Lütfennn yardımmmm lütfennnn

Hayalidiyetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
21
4
1
Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Eşim 44 yaşında 4 çocuğu var ben de 22 yaşında 2 çocuğum var. Eşimin eski eşi sürekli benim adımı kirletiyor 3 çocukla yalnız kaldım açım diyor gitmediği yer kalmadı oysa ki benden önce 4 kez boşanmışlar nasıl evlendim olayına gelmeyelim gençlik diyelim zaten büyük oğlu 14 yaşında ben de kalıyor ya ben iyi değilim 3 senedir evliyim kadını sürekli sosyal medya üzerinden takip ediyorum tabi o ben olduğumu bilmiyor ama çok beğeniyorum üstelik 41 yaşında ama benden güzel duruyor kendime bunu kompleks edindim sürekli eşime kızıyorum kadını gördükçe tabi kadınla sözde çocuklar için buluşmalar şunlar bunlar oluyor şimdi ben bu duygudan nasıl çıkarım yardım edin adamı bırakmayı bile düşündüm ama ailem beni asla evine almaz. Şiddet, çocuklarını sürekli eve getirmesi dağıtmaları kırmaları kadına araba vermesi Benin yok kadının 5+1 de oturması öğretmen olması hepsini geçtim sadece benden daha güzel 4 çocuk anası ama benden daha ince. Kafayı yemek üzereyim lütfen bir akıl verin lütfennnnnnn.

3senelik evlisin ve 2 çocuğun var. Şiddet görüyorsun, adam sürekli kadınla görüşüyor. 1 çocuğuna da sen bakıyorsun. Aranızda da 22 yaş var.

Aklın nerdeydi evlenirken? Paşa paşa çekeceksin kardeşim. Yada al çocukları git sığınma evine. Ama o iradenin olduğunu da sanmıyorum.

4 çocuklu adamla evlenmeden düşünecektiniz bunları.
Bakın bu adam asla çöpsüz üzüm olmayacak.
Eski eşine ve çocuklarına sorumlulukları olacak bunu kabul edin önce.
Nasıl evlendiniz konusunda gençlik dediğinize göre boşanmadan önce başladı varsayıyorum ilişkinizi. Haliyle kendi kendinize yapmışsınız en büyük kötülüğü.
Kadını takip etmeyi bırakın,size faydası yok zarari var.

Sosyal medyadan takip etmeyi birakin ilk önce. Kadina takmissiniz ama sözde o mu sizin adinizi kirletiyor? Bilemedim. Psikolojik destek almaniz lazim acilen. Adamin kadinla cocuklari var. Onlar icin elbette görüsecek. Buna karisma hakkiniz yok

Okuduğumu anlayana kadar beynim çatladı.Şiddeti filan geçtin tek takıldığının kadının senden güzel olması öylemi.Nasıl bu kadar büyütebilirsin,nasıl bir kompleks bu.Boşanmışlar bitmiş,adam seninle evlenmiş ama sen bu hareketlerinle adamı kadına itiyosun.Resmen adamın aklına o kadını koyuyosun gene.Eşinin ona geri dönmesini istesen ancak bu kadar uğraşabilirdin heralde.Yapma biraz özgüvenli ol.Senden 20 yaş büyük bir kadını kıskanıp bu kadar yiyip bitirme kendini.Adamlar victoria secret mankenlerini aldatıyo,boşuyo,başka kadın alıyor.Bunlar basit mevzular

Gerçekten moral oldu çok teşekkürler.

Fitnessa git evde pilates yap, estetik için ondan bundan para arttır biriktir beğenmediğin yerini yaptır, evine kırılacak eşya alma hatta eşya alma hiç, acilen stalkı bırak onun yerine makyaj videolarını, dans videolarını, evde pratik hazırlanın bakım kürlerini izle, dene, uygula. "Tamam hayatım, peki hayatım, balım canım" diyerek alttan al, kavgaya girme ki dayak yeme ihtimalin düşsün, yumruk gelirse yüzünü kollarınla koru, kendini yere bırak boynunu koru bacaklarını karnına çek.

Bir diğer seçenek de iş hayatına atılıp boşanabilirsin.

Kadın sığınma evine gelince oranın 5 Yıldızlı otel olduğunu mu sanıyorsunuz bilemedim yaş 22 hatta 21 ne olacak sonum acabaaaaaa oralardaaaaa anlıyor musunuz

Olumlu şeyler duymak çok güzel çok teşekkürler

Oncelikle o yastaki cocuklu adamla neden evlendin, madem evlendin çekeceksin falan fistan diye milyon tane yorum gelecek bunlari bir goz ardi et, zira bu seni ilgilendirir senin kararindir. bunlar evet sıkıntı olsada senin problemin esinin yasi cocugu vs degil. Senin problemin bizzat sensin. Once kendinle bir barış. Kendini baskalariyla kiyas yapma. Ki kusura bakmada sanene yani o kadinin guzelligi falan seni neden ilgilendiriyorki? Ozellikle ogretmen olmasina kadar takiksin, kadini senmi okuttun sanane yani...
Once kendinle barış kendi hayatina evliligine bak. Sosyal medyadan takip etmeyi falanda birak zira bu cok garip duruyor. O seni kiskansa takip etse anlarimda sen ne diye takiptesin o mechul.

Kadın sığınma evine gelince oranın 5 Yıldızlı otel olduğunu mu sanıyorsunuz bilemedim yaş 22 hatta 21 ne olacak sonum acabaaaaaa oralardaaaaa anlıyor musunuz
Senin şuan 5 yıldızlı otel arama lüksün varda buraya mı yazmadın canım? Okuman gereken yaşta baban yaşında adamla evlenmişsin. Şiddet faln umrunda değil, eski karısıyla kafayı bozmuşsun. E boşanınca ailenede gitmeyeceksen sokakta mı kalacaksın? Mecbur sığınma evine gideceksin.

Oha 4 cocuklu baban yasinda adamla nasil evlendin be kardesim? Matematigim yetmedi valla konunu anlamaya. Kadin 3 cocukla ortada kalmis adamin 4. Cocugu kimden? Senin 2 cocuk kimden? Allah akil fikir versin ama bu saatten sonra da ise yaramaz,elin kadinini stalklamayi birakip psikologa git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…