Maaş kartımı geri almak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kibledim bunedir ya bide okadar şey yazıyoruz gelip bi yanlışlıkla falanda demiyor bilerek apıyor bence zaten :ssz:

bende yeni üye olduğumda bilmiyordum yeni konu eski konu tarihe bakmakta aklıma gelmiyordu..:27::27::27::27:öküz altında buzağı aramayın:))

Ortada ilk sıralarda bir konu çıkarsa onun tarihine bakmak aklına gelmez tabi. Ama ilk hortlatanın da o konuyu geçmiş sayfalara gidip bulması lazım. Yoksa sonradan tarihe bakmadan yorum yapan arkadaşların zamanına yazık ama o ilk yorumu yapan arkadaş için soruyor insanlar neden diye?

Ortada ilk sıralarda bir konu çıkarsa onun tarihine bakmak aklına gelmez tabi. Ama ilk hortlatanın da o konuyu geçmiş sayfalara gidip bulması lazım. Yoksa sonradan tarihe bakmadan yorum yapan arkadaşların zamanına yazık ama o ilk yorumu yapan arkadaş için soruyor insanlar neden diye?

yeni üyeyse geçmiş sayfalara bakıp cevap yazıyodur..okonu gündemden çoktan düşmüş halbuki bilmiyordur cidden:44:

yeni üyeyse geçmiş sayfalara bakıp cevap yazıyodur..okonu gündemden çoktan düşmüş halbuki bilmiyordur cidden:44:

Canım bak 51. sayfaya tıkladım orda bile 2014 konusu var. Sence 2009 konusu için ne kadar geriye gitmesi gerekir? O kadar geriye giderken insan düşünmez mi? Ve de bu arkadaşın bu gün hortlattığı 2 konu. Benim görebildiğim bir kaç haftadır da bir kaç konu daha hortlattı ve hepsinde de uyaran vardı. Hadi ilkinde bilmiyordu peki diğerlerinde? Hemen ilk sayfayı okuyup yorum yapanların vaktine yazık.

Canım bak 51. sayfaya tıkladım orda bile 2014 konusu var. Sence 2009 konusu için ne kadar geriye gitmesi gerekir? O kadar geriye giderken insan düşünmez mi? Ve de bu arkadaşın bu gün hortlattığı 2 konu. Benim görebildiğim bir kaç haftadır da bir kaç konu daha hortlattı ve hepsinde de uyaran vardı. Hadi ilkinde bilmiyordu peki diğerlerinde? Hemen ilk sayfayı okuyup yorum yapanların vaktine yazık.

biraz daha geri gitse, dünyanın varoluşuna kadar inebilirdi :27:

2009 yılının konusuna gitmek için baya geriye gitmek lazım önce yeni konuları okuyup yorum yazsalar zaten buraya yazınca ne olacak ki eski konu üye bile nerededir kimbilir yani havaya konuşmuş olucaz yorumlarda yani o kadar eskiye gidince eski tarih olduğu da tahmin edilmeli ve cevap veremeyeceği de. Geçenlerde de öyle oldu hep eski konular hortladı :27:

neden yapsınki bunu garip üyeyide biliyorum arkadaşım değil ama mantıklı biri:44::44:

bende yeni üye olduğumda bilmiyordum yeni konu eski konu tarihe bakmakta aklıma gelmiyordu..:27::27::27::27:öküz altında buzağı aramayın:))
5 senelik konu epeyce geridedir. onu güncellemek için bayağı geriye gitmek gerek. yani güncel konularda bulamazsın. ve bu ilk değil.:ssz:

Son düzenleme:
eskiden buralar dutluktu.. h2oh2o sayesinde yeniden canlandı!

neden yapsınki bunu garip üyeyide biliyorum arkadaşım değil ama mantıklı biri:44::44:

Bak dün 23:41 de konu hortlatmış, insanlar 2009 konusu demiş uyarmış alıntı yapmış. Bunların bildirimleri gitmiştir ona. Sabahtan beri de başka konulara yazmış. Zahmet edip bu bildirimlere cevap bile yazmamış. Burda da alıntılayan oldu ama cevap vereceğini sanmıyorum.

Bir yandan teknik olarak istediği konuya yazmakta özgür ama etik olarak yanlış bence.

kızlar kusura bakmayın mesaj yazdım ekran dondu. sitede sorun var galiba. gitmedi. böyle bir kaç kez göndere basııncada böyle oldu:)

Son düzenleme:
mesaj tekrarı.....................................................

Son düzenleme:
hayır böyle yaparak yeni konu açıp fikir danışanların hakkına giriliyor. bu konular yüzünden onlarınki kaynıyor.

Son düzenleme:
kadin emekli maasini cekiyodur simdi be..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak dün 23:41 de konu hortlatmış, insanlar 2009 konusu demiş uyarmış alıntı yapmış. Bunların bildirimleri gitmiştir ona. Sabahtan beri de başka konulara yazmış. Zahmet edip bu bildirimlere cevap bile yazmamış. Burda da alıntılayan oldu ama cevap vereceğini sanmıyorum.

Bir yandan teknik olarak istediği konuya yazmakta özgür ama etik olarak yanlış bence.

yaz geldi ondan oluyo bu gariplikler:27:

Bankaya başvurup kartının yıprandığını veya bozulduğunu, yeni kart istediğini söyle. Kart gelince de kazandığın parayı kendin çekmek istediğini bu şekilde motive olduğunu anlatırsın.

Back
X