- 14 Mart 2013
- 7.882
- 3.936
- 448
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Bence bir aile olunmussa ihtiyac da birikim de ortaktir.kimde durdugunun bir onemi yok.kim daha iyi idare ediyorsa onda dursun.ama kadin calistigi halde istekleri dikkate alinmiyorsa burada sorun cikar.ve bence daha da buyuk sorun kadinin calisip para kazandigi ev ve cocuk sorumluluklarinin hepsini aldigi halde ev isine cocuk bakimina yardim edilmemesi.kart kadinda da dursa erkekte de dursa ortak masraflara gidecek.ama her is kadinin boynuna binince cok zor oluyor...
Şekerim ben yıllarca farklı yerlerde çalıştım, farklı kişilerle tanıştım hayatım hep farklı insanlarla farklı şehirlerde geçtii. Emin ol hayatı senden kat kat iyi biliyorum.. Senin bu yorumun bu saldırganlığını ben gelenksel öncesi dönemde bulunmana bağlıyorum. Kendini gerçekleştirmiş bir insan karşısındaki kişiye saldırmadan fikrinin farklı olduğunu söyler. Herkes aynı düşünse zaten bilimadamları nasıl yetişir? İnsanları sizin gibi düşünmedikleri için suçlayamazsınız.. Sizin gibi insanların çoKluğundan dolayı tek tip insanlar çoğaldı maalesef.. Fikriniz o, tamam güzel..Ben size niye öyle düşünüyorsunuz diye soruyormuyum? Elbette farklı dşünceler olacak.Farklı düşüncelerin çokluğu bir insanı rahatsız etmemeli
Benim param eşimin parası diye bir şey olmaz. Her şeyimiz ortaktır ama ne o bana maaş kartın bende dursun der, ne ben böyle bir cümleye sıcak bakarım. Eskiden kredi kartı yaygın değilken tüm maaş çekilirmiş falan tamam da artık maaş kartının birinde durması anlamlı değil. Her şey internet bankacılığı ile hallediliyor. Ödenecek şeyler ordan ödeniyor. Birikimler ortak yapılıyor. Eşim benim hayat arkadaşım. Ne ben onun annesiyim aman savurgandır kartı bende dursun derim ne de o benim babam aman savurgansın kartın bende dursun der. Biz birbirimizle iki yetişkin birey olduğumuzu bilerek evlendik. Neyi nereye harcaması gerektiğini bilmeyen çocuklar olarak değil.
inan çok güldüm, Allah da seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?