Lutfennn yardimmm Az pişmiş et yemek bişey olur mu

Bende konuyu Yeni sandım :dondurma:
Benimde canım çok sucuklu tost istiyor ya cuma günü doktoruma sorcam inşallah izin verir :kk77:

2 yıl önce siz yazmışsınız. Şimdi aynı sorun bende var . Az pişmiş köfte yedim 4.5 aylık hamileyim . 1 defadan bişey olur mu ki içim içimi yiyor

2 yıl önce siz yazmışsınız. Şimdi aynı sorun bende var . Az pişmiş köfte yedim 4.5 aylık hamileyim . 1 defadan bişey olur mu ki içim içimi yiyor
Pişmemiş çiğ ürünler zararlı
Az pişmiş olanlardan da bi kereden bişey olmaz artık yemişsiniz
Ben de geçenlerde eşim pişirmişti yedim , sert kalmıştı
Bundan sora dikkatli olun 🙋🏼‍♀️

Pişmemiş çiğ ürünler zararlı
Az pişmiş olanlardan da bi kereden bişey olmaz artık yemişsiniz
Ben de geçenlerde eşim pişirmişti yedim , sert kalmıştı
Bundan sora dikkatli olun 🙋🏼‍♀️
Biliyorum zararlı evde iyi pişiriyorum piknikteydik pembe yerleri atmaya da çalıştım ama yine de içime kuşku düştü . Bundan sonra yemicem zaten bunda da inşallah bi sorun olmaz .teşekkür ederim çok dikkat edicem

Biliyorum zararlı evde iyi pişiriyorum piknikteydik pembe yerleri atmaya da çalıştım ama yine de içime kuşku düştü . Bundan sonra yemicem zaten bunda da inşallah bi sorun olmaz .teşekkür ederim çok dikkat edicem
Rica ederim
Bişey olmaz Allah’ın izniyle
Allah sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin bebişleirmizi

Eti çok pişmiş yemek gastronomi dünyasında ete ihanet etmek demektir.Etinin çok pişmesini istedi diye şef tarafından lokantadan kovulan müşteri hikayeleri bile var :)
Etini az pişmiş yiyen birçok kişi var.
Ve Dünyanın birçok yerinde et az pişmiş yenir. Sıkıntı yapmayın..Afiyet Olsun

Eti çok pişmiş yemek gastronomi dünyasında ete ihanet etmek demektir.Etinin çok pişmesini istedi diye şef tarafından lokantadan kovulan müşteri hikayeleri bile var :)
Etini az pişmiş yiyen birçok kişi var.
Ve Dünyanın birçok yerinde et az pişmiş yenir. Sıkıntı yapmayın..Afiyet Olsun

Evet normalde oyle bende az pismis sever oyle siparis ederim ama hamilelikte degil. Hamilelikte malesef pembe yer kalmamis olmasi gerekiyor

Back
X