- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Evet yine ayni fikirdeyim kendi kafana gore harcamak benim senin demek yanlis bilgi verirsin kartim bende diye kafama gore takilicam demedim yine bilgi veriririm o ayri bursey.Ben maasimi kendim cekmek istiyorum benim kartim bende dursun yine bilgisi olsunbaşka bir konuda böyle yazmışsınız
noldu da fikriniz değişti
başkalarına akıl verirken iyi madem evliliğinizde niye uygulamıyorsunuz
Yok oda harcamaz bana soyler yeni evliyiz borclarimiz var alacagim varsa sorar ekstra verir yada karttan siparis ver der sadaece kartim onda duruyobızde sen ben yok esımle zaten ben surda altı aydır calısyrum oncesınde maasını cekıp elıme verırdı ben ondan degıl o benden harclık alırdı 4 yıllık evlıyız ılk gınden berı oyle ben calısmaya baslayınca maas kartımı ona verdım maaslarımız ceker kemık gıderlerı lıste yapar suraya sunu verdım dıye ustınu de evımıze kyarız parası bıten oradan alır harcar ama gıderımız cok oluyor yanı taksıt oduyruz kredı vs derken anca gecınıyruz ıkımızde gereksız harcama yapmıyruz alısverıs yapacagımız zaman beraber alıyruz mesela benım kozmetık ıhtıyacım var senın alacak bıseyın var mı derım o da eksıklerını belırler netten sıparıs verırız bırımızın ustune falan herkes kafasına gre takılmaz yanı sızınde byke bır durumuz varsa can sıkacak bısey yok ama sıze kurus kurus verıpte kendı bok kepceden harcıyorsa parasını nereye harcadgını sıze sylemıyrsa kartını al tabıkı
Yo
Yok oda harcamaz bana soyler yeni evliyiz borclarimiz var alacagim varsa sorar ekstra verir yada karttan siparis ver der sadaece kartim onda duruyo
bırakın dursun. ben kartımı vermem diyenlere de aldırma.
eğer eşinde çalışıyorsa borçları ona yıkıp ben maaşımı istediğim gibi harcarım diyemezsin. eğer paranı istediğin gibi harcamak isteğin varsa hiç evlenmeyecektin.
ancak! eşin çalışmıyorsa ya da çok para harcıyorsa sen onun elinden kartı al ve kontrol sende olsun.
ben paradan anlamadığım için maaşım hep eşimde. bugüne kadar hiç para için tartışmadık neredeyse. ben bazen abartırım alışverişi, o da bu ay tamam yeter, limiti aştık der. 2 hafta sonra bekler öyle alırım almak istediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?