Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yeni üye olduğumda bilmiyordum yeni konu eski konu tarihe bakmakta aklıma gelmiyordu..öküz altında buzağı aramayın:))
Ortada ilk sıralarda bir konu çıkarsa onun tarihine bakmak aklına gelmez tabi. Ama ilk hortlatanın da o konuyu geçmiş sayfalara gidip bulması lazım. Yoksa sonradan tarihe bakmadan yorum yapan arkadaşların zamanına yazık ama o ilk yorumu yapan arkadaş için soruyor insanlar neden diye?
yeni üyeyse geçmiş sayfalara bakıp cevap yazıyodur..okonu gündemden çoktan düşmüş halbuki bilmiyordur cidden:44:
Canım bak 51. sayfaya tıkladım orda bile 2014 konusu var. Sence 2009 konusu için ne kadar geriye gitmesi gerekir? O kadar geriye giderken insan düşünmez mi? Ve de bu arkadaşın bu gün hortlattığı 2 konu. Benim görebildiğim bir kaç haftadır da bir kaç konu daha hortlattı ve hepsinde de uyaran vardı. Hadi ilkinde bilmiyordu peki diğerlerinde? Hemen ilk sayfayı okuyup yorum yapanların vaktine yazık.
Canım bak 51. sayfaya tıkladım orda bile 2014 konusu var. Sence 2009 konusu için ne kadar geriye gitmesi gerekir? O kadar geriye giderken insan düşünmez mi? Ve de bu arkadaşın bu gün hortlattığı 2 konu. Benim görebildiğim bir kaç haftadır da bir kaç konu daha hortlattı ve hepsinde de uyaran vardı. Hadi ilkinde bilmiyordu peki diğerlerinde? Hemen ilk sayfayı okuyup yorum yapanların vaktine yazık.
biraz daha geri gitse, dünyanın varoluşuna kadar inebilirdi![]()
5 senelik konu epeyce geridedir. onu güncellemek için bayağı geriye gitmek gerek. yani güncel konularda bulamazsın. ve bu ilk değil.bende yeni üye olduğumda bilmiyordum yeni konu eski konu tarihe bakmakta aklıma gelmiyordu..öküz altında buzağı aramayın:))
neden yapsınki bunu garip üyeyide biliyorum arkadaşım değil ama mantıklı biri:44::44:
eskiden buralar dutluktu.. h2oh2o sayesinde yeniden canlandı!
eskiden buralar dutluktu.. h2oh2o sayesinde yeniden canlandı!
Bak dün 23:41 de konu hortlatmış, insanlar 2009 konusu demiş uyarmış alıntı yapmış. Bunların bildirimleri gitmiştir ona. Sabahtan beri de başka konulara yazmış. Zahmet edip bu bildirimlere cevap bile yazmamış. Burda da alıntılayan oldu ama cevap vereceğini sanmıyorum.
Bir yandan teknik olarak istediği konuya yazmakta özgür ama etik olarak yanlış bence.