden oğlum

Allahim Yarabbim ya (
yalniz kendinizi sakin bu sekilde hazirlayip gitmeyin sizin cocugunuz yaramaz oldugu jcn o okulda degil benimkide 2010 subat dogumli eylulden beri okula gidiyor. Cidden bukadar vicdansiz birinden sizinde benjn zaten oglum dort dortluk olsa okula gerek kalmaz diye konusmayin bunu tutar kendine alet eder.

Kafama yumrugunu sıkıp vuriyor diyor ve baktım kızarıklıkta var hem saç varya en uygun yer kafa çürük belli etmez allahım çıldırıcam yaa haddini bildiricem yarın hayırlısıyla bi sabah olsunda

ayrıca şiddet yoksa bile korkması da bana göre normal değil.. öğretmen ne yaıyor ne söylüyor da sizin arkanıza saklanıyor bu çocuk acaba? çocuk çok hareketli olabilir,sorunlu da olabilir..korkutarak mı disiplin sağlayacak.benimde bir çocugum var.1 yıl kreşe 1 yıl anaokuluna gitti çok da hareketlidir.. hiç bir zaman öğretmenlerinden korkmadı ve gayet de disiplinliydi öğretmenleri.

Benimkide okula birakilirken arkaya saklaniyor aaa askimmm gelmisss xxx gelmis diyor hadi kos oglum dendiginde kosarak ogretmenine gidiyor . Siz tabi oglunuzu tanirsiniz. Ben oglumu olurda bunu kullanmasin diyerekten dayak dovme vurna bisey demiyorum sadece sana kimse zarar veremez ne olursa anneye anlat canim diyorum. Bizim ogretmenimizin cok iyi oldugunu düşünüyorum sizin talihsizliginize üzüldüm

Kafama yumrugunu sıkıp vuriyor diyorve baktım kızarıklıkta var hem saç varya r n uygun yer kafa çü4ük belli eymez allahım çıldırıcam yaa haddini bildiricem yarın hayırlısıyla bi sabah olsunda

Eyer yumrukla o kadar kucuk cocugun kafasina vuruyorsa
o elleri tutmaz olur bir gun nasilsa.
Ama dedigim gibi emin olmanizi tavsiye ederim bu konudan.

Yazik yaa, sans meselesi cidden.
Benim kizimin ogretmeni de kizim alisincaya kadar elinden tuttu sinifta.
Izliyordum bazen gizlice.
Kizim yanliz hissettikce kendini ogretmenin yanina gidip surtunuyordu.
Ogretmeni de elini tutup sariliyordu.

Ben olsam once cocugumdan dogru soyleyip soylemedigimden emin olmaya calisirdim.
Eger eminsem sirf arkadaslari var diye o sinifta birakmazdim.

Eger gorustugunuz veliler varsa onlara ogretmen hakkindaki fikirlerini sorabilirsiniz, ortada bi siddet durumu varsa oglunuza ozel degildir, diger veliler de bundan rahatsizdir.

Canım bir türlü benim çocuğumu sevemedi çünki hareketli bir çocuk her öğrenciye karşı aynı değil daha öncede kolumu sıkıyor demişti konuştum yanlışlıkla olmuştur tutuyorum diye sıkıyor zannetmiştir falan dedi

Hareketli derken neyi kastediyorsun ?
Ne kadar hareketli olurlarsa olsunlar, ogretmenler disipline etmeyi ogreniyorlar diye biliyorum. Tabi dovmeden.
Cocuk sonucta kurallarin oldugunu anliyor ve ona gore davraniyor genelde.

Anaokuluna cocugunuzu neden gonderiyorsunuz ben anlayamadim.
Cocugum zaten normal degil ki onun icin gidiyor havasi yaratmissiniz.
Anaokulunu yanlis algulamissiniz en basta, oraya sorunlu cocuklar gitmiyor.
Bence fevri davranmayin, cocugunuz yalan soyluyor olabilir.
Cogu anaokulunda kamera var, izleyin cocugunuzu, hareketlerini, belki gercekten oglunuz saldiriyor.
Eger oglunuz dogru ise, sirf arkadaslari icin cocuk orada tutulur mu, 1 sn birakmam cocugumu orada.

Öğretmen gerçekten böyle bir şey yapıyorsa bir an önce mesleğinden ihraç edilmeli

Yalnız

Anne olarak söylemleriniz yanlış ve çelişkili.

