- 28 Aralık 2016
- 75
- 53
- 18
- 25
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Merhaba kızlar aklım cok karışık.Dün ki konumda anlatmıstım esimin ailesiyle olan problemleri esimle yasadigimiz sorunları...Her tartismada eksiklerimin hatalarımın dike getirilmesinden sıkıldım gerçekten sürekli tartısıyoruz.Dün yine ailes yüzünden tartistik hep onlaeı savunuyor ve yine benim eksiklerim dile geldi iyi bi ev kadinı degilim dogru düzgün temizlik yapamıyomusum gelinlik yapmiyomusum vs...Bende evlendik evleneli hep elestiri dedim bi olumlu birsey söylemedin olumlu özelliğin mi var tam bi fiyaskosun dedi bilmiyorum ona göre öyleyim sanırım belkide öyleyim özgüvenimi kaybettim...Baya tartistik bitsin madem dedi ki bunu baya dile getirdi olmuyo yürümüyo sen olmuyosun dedi bende madem ben sana gore deilim bu arada 8 aylik evliyim unuttum belirtmeyi bitsin dedim...Ciddi ciddi gidelim diye konustuk dikekce vermeye.Benden adım beklediginin farkindayim geri adim atmami halledelim dememi bekliyor.Ben atmak istemiyorum cunku yine ayni seyler olacak benim kisiligim bu ben buyum degisemem ama o bnim hic biseyimi kabullnmiyor oldugun gibi elle tutulur biseyin yok diyor.Esime deliler hibi asik deilim ama kimse bosanmayi istemez.Nasil bi yol izlemeliyim napmaliyim sizcr fikirlere ihtiyacim var
böyle bir evliliğe, eşe kartı vermek, çocuk düşünmek.Cok mutsuzum.7 aylik evliyim su an deil ama ilerde çocuk sahibi olmak istiyorum fakay yillardir ankisiyete bozuklugu icin ilac kullaniyorum her biraktigimda tekrarliyor daha beter oluyorum.Bu yaz biraktim dibe vurdum cok üzülüyorum.Herkes mutlu mesut arkadaslarim çocukları var ben yillarditlr bununla uğraşıyorum yarin cocuk yapmak istesem nasıl bırakıcam bunları bıraksam yere çakılıp kalıyorum nasıl bakıcam çocuğuma.Lütfen birsey söyleyin.Benim gibi tedavi olup yada ilac kullanarak halime kalan var mi.
Eger kotu fikirli olsa ortak karttan harca demez emin olun. O kartida elinizden alirdi.Kızlar merhaba.8 aylık evliyim.Bi kez kartınla eşim çekti maaşımı sonra isteyince bende kalsın dedi benim senin mevzusu olmasın diye istemedim ondan alıyorum para.Cok borcumuz var ondan dolayi ses cikarmıyorum şu an ama boyle devam eder mi diye endiseleniyorum buna alışır da surekli ondan almak zorunda kalırım diye.Bu arada bi ortak kartımız var kredi karti ikimizdede var ondan ordan harca ihtiyacin oldukca diyo sizce bu durum normal mi simdi direk kartimi ver desem tepki veriyo ben sen yapiyosun diye napmaliyim nasil davranmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var
Burda böyle olumlu cevap yazan insan bulmak ne kadar zor. Biz de aynı sizin gibiyiz hatta eşime ben ısrar ediyorum kart onda kalsın diye. Bir de bankaya gidip para mı çekeyim diye!!!Benim 10 yılı geçti evliliğimiz. Maaş kartım eşimde duruyor. Aynı meslekteniz . Birbirimize yakın maaş tutarımız.
Ben rahatsızlık duymuyorum. Evin maddi tüm sorumluluğu onda. Evde eksik neyse bilir ,alır. Borçları öder. (Borç hesap etmeyi sevmiyorum.)
Eve gelmeden açar sorar ."Ne lazım ?" diye bende söylerim.
Canımız gece 12 de bir şey isterse açık dükkan arar , bulur getirir.
Benim kredi kartım var. Onu da öder. Bana nakit de verir. (Harçlık olarak düşünmüyorum. İkimizin ortak parasından kendime yeterince alırım. Biterse yine isterim.)
Aldığım paranın hesabını sormaz . İstediğime veririm, harcarım . Yüklü para bile versem. Ama ben de şimdiye kadar kaç tl maaş yattı ? Kaç tl paramız kaldı? Sormuyorum.
Kendime ve çocuklara bir şey alacak olsam mağaza mağaza gezdirir. Başımda bekler.Üfleyip püflemez. Fikrini söyler. İnternet alışverişime karışmaz. Ama gereksiz çok harcamam yoktur. Bazen ben teklif ederim yemeğe gideriz bazen o.
Arkadaşlarımla gezip eğlenmem hoşuna gider. O zamanlarda çocuklara bakar.
Çok boçlu olduğumuz zamanlar da vardı. O zaman harcamama dikkat ederdim. Ama benim eşim kendine bir harcarsa bana ve çocuklara 10 harcar.
Ben ekonomik özgürlüğü ; kartım bende oley özgürüm diye algılamıyorum. Ben kazanabiliyorum ya işte o özgürlük.
+1Sen eşine ver ikimizinki de bende dursun de,veriyorsa problem yok..
Ama insan 1 ay çalıştığının karşılığını cebinde görmek ister,yada kartının cüzdanında olduğunu ve içinde para olduğunun güvenini hissetmek isterBurda böyle olumlu cevap yazan insan bulmak ne kadar zor. Biz de aynı sizin gibiyiz hatta eşime ben ısrar ediyorum kart onda kalsın diye. Bir de bankaya gidip para mı çekeyim diye!!!
Burda böyle olumlu cevap yazan insan bulmak ne kadar zor. Biz de aynı sizin gibiyiz hatta eşime ben ısrar ediyorum kart onda kalsın diye. Bir de bankaya gidip para mı çekeyim diye!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?