- 12 Ocak 2018
- 21
- 4
- 1
- Konu Sahibi Hayalidiyetisyen
-
Gerçekten bu mu hayat!??? Düşünecektin işin bitti kurtuluşun yok diyecek kadar basit mi her şey?Valla canım sana Allah akıl fikir versin. Bu saatten sonra biz ne fikir verebiliriz? 19 yaşında baban yaşındaki adamla evlenmeden düşünecektin bunları.
Gerçekten moral oldu çok teşekkürler.Okuduğumu anlayana kadar beynim çatladı.Şiddeti filan geçtin tek takıldığının kadının senden güzel olması öylemi.Nasıl bu kadar büyütebilirsin,nasıl bir kompleks bu.Boşanmışlar bitmiş,adam seninle evlenmiş ama sen bu hareketlerinle adamı kadına itiyosun.Resmen adamın aklına o kadını koyuyosun gene.Eşinin ona geri dönmesini istesen ancak bu kadar uğraşabilirdin heralde.Yapma biraz özgüvenli ol.Senden 20 yaş büyük bir kadını kıskanıp bu kadar yiyip bitirme kendini.Adamlar victoria secret mankenlerini aldatıyo,boşuyo,başka kadın alıyor.Bunlar basit mevzular
Olumlu şeyler duymak çok güzel çok teşekkürler
Fitnessa git evde plates yap, estetik için ondan bundan para arttır biriktir beğenmediğin yerini yaptır, evine kırılacak eşya alma hatta eşya alma hiç, acilen stalkı bırak onun yerine makyaj videolarını, dans videolarını, evde pratik hazırlanın bakım kürlerini izle, dene, uygula. "Tamam hayatım, peki hayatım, balım canım" diyerek alttan al, kavgaya girme ki dayak yeme ihtimalin düşsün, yumruk gelirse yüzünü kollarınla koru, kendini yere bırak boynunu koru bacaklarını karnına çek.
Bir diğer seçenek de iş hayatına atılıp boşanabilirsin.
Senin şuan 5 yıldızlı otel arama lüksün varda buraya mı yazmadın canım? Okuman gereken yaşta baban yaşında adamla evlenmişsin. Şiddet faln umrunda değil, eski karısıyla kafayı bozmuşsun. E boşanınca ailenede gitmeyeceksen sokakta mı kalacaksın? Mecbur sığınma evine gideceksin.Kadın sığınma evine gelince oranın 5 Yıldızlı otel olduğunu mu sanıyorsunuz bilemedim yaş 22 hatta 21 ne olacak sonum acabaaaaaa oralardaaaaa anlıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?