bana göre de saçmalık..
aile olunduğunda bu tür şeylerin lafı olmaz, eşler arasında maddiyatın hesabı tutulmaz ancak her birey kendine ait bi hesaba sahip olmalı- eğer çalışıyorsa...
bi kadın zaten kocasının eline bakmamak için çalışır. (burda yanlış anlaşılma olmasın.herkesin eşi bir değildir, bazıları eşlerine harçlık bile vermiyor.kadınlar utana sıkıla para istiyor) kadın neden çalıştığı halde, ekonomik özgürlüğü olduğu halde bi başkasına muhtaç olsun yahu??? neden kendi kazandığı parayı kendi idare etmesin?? bunun ne demek olduğunu bilir mi herkes??
neden parası olduğu halde sırf idaresi kocasında diye ihtiyacı olan arkadaşına, ailesinden birine yardım edemesin? (bu konuda da başlık açılmıştı burda)
neden neden neden????
o kadar mantıksız geliyor ki bana, kim ne derse desin mantıklı bıulamıyorum..
geçerli sebepler(!) sunanlar var..kocalar tüm parayı idare ediyolar, evin eksiğini, faturasını, gıdasını şuyunu buyunu alıp getiriyorlar, ee ne gerek var kadında durmasına paranın dimi???
e tabi kadın ot afedersiniz..hiç bi halttan anlamaz, kendine ait sosyal bi yaşamı yok, kendi kafasına estiğinde alışveriş yapmaz, kendi ihtiyacı, süsü püsü olmaz, sürpriz hediye falan hiç almaz.arkadaşlarıyla arada sırada takılmaz...zaten çocuğu varsa onu bi yerlere alıp hiç götürmez, bi ihityacını da ben alıyım demez..kadın ottur çünkü..gider çalışır, paranın ne olduğunu bilmez..ha çalışır, çalışmayı bilir ama niye çalıştığını bilmez..para nedir bilmez koca bilir onu...
töbe töbe
şimdi 'Eee bunları yapmak istediğimde zaten isterim kocamdan para.ben kocacımdan para istemekten niye utanıyım, o zaten ben istemeden verir.biz aileyiz,.... nınfndkjdjsxxccc '' gibisinden cümleler duyar gibiyim :dance: madem öyle hiç verme canım kartını, ne diye al ver ver al yapıyosun..pıffff
ya arkadaşlar yazdıklarımı lütfen kişisel algılamayın..kimsenin durumunu baz alarak yazmadım.bi çok başlıkta bu konuda saldırıya uğruyorum çünkü sengözlerimebaksanab kimseye saygısızlık etme niyetinde değilim sadece fikir belirttim...:1rolleyes:
aptallığın son noktsı
Hayir biz konuyu farkli yerlere cekmedik sadece sen evliligi aslinda oldugundan cok daha farkli kuruyorsun gözünde. Peki nasil yapmayi düsünüyorsun? Kira bir ay onun hesabindan öbür ay kendi hesabindan kesilmesini mi? Veya ceyranin veya elektrigin? Veya böyle hesaplara girdiysek eger koca da bize diyebilir aylik giderlerin yarisini sen öde diye. Onlar neden öyle demiyorlar peki?
Bu arada EVET esim banka kartini bana veriyor. Ona para gerek oldugunda bana söylüyor nekadar gerekse veriyorum cünki onda durdugu zaman cok gereksiz harcama yapiyor. Banka karti sürekli bende duruyor ve bu konuda biz istisna degiliz cogu esler öyle yapiyor.
kusura bakma ama ben asil senin bu düsünceni ac gözlü buldum.
konu hortlamış:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?