- Konu Sahibi Muallimee1
-
Kredi çekilse bile kefil olarak Adamı yazdırsınGercekten oyle, cok icten pazarlikli..
Hem de bozulan altinlarin parasiyla alacak arabayi ve kardesinin uzerine yapacak. Bu parada esimin de hakki var demiyor. Yiyici resmen..
Allahim benim burada sinirim bozulduKonu sahibi hala nasil boyle sakin kalabiliyor anlamis degilim.
Insallah dediginiz gibi aci tecrube yasamaz.. Asla boyle bir adama guvenipte kredi cekilmez.. Neler okuyoruz ustune binlerce lira kredi borcu ile terk edilen kadinlar oluyor.
Kartı vermiş olabilirson durum nedir @Memuriyee ?
Konu sahibi de buna evlilik mi diyor simdi?Eşinin parayi nasil harcadığını falan bilmiyor konu sahibi
Hatta dugun takilari bile bozdurulup esinin hesabina atilmis
Adam da ya maas kartin bende olacak para tek elden yonetilecek ya da isten çık demis
Yani ortak hesaba karşı, ne varsa benim kontrolümde olacak diyor
Konu sahibine harclik veriyor
Ama sen cok harciyorsun da diyor
Evlenirken de esyalari ucuzundan aldirmis cimriymis
Ayrica hesapta yer alan takilarin parası ile kadinin maasini birleştirip beyefendi kendisine araba alacakmış ama kardesinin uzerine yapacak, karisina danismak sormak ondan fikir almak yok
Konu sahibi etkisiz eleman kocasi ne derse yapmak zorunda gibi bir kari koca iliskileri var
Sinir oluyorum tarif ettiğiniz kadın modeline. Okurken ruhum daraldı. Umarım konu sahibi bu tarz bir insan değildir. Varlığını bir erkeğin varlığı ile bir tutan, doğum tarihini erkeği ile karşılaştığı günden başlatan hemcinslerime uyuz oluyorum.Annenizin "aman ver gitsin" demesine, sizi bu kadar pasif yetiştirmelerine bakıyorum da bence 5 kuruş vermenizi hak etmiyorlar. Almayın koltuk falan. Demirler bata bata otursunlar.
Siz de 33 yaşına kadar nasıl hayata tutundunuz belli değil. Dünyaya bu adamla gelmiş gibi davranıyorsunuz. Adam bariz yemeye çalışıyor sizi.
Evde iş yapmıyor, maaşınızı da alacak, çift maaşla bir iş yapmadan paşalar gibi yaşayacak.
Siz de ne emeğinizin karşılığı olan parayı göreceksiniz ne de evdeki emeğinizin takdirini.
Şikayet ettiğinizde "ne yapıyorsun ki" diyecek. Bir tişört almak istediğinizde "borcumuz var" diyecek. Ama siz nereye ne borcu var asla bilemeyeceksiniz.
"Bir işin ucundan tut" dediğinizde "ben erkeğim" diyecek.
Bu hayatı mı yaşamak istiyorsunuz hiçbir halta yaramayan 1 adet kocanız olsun diye?
Sonra o kocayla sizin gibi pasif kız çocukları yetiştirirsiniz, ne hoş. Elin oğullarına köle olacak yeni nesiller lazım çünkü.
Ben evlendikten sonra maas kartini esine veren bir ogretmen tanidim. Çocuguna alacağı oyuncağı bile ailesi alıyor. Ve kadin hayatindan gayet memnun.Seni alintilayip kaldirma yuregini arkadasim yazacaktimda kaynadi sonrada ben ciktim siteden
Uyenin iki konusu var.Herkes o kadar tane tane guzel kendinde cevresinde yasadiginida beyan ederek ornek verdi ki!
Donusler yaaa yapmaz heralde,sasirdim,sok oldum,uzuldum,oturdum agliyorum ve 100 defa falan bakicam ama kesin bosanmaya gidecek,keske atanmasaysim oldu.
Surada yazilan verilen akil niye?
senin yukarda yazdiklarin gerceklesmesin diye kimse bosanda demedi buna ha normalde denir biliyosun ilk konuda herkes kart akili verdi.
