maaş kartımı kaybettim :((((((

Hopefulnursee

Ervah-ı ezel...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
506
487
23
28
biraz önce cüzdanımda olmadıgını fark ettim şu an iş yerindeym yurdada gidip bakamıyorum telefınmda bozuldu arkadsmı arıyamıyorum kafayı yiyecem ne yapmam lazım müşteri hizmetlrini arasam iptal etseler yeni kartı hemen verirler mi ? ve sonradan bulsam ne olucak . kimse şifreyi bilmiyor para çekemezler degil mi ya

Para hesabınızda ise sorun olmaz arayın iptal etsinler hemen. Bir kaç güne gelir yenisi. Ama parayı karta yüklediyseniz gider

Hemen iptal ettir. Ihtiyacin olursa bankanin icinden para cekeceksin artik.

Kartinizi para cekimine hemen kapatmalisiniz. Sifrenizi kötü niyetli biri bir sekilde kirabilir. Neler duyuyoruz...

Hemen başkasının telefonundan arayın, önemli olan numaranız değil. Kimlik bilgilerinizi zaten operatör doğrular.

öyle yaptım şimdi aradım iptal ettim şu an şubeden gidip kimligimle para cekebilirmiyim peki bilginiz var mı ?
Evet çekebilirsiniz, atmler zaten pratik olmak adına kullanılıyor. Bankada sıra beklersiniz biraz olur biter, telefonda yeni kart isteğinde bulundunuz mu? Bulunmadıysanız, para çekmeye gittiğinizde banko görevlisine söyleyin.

hayır bulunmadım gecici süreligine iptal ettirdm belki bulurum diye .

Bende kaybettim sanmistim.arayin musteri hizmetlerini hemen kapatir yenisini birkac gune yollarlar.merak etmeyin kimse birsey cekemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…