Tüp Bebek Merkezleri m.zeki taner ve KLİNİKSU

ebruozguv

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
211
0
296
Ankara
arkadaşlar bazılarınızın bildiği gibi ankarada tüp bebek tedavisine başlayacağım ve merkezler hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum
bugün adını hiç duymadığım bu merkezi ve mzeki taner i önerdi bir arkadaş
dr bey gazi ünivesitesindenmiş ama ben hiç duymadım daha önce bilgisi olanlardan yorum bekliyorum

bende tüp bebek hastasıyım ve klinik suya gittim ama memnun kalmadım....olaya çok ticari bakıyorlar belki işinden uzmandır ama buda önemli tabii.....ben şu an gürgan klinikte tedavi oluyorum vede çok memnunum.......tavsiye ederim .........şimdiden kolay gelsin.....

Canım ben kliniksu ya ayrıntılı ultrason için gittim.ben aksarayda oturuyorum burdaki doktorum yönlendirdi. M.Zeki Taner in alanında çok başaılı bir doktor olduğunu başka doktorlardan da duydum.
Bende Hemşireden hiiiiiç memnun kalmadım.Neler yaşadım anlatayım hemen kısaca.
İçeri girdim hemşire beni hazırlayacak.Bana soyun çabuk çabuk hepsini çıkar şurda örtü var dedi.Bende hepsini mi çıkarcam dedim.Evet evet çabuk hadi doktor bey gelir şimdi çabuk dedi.Elim ayağıma karıştı.
ben de ayakkabımı çıkarmadan üstümü çıkardım.Onuda bana yine aynı tavırla çıkarttırdı.Bana acele ettirdi durdu.Doktor gelirmiş.Oysa ben dışarda doktoru bekledim 15 dakika kadar ve randevuma tam zamanında gitmişim.
Çok da pahalı bir yerdi sanırım.
Normalde birçok yerde ayrıntılı ultrason 250-300 civarı olduğu halde Kliniksu da 500 ytl imiş.
Ama benden 250 aldılar şehir dışından yönlendirmeyle gittiğim için.

Ama M.Zeki Taner nasıldı dersen,bence iyiydi gayet olumlu,işin oluru neyse onu söyleyen bi doktordu.Çıkarcı olsaydı beni amniyosenteze yönlendirirdi.Ama yapmadı.Bence gerek yok yine de siz bilirsiniz dedi.

Yalnız tüp bebek için yeterli bir hastane havasında görmedim ben orayı.Adı da zaten Klinik??
Tüp bebek ekip işi bence.Sadece doktor değil,hemşiresi embriyologu bilmem nesi felan hepsi çoook önemli.Hatta embriyolog çok çok önemli.

ben olsam hepsiyle tek tek görüşürdüm.Ankarada merkez çok nede olsa.Bakalım hangileri içine sinecek?İçine sinenleri sorarsın yine tecrübesi olan arkadaşlara.

Bol şanslar hayat istediğin gibi olur umarım.

bence bir tüpbebek merkezinde kesinlikle psikolog da bulunmalı.. tedavim olumsuz sonuçlandığında beni anlayacak bir uzmanla konuşmaya gerçekten ihtiyacım vardı
kliniksuya gelince adını ilk defa burda duydum.bence ankarada adı duyulmuş onca merkez varken kliniksuya gitme

Bir yıldır felan bu siteye üyeyim.Hiç Kliniksu da tüp bebek yaptıranını duymamıştım.
Ben de zaten doktorumun yönlendirmesiyle gittim.Ayrıntılı ultrason için gittim.
Tüp bebek merkezi havası da yok.

hihoyyyt EVET CANIM KİLİNİKSU ÇOK DOĞRU KARAR BENİM DOKTORUMDA MEHMET ZEKİ TANER VEDE KİM TÜP BEBK İÇİN GİTTİYSE HEPSİDE ŞUAN İKİZ BEBK SAHİBİ İNTERNETTENDEN DE ARAŞTIRABİLİRSİN BEBKLERİ GÖREBİLİRSİN HOŞÇAKAL..

Mehmet zeki tanere göründünzmü nasıl iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…