Lütfennnn yardım

yenigelinben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
173
4
96
İstanbul
Merhaba bayanlar eşimle bir süredir problemlerimiz vardı ve bu süreçte biri ile ilişki yaşamış kadın hamileymiş 6 aylık ben bunu kaldıramıyorum ailemin yanına gidemem eşim çocuğu kabul ediyor ama kadını istemediğini söylüyor devamlı yalan söylüyor kadınla görüşüyor ne yapmam lazım nasıl inkar etmeden söyletip boşabilirim?bu arada benim de 1 kızım 1 oğlum var

Adam boşanmak istemiyor ve ne zaman ben istesem sorun çıkartıyor çocuklarımı elimden alacağını söylüyor
Kk tarihi boyunca boşanma konusu açmışsınız hanımefendi. Bu sefer lütfen basın tekmeyi.
Adamın kumar alışkanlığı varmış daha önce. Daha önce de aldatmış. İflah olmuyor demek ki. Kanıt toplayın ispatlayın ve boşanın. Bunları ispat ederseniz kimse ona çocuk falan vermez.

Boşanacaksın yani napacaksın ki başka? Neden ailene dönemiyosun? Çocuklar kaç yaşında? Kendin yaşa.

Bence yalan. Canınız sıkıldıkça siteye girip bir şeyler yazmıssınız. Kumar oynayan, daha önce de aldatmış Her türlü şeyi yaşatmıs bir eşten bahsetmişsiniz bir de kv ile de aranız iyi değil. Hiçbir zaman da nedense bosanmamıssınız. Bunlar olurken de çocuk yapmışsınız. Kaldı ki yeni evliyken de konu açmıssınız (sözde yeni evli işte) şimdi de bu konu. Her sene sıkıldıkça böyle şeyler mi yazıyorsunuz? Hayır gerçek bile olsa (kimse kusura bakmasın) basınıza geleni kendiniz istemişsiniz. Arkadaşlar yorum yapmak adına yorulmasınlar diye ekliyorum konuları

Eklentiler

• FEEB7539-C9EB-439D-A9EA-8F4E06CFEA89.webp
    FEEB7539-C9EB-439D-A9EA-8F4E06CFEA89.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 98
Back
X