33 yasindayim universiteye gec gittim saglik sorunundan diyor 3 yil gitse 25
Ailemin koltuklarinda yaylar cikmis almak istedim kocam izin vermedi
8 yil hicmi calismamis sozlesmelidemi ders vermemis? Nasil evlenmis.Sizce yazimda bir ogretmen edasi varmi? bunu diger uyelerde sordu cvp alamadilar
Hic bir oneriye akla yanasmiyor
Ben akli sira eglendigini dusunuyorum
Eksiden falan takip edip arada gelen eglenen,ergen olup sıkılıp eglenen cok burada
Yok eglenmiyorsada oturup dovune dovune aglayabiliriz.Coluk cocugu nasil duruslara emanet ediyoruz diye.Benmi egitimcilerden cok sey bekliyorum bilmiyorum ama su yapilarin kendine hayri yok bu kadar pasif yapi ne verecekki diye dusunuyorum.Hersey teorik bilgi degilki,cocuga diger cocuk vurunca akran zorbaligi yapinca sus bise deme araniz bozulmasinmi diycek mesela?Kendi sorununa bile cozum odakli degil
Ya sen beni öldürdün ahahshhshshshshshshahahahahaahhaBence sen kartını ver evinin huzurundan önemli mi canım herhalde bi kuru ekmek alır eve aç kalmasın, Allah kimseyi kocasız bırakmasın hele ki bu devirde, millet sırtlan gibi bekliyor kocalarınızı kapmak için. Buradakilere bakma aslında herkesin kartı kocasında şahsen ben 2008 de atandığımdan beri görmedim kartımı o zaman sevgiliydik eşimle tee o zamandan verdim kedi gibi uslu mır mır bi kadın olacağımı anlasın bana daha çok bağlansın diye, emeklerimin meyvesini de aldım çok iyiyiz
Filan demiycem tabi
Vardir bende yoktur iddiasinda degilim zaten ama o mutluymus koca modeli burada anlatilan gibi degildir belki Mutsuz olsa buraya konu acsa akil istese her oneriye ama diye donse onada ayni cevaplar gelir.Onunkide yanlis bana goreBen evlendikten sonra maas kartini esine veren bir ogretmen tanidim. Çocuguna alacağı oyuncağı bile ailesi alıyor. Ve kadin hayatindan gayet memnun.
Estirip yağdıracağı yerler var demek ki eniştenin.Ayrica sen calismazken evin tum giderlerini karsiliyor da, sen calisinca neden masraflar ikiye bolunuyor? Madem yine odesin her seyi.
Talihsiz bir blöf işte. Madem ev kızı ile evlenseymiş. Ama o zaman kimin kartına el koyacaktı?Ne alaka anlamadımBazi erkekler neyin kafasını yaşıyor, bu ne saçma bir bahane
Ben kendi çevremde de birkaçını gördüm.Abla valla burayı okudukça ben gerçekten de sıraya girdiklerini düşünüyorum...
Bu gökyüzü nedense evlilik birliği içinde kadınlar örselenirken, zulüm görürken titremiyor, boşanınca titriyor.İşte işsiz, çocuklu kadın kendini ezdirmeyip bosaniyo da bizim ooh ne güzel memurmus, maaşı da güzeldir ayakları üstünde durabilir dediğimiz kadınlar yok yuva kolay kurulmuyo, yok bosaninca gökyüzü titrermis falan diyo. Sadece konu sahibi için demiyorum şu sitede gördüğüm memur ve öğretmen kadınlardan bı tanesinden duymadım "memurum kocamla anlasamiyoruz bosanicam" diyen. Varsa yoksa maaş kartım kocamda, kocam beni dovuyo, ama.bosanamam cesaretim yok. Sen nasıl öğretmenin dendiği zaman da vay efendim öğretmenliğime laf soyluyosunuz
Sinir oluyorum tarif ettiğiniz kadın modeline. Okurken ruhum daraldı. Umarım konu sahibi bu tarz bir insan değildir. Varlığını bir erkeğin varlığı ile bir tutan, doğum tarihini erkeği ile karşılaştığı günden başlatan hemcinslerime uyuz oluyorum.
Çok güzel öneriler veriyorsunuz Gamze Hanim konu sahibi uygular insallahKredi çekilse bile kefil olarak Adamı yazdırsın
Bu gökyüzü nedense evlilik birliği içinde kadınlar örselenirken, zulüm görürken titremiyor, boşanınca titriyor.
Teşekkür ederim umarım uygularÇok güzel öneriler veriyorsunuz Gamze Hanim konu sahibi uygular insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?