- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Yıldırma politikasına bak ya, çok üzgünüm ama karakteri çok kötü bir insan bu.Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Aynen öyle.Ya şu adam bence beş para etmiyordur sanmıyorum ki her konuda on numara olsun da tek falsosu bu kart olayı olsun. Bunlar hep birbirine bağlı.
HANIMIN KARTI BENDE egosu yetmez mi:))
Erkeklerin çoğu memur kadın istiyor artık. Garanti para. Hele ki öğretmen olursa tadından yenmez onlar içinMemurla evlenip maasına el koyucam hayalı kurup hayalindeki evliligi yapmıs.
Hayaline ulasmaya calısıyor, tıpkı unı de ıstedıgı bolumu tutturmak ıcın calısanlar gıbı
Adamın hayali mutlu yuva mutlu es degıl.
Mutlu cebi.
Adam kartı alana kadar durmayacak. Sizi " lanet olsun al, yeter ki sus " kıvamına getirmeye çalışıyorArkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Merhaba,Ozge,seni gordugume sevindimBoyle adamlarin evlilige inancida yurutmeyede cok gonlu olmuyor,altta yatan en baba sebep istedigim gibi at kosturayim onun guvencesi olmasinki hop diye donup gidemesin,dili uzun olmasin
Gidersede o noktaya kadar somurebildigim kadar somureyim cebime kar kalsin.
Karisini seven,saygi duyan,ailem olsun diyen adamlarin kartla ne kazandin ne harcadinla cok isi olmuyor
Bende seni gordugume cok sevindimMerhaba,Ozge,seni gordugume sevindim
Var oyle adamlar,birisi de esine,su senin bekarliktan aldigin kucuk evi pesinat yapalim,kalani ikimiz oderiz diyordu,ee senin dededen kalan tarlanin birini satsak ya deyince esi,ya onlar kac para tutacak,hem ileride degerlenecek asil,dursun.
Amac kadinin kenarda bir seyi olmasin guvence olarak.
Valla erkekler yapiyorda asil yaptiran kadinlar,acsin millet gozunu ne diyeyim...
Kartı verince uğramaz bir süre buraya, ne zaman ki iyice bunalıp dellenir o zaman bize sinie bastıracak konular açmaya başlar yine80 tane şey yazıldı hiçbirine cevap vermeyip yarım saatte bir girip “ yeaa çok ısrar ediyor ama” yazıp sinirlerimizi zıplatıyorsun konusahibiKocana da maaş kartına da diyeceğim yakında göbeğimiz çatladı
Kartı verince uğramaz bir süre buraya, ne zaman ki iyice bunalıp dellenir o zaman bize sinie bastıracak konular açmaya başlar yine
Ne alaka anlamadımArkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Veriyordu aslında ama kamufle ediyordu pahalı almayalım zaten tayin görücez sürekli esyalr mahvolur diyordu, bir kere olacak bir sey diye birsürü borca girmeye gerek yok diyordu banada mantıklı geliyordu açıkçası o zaman nerden bilicem cimriliginden olduğunuBöyle paragöz bi adamla düğün cemiyetini nasıl yaptınız? Kesin sinyal vermiştir de almak istememişinizdir.
Ay inanılmaz bir eşiniz var.Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Veriyordu aslında ama kamufle ediyordu pahalı almayalım zaten tayin görücez sürekli esyalr mahvolur diyordu, bir kere olacak bir sey diye birsürü borca girmeye gerek yok diyordu banada mantıklı geliyordu açıkçası o zaman nerden bilicem cimriliginden olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?