- 11 Aralık 2014
- 506
- 487
- 23
- 28
- Konu Sahibi Hopefulnursee
-
maaşım içindeydi işte 400 tl falan vardı yüklemedim hesabıma yatan vardıPara hesabınızda ise sorun olmaz arayın iptal etsinler hemen. Bir kaç güne gelir yenisi. Ama parayı karta yüklediyseniz gider
lanet olsun telefonum acıolmıyorrr baskasının telefonundan arasam olur demi ya,Kartinizi para cekimine hemen kapatmalisiniz. Sifrenizi kötü niyetli biri bir sekilde kirabilir. Neler duyuyoruz...
öyle yaptım şimdi aradım iptal ettim şu an şubeden gidip kimligimle para cekebilirmiyim peki bilginiz var mı ?Hemen başkasının telefonundan arayın, önemli olan numaranız değil. Kimlik bilgilerinizi zaten operatör doğrular.
Evet çekebilirsiniz, atmler zaten pratik olmak adına kullanılıyor. Bankada sıra beklersiniz biraz olur biter, telefonda yeni kart isteğinde bulundunuz mu? Bulunmadıysanız, para çekmeye gittiğinizde banko görevlisine söyleyin.öyle yaptım şimdi aradım iptal ettim şu an şubeden gidip kimligimle para cekebilirmiyim peki bilginiz var mı ?
hayır bulunmadım gecici süreligine iptal ettirdm belki bulurum diye .Evet çekebilirsiniz, atmler zaten pratik olmak adına kullanılıyor. Bankada sıra beklersiniz biraz olur biter, telefonda yeni kart isteğinde bulundunuz mu? Bulunmadıysanız, para çekmeye gittiğinizde banko görevlisine söyleyin.
Eh peki, bulamazsanız ona göre bakarsınız artık.hayır bulunmadım gecici süreligine iptal ettirdm belki bulurum diye .
öyle yapıcm artık bulunmazssa yeni kart talep ettgimde bir karşlık isterler mi ?Eh peki, bulamazsanız ona göre bakarsınız artık.
Herhangi bir ücret talep ederler mi bilmiyorum fakat isterlerse de cüzi bir miktar olur zannedersem.öyle yapıcm artık bulunmazssa yeni kart talep ettgimde bir karşlık isterler mi ?
peki tesekkür ederim ..hatırldgm kadaryla sizle bir ara tartısmıstk ama şimdi gercekten cok tsklerrHerhangi bir ücret talep ederler mi bilmiyorum fakat isterlerse de cüzi bir miktar olur zannedersem.
Rica ederim.peki tesekkür ederim ..hatırldgm kadaryla sizle bir ara tartısmıstk ama şimdi gercekten cok tsklerr
Evet çekebilirsiniz, atmler zaten pratik olmak adına kullanılıyor. Bankada sıra beklersiniz biraz olur biter, telefonda yeni kart isteğinde bulundunuz mu? Bulunmadıysanız, para çekmeye gittiğinizde banko görevlisine söyleyin.[/QUOTE
Kullanima kapattiysaniz olmaz. Yarin gidersiniz bir subeye anlatirsiniz durumunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?