Maaş kartı

Olabilir.
Fake de olsa amacımız kadınların gözünü açmak. Gerçi çalışan kadınların koca bağımlılığı beni umutsuzluğa itiyor ama hayırlısı.

Olabilir.
Fake de olsa amacımız kadınların gözünü açmak. Gerçi çalışan kadınların koca bağımlılığı beni umutsuzluğa itiyor ama hayırlısı.
Ben yoruluyorum bir yerden sonra ugrasamiyorum.Insanlarin iyiniyetinin kullanilmasida en cok deli oldugum konulardan biri.

Mesela millet burada kendini yirtiyor akil icin bu tarz kadinlar suan mutfakta
Ama yalanim yok,kiskanciim,birazcikta huysuzum minvali sarkilar esliginde,patates kizartip pazar kahvaltisi hazirliyor kociskosuna. Sonra cikip kendi kartiyla kociskoya spor ayakkabi falan aliyorlar, oynasin diye dron falan

Neyine yoracam kendimi gozu kormu ki gozunu ben acam

Son düzenleme:

Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Kesin öyledir
Biz burada onca şey yazdik anlamadi
Benim uzun uzun yazdigima sadece "danisacagim tesekkurler" demiş. Avukata danış demistim.
Ben konu sahibinin karti verecegini, o arabanin kayni üzerine alınacağını, bir suru borcun altina sokulduktan sonra bosanip bir de kocadan kalan borclari ödeyeceğini, ustune ailesinden de yuvani neden yiktin diye zilgit yiyecegini düşünüyorum
Bu konu sahibesi, yaşı 40 da olsa tek basina ayaklari uzerinde duramayacak, hep birilerine bagimli yasayacak. Yazik diyorum.sadece...

Ama kocası özünde iyi değil miydi?

O dullar yok mu o dullaaaarr, zaten bir veba bir de dullar. İnsanlığın en uzak durması gereken iki illetKeşke bazı dullardaki cesaretin, özgüvenin çeyreği konu sahibinde de olsaydı. Zira o zaman arkasından sadece “dul” diyeceklerdi. Oysa şimdi...

A evlisiniz, evlilikte ayrılık gayrilik olur mu gibi yorumlar bekliyordum ama yorumların geneli kartı vermeyin seklinde idi. Ben özellikle bayanların kartlarını kocalarına verme taraftarı degilim ama önemli olan sizin ne istediğiniz. Kartı verip üzülmüyorsanız ve eşinize guveniyorsaniz sıkıntı yok. Kartı vermek sizi rahatsız edecekse vermeyin. Hicbir kocanın yada kadının eşinden kart alma hakkı yok tabiki. Maaşınız sizin yıllarca verdiğiniz maddi manevi emeklerinizin karşılığı.

İyi bir haber vereyim.
Öncelikle annenizle ilgili bir gözlemim olacak:
İlk baştaki tepkisine göre yanınızda olmayacağını sakın varsaymayın.

Sonuçta sizin ve annenizin sakin ve hemen kabullenen bir yapısı var, genlerin yarısı da ortak zaten

Bu tip kişiler, insanları hep iyi niyetli varsayarlar. Herkesle iyi anlaşırlar, ama dolandırıcılar da rahat avlar. Belki yüzlerce mesaj okudunuz ama ancak eşiniz kötü niyetini açıkça gösterdikten sonra birşeyler oturdu değil mi?

Anneniz de aynı durumda.

Açık açık eşinizin biriktirdiğiniz tüm para ve altınları kardeşine verip araba almak istediğini, zaten dövdüğünü, çok konuştuğunuzu ancak hiçbir çözüme yanaşmadığını söyleyin. Bebek istiyorum, iki gün sonra torunla beş parasız size sığınmak zorunda kalırsam ne olacak diyin.

Önce affallayıp kekeleyecektir, sonra geri adım atacaktır. Babanıza da açıkça söylemeyi ihmal etmeyin. Olayları eşinizden değil sizden duysunlar.

dövme durumu da mı vardı ben kaçırmışım

Bir de moralinizi bozacak bir durum yok aslında.
Elinizde en kıymetli bilezik, işiniz var.
Yaşınız genç, ikinci koca ve hatta bebek rahat sığar.

Beş yıl sonra parasız, hatta işsiz kucakta bebek var/korkudan bebek yokken anne baba evine sığınmak durumunda kaldığınızı düşünün.
Bu mesele için şimdi net karar verilmesi lazım.

