Maaş kartım eşimde duruyor!!!

Canım ne diye çalışıyorsun sen ? Otur evinde madem öyle herşey koca elinde ise ... Maaş kartı kişiseldir niye veriyorsun.. gayette normal bı şekilde isteyeceksn, adamın canını istemiyorsun ya şahsi olan bişeyi alacaksın sonuçta ... Ortak kart olması senin kartının onun elinde olacagi anlamına gelmiyor .. herkesin borcu var borçsuz adam mı var (çok nadir) ay sonu oturulur hesap edilir borçlara verilir tamam bitti gitti

Ben kendimden örnek vereyim, benim eşim de kartımın onda durmasını istedi hatta bir süre aldı da ama geri aldım yine istedi sürekli istedi bende vermedim ve bu yüzden çok büyük tartışmalar yaşadık günlerce küs kaldık, sonunda kabullendi şimdi artık istemiyor
Senin benim olmasın durumu kartların kimde olmasıyla alakalı değil bence çünkü ihtiyacı olduğunda benim hesabımdan para alabiliyo
Ben çalışıp yoruluyosam kartım elimin altında olacak yoksa ne anlamı var çalışmanın

niye bir ay çalışıyorsun maaşını çekmek, eline almak hakkın değilmiymiş?
ben bu harekete çoook karşıyım.
senin benim yapılmaz evlilikte evet ama herkes kendi maaşını kendinde duran kartıyla çeker kendi getirir ortaya koyar iki maaş birleşir kardeşim!

5 yıllık evliyim kartımı hiç vermedim eşime, ödemeler olduğunda ihtiyaç anında eşimin hesabına aktarıyorum gerekli miltarı

Oturup konuşup gelirin bi kişide toplanmasına birlikte karar verseniz tamam da, adamın siz istediğiniz halde ısrarla vermemesi hiç iyi niyetli değil. Bence ne yapıp edip alın kartınızı böyle zorla elinde tutması hiç hoş değil.

Şimdi yeni evlisiniz size paranızın bi kısmını veriyor olabilir ama ilerde sizi kendi paranıza muhtaç edebilir. Çok konu okuduk burda böyle. Alın kartınızı.

Benim maaş kartımda eşimde , hiç sevmem para işleri ile uğraşmaktan . Ben ondan para alrım istediğim kadar . Kredi kartımda var .eşimde kirayı, faturaları vs öder . Kafam rahat .

başka bir konuda böyle yazmışsınız
noldu da fikriniz değişti
başkalarına akıl verirken iyi madem evliliğinizde niye uygulamıyorsunuz
Evet yine ayni fikirdeyim kendi kafana gore harcamak benim senin demek yanlis bilgi verirsin kartim bende diye kafama gore takilicam demedim yine bilgi veriririm o ayri bursey.Ben maasimi kendim cekmek istiyorum benim kartim bende dursun yine bilgisi olsun

Nasil ugraşilmaz kizlar ya.yapmayin.senin benin muhabbeti tabiki olmamali ama okumus insanlariz o kart bende durmali.bu sekilde arkadaslarim war parayla ugrasmak istemem diyen.olmazz bi acik warsa desim elden bereyim yada havale yapalim.bu nedir ya.bu adamlar waryaaaa

Yo
Yok oda harcamaz bana soyler yeni evliyiz borclarimiz var alacagim varsa sorar ekstra verir yada karttan siparis ver der sadaece kartim onda duruyo

Aniden ihtiyaciniz oldu ve esinizin verdigi harclik o an bitti.eee kart yok ne olacak.kartim yanimdaysa kendimi guvende hissederim herzaman

bırakın dursun. ben kartımı vermem diyenlere de aldırma.

eğer eşinde çalışıyorsa borçları ona yıkıp ben maaşımı istediğim gibi harcarım diyemezsin. eğer paranı istediğin gibi harcamak isteğin varsa hiç evlenmeyecektin.

ancak! eşin çalışmıyorsa ya da çok para harcıyorsa sen onun elinden kartı al ve kontrol sende olsun.

ben paradan anlamadığım için maaşım hep eşimde. bugüne kadar hiç para için tartışmadık neredeyse. ben bazen abartırım alışverişi, o da bu ay tamam yeter, limiti aştık der. 2 hafta sonra bekler öyle alırım almak istediğimi.

Böyle işgüzar adamlardan midem bulanıyo artık.
Nası da bulmuş yolunu "benim senin mi var" diyip çıkıyo işin içinden.Allah ıslah etsin bunları.

Para işiyle uğraşamam ne yaa, hep aynı laf hee,uğraşacağınız miktar ne kadar pardon, trilyonlar kazanan var mı aramızda,bono tahvil hisse senedi borsa işi mi yapacaksınız sanki, artık herşey internet üzerinden hallediliyo, eşimle karar verdik kartım onda diyin bunu anlarım da para işiyle uğraşamam diyince kafamda ojesini yeni sürmüş elleri önde tüylü terlikle kadınlar canlanıyor, atla deve değil yani para işi dediğiniz her ne ise, ben kredi kartını ve aidatı internet üzerinden oğlanın kreş ücretini de elden ödüyorum bu kadar çok basit :)

Bu işin sonu kötü gidiyor alisir maaş kartını vermeyin ne kadar borcunuz varsa siz elinizle verin borcumuz diyerek bence

Maaş kartı kişide durunca etliye sütlüye karışmıyo diye bi durum yok o da nerden çıktı, maaşımı sadece kendime harcamıyorum elbette

Evlilikte senin benim olmaz tamam da o kart kişisel çıkıyor farkında mısınız? Borc için ödemeler için ne kadar gerekiyorsa siz çekip ortaya koyabilirsiniz zaten. Kendiniz için kenara koyun demiş herkes. Kocanizdan harçlık alırken nasıl yapacaksınız bunu? Canım birgün senden bosanabilirim o yüzden kenara koyuyorum yanlış anlamazsan? Zor zamanlar için saklıyorum deseniz, o adam o parayı bildiği sürece zırt pırt ister senin birikmisin vardı diye. Emegimin karşılığının tasarrufu bana aittir. Ortak giderler, ödemeler yapıldıktan sonra iki taraf da kendine harcamakta özgür bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…