Maaş kartı

Yıldırma politikasına bak ya, çok üzgünüm ama karakteri çok kötü bir insan bu.
Lütfen çocuk mocuk yapmayın, daha ne evliliğiniz oturmuş ne de eşinizin karakteri.

Ya şu adam bence beş para etmiyordur sanmıyorum ki her konuda on numara olsun da tek falsosu bu kart olayı olsun. Bunlar hep birbirine bağlı.
Aynen öyle.
Kadına verdiği değer, koyduğu yer belli. Ev işi yapsın, çalışsın, parasını biricik kocasının eline saysın.

Erkeklerin çoğu memur kadın istiyor artık. Garanti para. Hele ki öğretmen olursa tadından yenmez onlar için

Adam kartı alana kadar durmayacak. Sizi " lanet olsun al, yeter ki sus " kıvamına getirmeye çalışıyor

Merhaba,Ozge,seni gordugume sevindim
Var oyle adamlar,birisi de esine,su senin bekarliktan aldigin kucuk evi pesinat yapalim,kalani ikimiz oderiz diyordu,ee senin dededen kalan tarlanin birini satsak ya deyince esi,ya onlar kac para tutacak,hem ileride degerlenecek asil,dursun.
Amac kadinin kenarda bir seyi olmasin guvence olarak.
Valla erkekler yapiyorda asil yaptiran kadinlar,acsin millet gozunu ne diyeyim...

Bekar olsanız babanız aile olmanın kuralı bu kartını bana vereceksin dese verir misiniz?

İlk maaşınızı alacaksınız, insan heveslenir haliyle. Kendinize alışveriş yapacaksınız, ailenize hediye alacaksınız belki. Adam kart kart diye kâbus olup çökmüş üzerinize.

Eşinizin baskısına yenilip vereceksiniz kartı çok belli, artık size layık gördüğü kadarıyla geçirirsiniz bir ayı. Limiti aşarsanız kavga eder sizinle. Bilindik hikaye.

Bende seni gordugume cok sevindim
Kostur kostur aman emmimin kizi evlendide elalem iki sordu sen bekarmi kalican diye,aman kuzenimin koltuk takimli evide guzeldi bende yapamda herkes ev gorsun ,herkes bekar ben evlenemde havam olsun,evlendi diye hava atan o is arkadasima gosteririm evlilik nasil olurmus kafasiyla yapilan olmamis adamlari oldurma evliligi

Surada acilan konularin 10 u dan 6 si bile bile lades
Kendi hayatlari keyifleri bilir

Adam senin cebinde paran olmasini is-te-mi-yor. Paragoz mu bilmem ama ataerkil zihniyette oldugu kesin. Cebinde paran olursa sesin cok cikar, ona minnet etmezsin bunu biliyor. Evin reisliginu kaybetmek istemiyor. Ya calis parasiz kal, ya calisma parasiz kal. Mantik bu

Kartı verince uğramaz bir süre buraya, ne zaman ki iyice bunalıp dellenir o zaman bize sinie bastıracak konular açmaya başlar yine

Kocaniz ya gizli biseyler ceviriyor ya da planliyor, kart kart diye tutturmasinin baska anlami olamaz.
Hadi dese ki evin gideri x tl bunu yari yariya bolelim, yarisi senin yarisi benim maasimdan odensin anlarim, ama ille kartim bende kalsin ben sana harclik vereyim diyen birinin iyi niyetli olduğuna asssla inanmiyorum.

Kartı verince uğramaz bir süre buraya, ne zaman ki iyice bunalıp dellenir o zaman bize sinie bastıracak konular açmaya başlar yine

Evet çekemiyorlar bizim evliliğimizi filan diye bile düşünüyor olabilir şimdi , bizim evliliğimiz başka benim kocam başka kemalim yapmaz, ailemizin bekası için tek elde olmasını istiyor diye kendini ikna etti bile bence

Biz yine kötü gün dostuyuz kuzum basarız bağrımıza o zaman da

Ne alaka anlamadım Bazi erkekler neyin kafasını yaşıyor, bu ne saçma bir bahane

Böyle paragöz bi adamla düğün cemiyetini nasıl yaptınız? Kesin sinyal vermiştir de almak istememişinizdir.
Veriyordu aslında ama kamufle ediyordu pahalı almayalım zaten tayin görücez sürekli esyalr mahvolur diyordu, bir kere olacak bir sey diye birsürü borca girmeye gerek yok diyordu banada mantıklı geliyordu açıkçası o zaman nerden bilicem cimriliginden olduğunu

Ay inanılmaz bir eşiniz var.
Ne münasebet kart bende durmayacaksa bırak işi?
Kimmiş o sizin yerinize karar almaya çalışıyor?
Yine de ağzının payını vermediniz mi?
Merakımdan soruyorum, ev içi iş paylaşımınız nasıl?

Bak kendin diyorsun cimri olduğunu, böyle bi adamın insiyatifine mi bırakıcaksın hayatını??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…