Maaş kartı

Gerçek oluyorlar malesef. Aynı yerde çalıştığım bşr karı koca arabanın sileceği değişse ve 15 tl tutsa 7.5 7.5 ödüyorlardı. Adam arabayı bile yalvarınca verirdi. Kadın hep yemek yapar adam açar yemek sepetini eve yemek söylerdi. Kadımcağızın da eli lezzetlidir mesela. Sonuç 15 senedir ve hala evliler. Niye boşanmıyorsun derdim. Dul olmak kolay mı elalem ne der derdi. Ah bu dullar. Ne korkuyor insanlar bizden ve bizim gibi olmaktan.

Memur olsam bu kocayı mi çekerim tekmeyi yemişti coktan,calismasmayan ev hanımları bı çatır çatır bosuyo konu sahibi kararsız,memurda korkarsa çalışmayan ölsün kocaya köle olsun Allah gözünü açsın kendinin farkına varsın inşallah

Danışacağım tesekkurler

Bence cok guzel dusunmussunuz alin ailenize.sonra gercekten icinize dert olur.anne baba hakki var uzerinizde durumlari yoksa zaten onlara bakmakla yukumlusunuz..cimrili olupta zengin ve mutlu olani gormedim.ailrnize yardimi edinki kazancinizinda hayrini bereketini görün.

Eşinizin neden istediği de önemli. Eğer birikim yapayim diyorsa. Anlaşma yapın. Aylık özel masraflarınz için belli Bi miktar versin. Geri kalanını hesabınızda biriktirsin. Benim eşimde harcama konusunda sıkıntılı. Kendisi ailesi falan ben çareyi öle buldum. Kredi çektirip ev de aldırdım politikacı olun biraz. Had Hud le olmaz ki. Para konusunda erkekler çok sıkıntılı

Hocam yalnız herkesin evliliği dört duvar arasındadır. Paragöz adam bilmem ne demişler ben katılmıyorum. Siz evlendiysenin bu adamla bir yönüyle sizi sevdirmis. Bende bu durumu akıllıca yoneteceginizi düşünüyorum. Eğer işten ayrıl boyutuna vardiysa sanmam ki vazgeçsin sende kalsın desin

Ailesinin evini mi doseyecek ilk önce. Diğer iki mj mda anla biraz onu diye düşündüm ama boşver kızım ayrıl gec. İnan ki daha iyi kumaşlar var. Bulursun birini yalnızlık Allaha mahsus ne varmış hayat bu. Ailen üzülmesin diye sen üzüleceksin bu olmaz. Bizimkilerde para para der hep. Gönderiyoruz mecbur.

Annem 31 yıldır "dul" ve gurur duyuyorum onunla. İşsiz güçsüz haliyle kocamdır döver dememiş ,maddi hiçbir gücü olmamasına rağmen Allah'a sığınmış boşanmış.

Burda mesleği olup para kazandığı halde nasıl boşanırım, dul mu kalayım kafasındaki insanlar sadece midemi bulandırıyor.O kadar yıl oku,dirsek çürüt ama sıfır vizyon sıfır gurur.Allah akıl fikir versin.

Düğünde ki altınlarla kardeşine araba alan adam, sizin maasinizla da anne-babasina köye ev yaptırır, evini yeniler, sizde koca ve ailesinin kölesi olarak yaşar gidersiniz. Allah yardımcınız olsun.

Hani siz ailenize koltuk bile alamiyirken kardesi üstüne araba alacak. Ve sizin altın paranızla ne kadar adil bir adam.

Bence resti çek @Memuriyee, vakti zamanında eşimin bazı davranışları ve eş ailesi gibi nedenlerle ben de eşime rest çektim. 180 derece döndü. Ya düzelir ya da biter. Bu şekilde seni sindirmeye devam eder.

Bu zihniyet birde derki! benim param ben kazanıyorum deyince sen ben mi var bizim paramız ,vermiyorum deyince bırak çalışma istemiyorum evde kadınlık yap! Sen mi karar veriyorsun çalışmama deyince ben senin kocanım ben ne dersem o olur! Senin kocanın da bunları söylediğine eminim ama ispatlayamam

Ayrılmak istemiyor cunku, adam adım atsa barısır elektrıgı aldım kendısınden:)))
Anamnez gibi dusunuyorum ben fazla hizli ilerliyor zaten dun karti ver, bgn araba alacam,erkek kardesimin ustune yapicam ,yarin anamlara hizmet edeceksin diyerekten iki tokat atti ile devam eder hadi bu spoiler ben vereyim hep B Began olmaz

Bunların ücretlerini nereye kadar karşılayabilirim ki. Off ne zormuş.
Abartmayın yahu yıllardır tek yaşıyorum. Şurada 4 senedir devlet kurumunda çalışıyorum öncesi okul+iş gayette ev tutuluyor ikinci el de olsa eşya alınıyor. Devlet memurusunuz sizde bunları söylerseniz asgari ücret alanlar ölsün.

Siz kendi başına ayakları üzerinde durabilecek birine pek benzemiyorsunuz. Bence verin maaş kartını rahat edin...

Aynen öyle yapıyorlar. Benim arkadaşımın kocası da kadının parasıyla sürekli ailesinin borçlarını ödüyor. Kadına dışarda bir bardak çay içirmiyor. Yıllar önce 600 tl elektrik, 500 tl su faturası vs geldiğini söylüyordu . Dedik öyle şey mi olur bütün apartmanı mı siz ödüyorsunuz, bize hep böyle geliyor diyor. Adam buna yalan söylüyor meblağ konusunda ama bu saf hiç anlamıyor. Bu adamdan ayrılacaktı güya birde 2.cocuk yaptı, ayy çocugum kardeşsiz mi kalsın diye.

Ben bazen müstehak diyorum bu tip insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…