- Konu Sahibi turkmengelini
bizim durum çok farklı 2 senedir evliyim her ay maaş yüzünden kavga ederiz,ben memurum maaş kartım var ve maaşımı eşim kuruşu kurşuna biliyor ama eşim özelde çalışıyor ve sigortya az yatırılsın diye maaşı az gösteriliyor.yani 2 senedir ben eşimin ne kada para aldığını net bilmiyorum,kredi kartına bu ay 1500 tl gelmiş ekstreni getir diyorum ama getirmiyor geçiştiriyor.maaşımızı nerelere harcadığımızı ortaya dökelim diyorum yaptıkta ama 600 tl artan parasının nereye gittiği hesabını veremiyor,maaşını bana getir tüm bütçe bende olsun harcamaları ödemeleri ben yapayım diyorum ama onada hayır diyor.eşim sadece 500 tl kira ödüyor ben ise market alışverişini yapıyordum ama bana yakıtında yarısını sen öde teklifinde bulunuyor,ikimizinde ayrı ayrı kredi kartları var o benmimkini herşeyini biliyor ama ben onun kini bilmiyorum,sana güvenmiyorum dediğimde ise kıyameti koparıyor artık nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım.
Çok sıkıntılı durumlara sürüklersin kendini. maaşını net söylesin .Evin tüm masrafı hem dinen hem yasalar gereği onun sorumluluğu. Ne sana çalış diyebilir. Ne hesap sorabilir , ne de paranı alabilir. Böyle geçim olmaz evlilik de olmaz. Ev alınacak , araba lüks değil ihtiyaç. o maaşını har vurup harman savurur. Sen yıprandığınla kalırsın. Böyle hem suçlu hem güçlüler hemen ortalığı ayağa kaldırır zaten.