Boşanma/boşanmama kararı için bence dört kritik soru var:
1) Yarın bebek geldiğinde ve eve para getirmediğinizde eşinizin sizin ve bebeğin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacağına güveniyor musunuz?
2) Hasta/yatalak olduğunuzda eşiniz size sahip çıkacak güveni veriyor mu? Altınızı alacak mı?
3) Yaşlandığınızda eşinizin sizin emekliliğinizi düşünerek köşeye kendi iradesiyle para ayıracağını düşünüyor musunuz?
4) İlk 3 sorun için hayır dedikleriniz varsa eşiniz bu güveni sağlamak için aile terapisti/aile büyüğü ile ortak çalışmaya istekli mi?

Dikkat edin, bu maddeler bir evliliğin temelidir, maaş kartını ister verin ister vermeyin.
Zaten bebeğe ve size sahip çıkılmıyorsa neden evli olasınız ki?

Sizinle maaşınız için mi evlenmiş bu adam anlamadım.
Evlenmeden önce böyle bir muhabbet oldu mu aranızda,
Kaç yıllık evlisiniz sadece merak ettim.
Eşiniz para yönetiminde nasıl, parayı nerede değerlendiriyor bu konuda başarılı mı.
Evdir, arabadır bir şey alma hedefiniz var mı birlikte.

Para yönetiminde iyiyse, birikim yapmaya çalışıyorsanız birlikte, adama güveniyorsanız her açıdan (!!!), evimde huzur istiyorum diyorsanız, kredi kartı alın kendinizde (istediğiniz zaman istediğinizi alabileceğiniz, bunu da ona söyleyin sonra bir krem aldınız diye kavga çıkmasın) kredi kartınızı ödeyin sonra istediğiniz miktarı birikim yaptığınız hesap artık kimin hesabı olursa gönderin bence.

Kartı asla vermeyin, ezik olmayın. parayı her ay istediğim için sana gönderiyorum de en azından. İpleri sende olsun hesabın.

Asla taviz vermeyin. Ev arkadaşı gibi ortak bı fiyat belirleyip ev için bırakın madem öyle. Çok kötü niyetli buldum eşinizi. Emeklerinizi heba etmeyin

Eşinin parayi nasil harcadığını falan bilmiyor konu sahibi
Hatta dugun takilari bile bozdurulup esinin hesabina atilmis
Adam da ya maas kartin bende olacak para tek elden yonetilecek ya da isten çık demis
Yani ortak hesaba karşı, ne varsa benim kontrolümde olacak diyor
Konu sahibine harclik veriyor
Ama sen cok harciyorsun da diyor
Evlenirken de esyalari ucuzundan aldirmis cimriymis
Ayrica hesapta yer alan takilarin parası ile kadinin maasini birleştirip beyefendi kendisine araba alacakmış ama kardesinin uzerine yapacak, karisina danismak sormak ondan fikir almak yok
Konu sahibi etkisiz eleman kocasi ne derse yapmak zorunda gibi bir kari koca iliskileri var

Bu nasıl evlilik ya, bu adam koca değil ELTİ.
Rekabet ediyor, para kaçırmaya çalışıyor.. Wah benim iyi niyetim..

Seni alintilayip kaldirma yuregini arkadasim yazacaktimda kaynadi sonrada ben ciktim siteden

Uyenin iki konusu var.Herkes o kadar tane tane guzel kendinde cevresinde yasadiginida beyan ederek ornek verdi ki!
Donusler yaaa yapmaz heralde,sasirdim,sok oldum,uzuldum,oturdum agliyorum ve 100 defa falan bakicam ama kesin bosanmaya gidecek,keske atanmasaysim oldu.

Surada yazilan verilen akil niye?
senin yukarda yazdiklarin gerceklesmesin diye kimse bosanda demedi buna ha normalde denir biliyosun ilk konuda herkes kart akili verdi.
33 yasindayim universiteye gec gittim saglik sorunundan diyor 3 yil gitse 25
Ailemin koltuklarinda yaylar cikmis almak istedim kocam izin vermedi
8 yil hicmi calismamis sozlesmelidemi ders vermemis? Nasil evlenmis.Sizce yazimda bir ogretmen edasi varmi? bunu diger uyelerde sordu cvp alamadilar

Hic bir oneriye akla yanasmiyor
Ben akli sira eglendigini dusunuyorum
Eksiden falan takip edip arada gelen eglenen,ergen olup sıkılıp eglenen cok burada
Yok eglenmiyorsada oturup dovune dovune aglayabiliriz.Coluk cocugu nasil duruslara emanet ediyoruz diye.Benmi egitimcilerden cok sey bekliyorum bilmiyorum ama su yapilarin kendine hayri yok bu kadar pasif yapi ne verecekki diye dusunuyorum.Hersey teorik bilgi degilki,cocuga diger cocuk vurunca akran zorbaligi yapinca sus bise deme araniz bozulmasinmi diycek mesela?Kendi sorununa bile cozum odakli degil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…