- 20 Ocak 2010
- 47.078
- 174.196
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Hayalidiyetisyen
-
Seyma ve Acun'un gariban versiyonu,adam çocuklara bakıcı tutamamisŞeyma ve acunun bı kaç yüz bilmem kaçıncı leveli
Tabi ki zengin yoksa neden evlenesin 22 yaş büyük biriyleEvet zengin ama bana çok fakir
Kadın nasıl senin adını kirletiyo güzel olduğu için mi anlamadımAranızda gerçekten mantıklı cevap veren üyeler var ama kendini benim yerime koyabilecek cesarette olan hiç kimse yok. İyi ya da kötü bana yanıt veren herkese teşekkür ederim.
Konunun gerçek olduğu tereddütündeyimAranızda gerçekten mantıklı cevap veren üyeler var ama kendini benim yerime koyabilecek cesarette olan hiç kimse yok. İyi ya da kötü bana yanıt veren herkese teşekkür ederim.
Aranızda
O zaman otur evinde sikayet etme.Kadın sığınma evine gelince oranın 5 Yıldızlı otel olduğunu mu sanıyorsunuz bilemedim yaş 22 hatta 21 ne olacak sonum acabaaaaaa oralardaaaaa anlıyor musunuz
Yani.Yalniz adamin eski karisi da akilliymis he
Ben de olsam 4 cocugu herife kitler gunumu gun ederdim
Sikayet edene de almayaydin cocuklu herifi ne bekliyordun derdim
Tabii canim,anaya mi zimmetli bu cocuklar? Baba da baksin. Iyi valla 4 cocuklu herifi alayim ama cocuklari haric. Oyle bir dunya yokYani.
Babasi sonucta bakacak arada
Aynen.Tabii canim,anaya mi zimmetli bu cocuklar? Baba da baksin. Iyi valla 4 cocuklu herifi alayim ama cocuklari haric. Oyle bir dunya yok
Zengin adamı bulunca çocuk kitleyen kitleyene :)İlk çocukta dayak başlamış , diğer çocuklar da sana geliyormuş , ikinci çocuk neden ?derler
Zengin adamı bulunca çocuk kitleyen kitleyene :)
hmm zengin miymiş. şimdi taşlar yerine oturdumantıklı , nafaka da artar çocuk sayısı artınca
tabii zenginmiş hatta genç kızımız bu zenginliğe kanıp evlenmiş amma velakin evlenince işler değişmiş , nasıl akıl verilir bilemedim ...hmm zengin miymiş. şimdi taşlar yerine oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?