1. Çocukların hareketli/yaramaz olmalarıyla okula gitmeleri gerekliliği arasında bir ilişki yok. Hatta böyle çocuklar okul hayatını arkadaşları için de zorlaştırabilirler.

2. Öğretmenin sorularına yanlış cevap vermişsiniz, bir de bunu öğretmeni kötüleyerek anlatıyorsunuz. Siz evde iyi değilsiniz, iyi olsa idiniz düzelsin diye okula gönderdim yazmazdınız.

3. Öğretmen kendini haklı çıkarmak için çocuğunuzun arkadaşlarına vurduğunu söylüyor, ama çocuğunuz kendini haklı çıkarmak için bir şey söylüyor olamaz, öyle mi?

4. Oğlunuza okula gelmek istiyor musun diye sormasıyla soğutmak istemesinin ne alakası var?

Oyleyse bire bir gozlemden baska bi ihtimaliniz kalmiyor. Oyle bi imkaniniz varsa bunu degerlendirin.
Cunku gordugum kadariyla oglum kesin dogeu soyluyor diyemiyorsunuz. Umarim boyle birsey yoktur.sadece oglunuzun hayal dunyasidir bu..

Çocuğuma psikolejik baskı yaptığını düşündüm hani soğuta bilmişmiyim gelmek istemez belki gibisinden ben yavrumu sadece hateketli olduğu için değil arkadaş edinsin bişeyler öğrensin diye gönderdim

Bu mesajınız için teşekkür ederim yalnız yazdıklarımla alakalı bir cevap vermemişsiniz, elbette sizin tercihiniz.

Cocugum hareketli derken neyi kastettiginizi bir aciklayabilir misiniz?
Kucuk bir cocuk tabii ki hareketli olabilir. Ama ustune basa basa surekli cocugum hareketli diyorsunuz. Nasil hareketli? Sinif icinde davranislari nasil?

Cocugum hareketli derken neyi kastettiginizi bir aciklayabilir misiniz?
Kucuk bir cocuk tabii ki hareketli olabilir. Ama ustune basa basa surekli cocugum hareketli diyorsunuz. Nasil hareketli? Sinif icinde davranislari nasil?
Sabit biryerde çok oturmak istemez enerjik koşturmaktan hoşlanır çabuk yorulmaz biraz normalden fazla hareketli

Sabit biryerde çok oturmak istemez enerjik koşturmaktan hoşlanır çabuk yorulmaz biraz normalden fazla hareketli
Arkadaslarina saldiriyormus, ogretmeni kolundan tutuyormus demissiniz, ben o tur duzen bozan hareketleri var mi diye kastetmistim. Bir de zaten 4 4'luk olsa okula gondermem gibisinden laf etmistiniz. Bana sizin cocugunuz duzen bozan bir cocuk, otorite saglamak isteyen ogretmenin yaptigini yanlis anlatabilecek bir cocukmus gibi geldi acikcasi. . Siz cocugunuzun lafina inanip saldirmaya gitmeden once bir ogretmenine isin dogrusunu sorun. Ona gore davranirsiniz. Anaokulu cocugunun kafasina yumrukla vurmak pek olasi birsey degil oyle. Hemen gaza gelmeyin.

sizde zaten direk öğretmeni suclayan bir potansiyel var farkında mısınız?
Siz normal ilişkilerinizde de hiç dinlemeden anlamadan tepki veren insanlardansınız..Tekrar söylüyorum, çocugunuz yalan söylüyor diyemeyiz ama ben uzun yıllar bu işin içinde oldugum için durumu az çok tahmin edebiliyorum..
Ayrıca basına yumrukla vuruyormuş , basında kızarıklık varmış...Size hiç mantıklı geliyor mu allah aşkna, çocugun basını yumrukla kızartacak kadar darbe verecek ?
Dediğim gibi siz çözüm odaklı değilsiniz sadece suclama odaklı birisiniz..
Her zaman söylerim , 1 tane problemli velim olacagına 5 tane sorunlu öğrencim olsun...Ben eger sizin öğretmeniniz olsaydım , bu şekilde benimle konuşmuş olsaydınız direk idareye gider ve sizin sınıf değiştirmenizi isterdim...

ağzına sağlık canım
tam düşündüklerimi ne güzel toparlamışsın
konu sahibi arkadaş sen böyle düşünürsen
öğretmen de sana çocuğun sorunlu madem başından atmak için mi gönderdin der
gerçekten öyle bir izlenim veriyorsun.. benim çocuğum doğru herkes eğri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…