Maaş kartı

Annenizin "aman ver gitsin" demesine, sizi bu kadar pasif yetiştirmelerine bakıyorum da bence 5 kuruş vermenizi hak etmiyorlar. Almayın koltuk falan. Demirler bata bata otursunlar.

Siz de 33 yaşına kadar nasıl hayata tutundunuz belli değil. Dünyaya bu adamla gelmiş gibi davranıyorsunuz. Adam bariz yemeye çalışıyor sizi.

Evde iş yapmıyor, maaşınızı da alacak, çift maaşla bir iş yapmadan paşalar gibi yaşayacak.
Siz de ne emeğinizin karşılığı olan parayı göreceksiniz ne de evdeki emeğinizin takdirini.
Şikayet ettiğinizde "ne yapıyorsun ki" diyecek. Bir tişört almak istediğinizde "borcumuz var" diyecek. Ama siz nereye ne borcu var asla bilemeyeceksiniz.
"Bir işin ucundan tut" dediğinizde "ben erkeğim" diyecek.
Bu hayatı mı yaşamak istiyorsunuz hiçbir halta yaramayan 1 adet kocanız olsun diye?
Sonra o kocayla sizin gibi pasif kız çocukları yetiştirirsiniz, ne hoş. Elin oğullarına köle olacak yeni nesiller lazım çünkü.

banka kartıda kişiye özeldir banka sadece o kişiyi tanır bu kart başkasında olunca hiç istenmeyen olaylarda yaşanabilir.kredi çekme ek hesabı boşaltma eşine güveniyor musun bunları yapmaz diyebiliyor musun
yani kart herkesin kendisinde kalmalı bu sebeple.
benim hesabım ben yönetemeyeceğim başkası daha akıllı, oysa daha aptal olur büyük olasılıkla... nasılsa kendi hesabı değil

Son düzenleme:
Kredi çekilse bile kefil olarak Adamı yazdırsın

Konu sahibi de buna evlilik mi diyor simdi?

Sinir oluyorum tarif ettiğiniz kadın modeline. Okurken ruhum daraldı. Umarım konu sahibi bu tarz bir insan değildir. Varlığını bir erkeğin varlığı ile bir tutan, doğum tarihini erkeği ile karşılaştığı günden başlatan hemcinslerime uyuz oluyorum.

Ben evlendikten sonra maas kartini esine veren bir ogretmen tanidim. Çocuguna alacağı oyuncağı bile ailesi alıyor. Ve kadin hayatindan gayet memnun.

Ya sen beni öldürdün ahahshhshshshshshshahahahahaahha

Ben evlendikten sonra maas kartini esine veren bir ogretmen tanidim. Çocuguna alacağı oyuncağı bile ailesi alıyor. Ve kadin hayatindan gayet memnun.
Vardir bende yoktur iddiasinda degilim zaten ama o mutluymus koca modeli burada anlatilan gibi degildir belki Mutsuz olsa buraya konu acsa akil istese her oneriye ama diye donse onada ayni cevaplar gelir.Onunkide yanlis bana gore

Son düzenleme:
Bu gökyüzü nedense evlilik birliği içinde kadınlar örselenirken, zulüm görürken titremiyor, boşanınca titriyor.

Konu sahibi o kartı verecek bence.
Sabahtan akşama kadar dışarıda çalışacak, eve gelip ev işi yapacak, az yoruluyormuş, kıymet görüyormuş gibi bir de çocuk yapacak ona bakacak...
Eşi ise akşam gelince totosunu devirip yatacak, ne alacaksa eşinin kartıyla alacak, kendi parasıyla kendine yatırım yapıp birikim yapacak.
Bir gün boşanırken de konu sahibi kucağında çocuk, dağ gibi kart borcu ve sıfır birikimle kalakalacak.

Bu gökyüzü nedense evlilik birliği içinde kadınlar örselenirken, zulüm görürken titremiyor, boşanınca titriyor.

Aynen öyle. Madem öyle niye buraya konu aciyosun, anlaşamadığın mutlu olmadığın evlilikte verilecek tavsiye bellidir. Ne diyelim yani 2000lerin sabah programlarındaki gibi "giyinin suslenin kocanizi baştan çıkarın yazık adam bütün gün calisiyo" falan mı diyelim? Konu sahibi için söylemiyorum bu arada. Umarım kartını vermemiştir. Kendisinin kötülüğünü konuşmuyoruz, bu tepkileri gerçekten onu dusundugumuz, böyle başlayan hikayelerin sonlarını bildiğimiz için veriyoruz. Umarım anliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…