Maaş hakkında yalan söylemek?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kyoshi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kyoshi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
24
31
3
Kızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?

Kızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?
Çok iyi bir kurumda çalışmıyorsa ve tecrübeli değilse mühendisler zaten çok fazla kazanmıyor ki. Devlet kadrolarındaki mühendisler ancak daha yüksek kazanıyordur. Ya da çok iyi bir özel firmada çalışanlar…

Niye böyle sorular soruyorsunuz.Ben olsam buz gibi soğurdum.
Sorularım da bir sorun yok bence. Ben de kendi iş yaşamımı anlatmıştım kötü olduğunu vs. onunkini de merak ettim. Ben direkt ona maaşını sormadım, hani işin nasıl nasıl gidiyor koşullarından maaşından memnun musun gibisinden

Kadının yaşı,erkeğin maaşı sorulmaz derler.Ortada ciddi bir ilişki yoksa sorulması çok itici.Zaten sormadan internette biraz bakınsanız en düşük 43 en yüksek 110 bin aralığında maaş aldıklarını görürdünüz

Maaş sormak 🤮 hiç hoş bir muhabbet değil. Eşimle nişanlanana kadar maaşını bilmedim. Şuan benim haricimde kimse de bilmez. Bu maaş konusunu biriyle konuşmaktan da nefret eder eşim. Bence hiç doğru muhabbet değil. Muhtemelen sen de ona itici gelmişsindir sorundan dolayı yalan söylemiştir. En az asgari ücret alır zaten.

Maaş sormak 🤮 hiç hoş bir muhabbet değil. Eşimle nişanlanana kadar maaşını bilmedim. Şuan benim haricimde kimse de bilmez. Bu maaş konusunu biriyle konuşmaktan da nefret eder eşim. Bence hiç doğru muhabbet değil. Muhtemelen sen de ona itici gelmişsindir sorundan dolayı yalan söylemiştir. En az asgari ücret alır zaten.
Ben hala bilmiyorum maaşını , o söyler ama yine unutuyorum 🤣🤣

Erkeğe maaşı ,kadına yaşı sorulmaz derler 😇 Şaka bir yana ,bir insanın maaşını ya da "ücret yeterli oluyor mu" sorusunu sormaktan ziyade ,bir müddet yaşam tarzına bakarak bunu kendiniz anlayabilirsiniz zaten.Türk Telekom aman aman maaş veren bir kurum değil zaten.Size neden yalan söylesin ayrıca? Maddiyata göre insan seçiyorsunuz sanırım hayatınıza ,olabilir ama en azından bunu soru yoluyla direkt sormayın,çok kırıcı ,itici olursunuz.

Maaşını sormanız hoş olmamış,hele daha flört aşamasında iken.Iliski ilerledikçe bu tarz konular zaten kendi kendine olağan akışta çıkıyor ortaya.Ben rahatsız olup,düşük söylediğini düşünüyorum.Erkekler bu şekilde düşük seviyeli testleri severler,çünkü.

Maaşını sormanız hoş olmamış,hele daha flört aşamasında iken.Iliski ilerledikçe bu tarz konular zaten kendi kendine olağan akışta çıkıyor ortaya.Ben rahatsız olup,düşük söylediğini düşünüyorum.Erkekler bu şekilde düşük seviyeli testleri severler,çünkü.
Erkek test etmemiş ki kadın direkt lak diye sormuş bir de😄

Ona göre adama yol verecek ya da devam edeceksinizdir, boşuna vakit kaybetmek istemiyorsunuzdur anlıyorum ama konuyu oralara getirme çabanız çok belli olmuş. Bunun daha kibar bir yolu elbet olmalı.

Kimler kimler ne maaşlar alıyor, nesine şaşırdın ? Sen çalışıyor musun ?

Back
X