Yeniden bekara koca boşamak kolay lafına getirmezseniz durumu, çok net birşey söyleyeceğim...
Daha evlenmeden paranızın-maaşınızın hesabını yapan, birde üstüne bunu kendine hakmış gibi görüp size söyleyen insanla evlenmeyi sahiden düşünüyormusunuz :44:
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. Evlenince maaş kartın bende duracak dedi. Neden miş o dedim. Bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. Kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. Borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. Pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ha maaş kartını onun eline vermişsin ha çalışmayıp evde onun elini beklemişsin...bence aynı şey..eşler arasında tabiki de para muhabbetleri ayrımı falan olmaz ama senin nişanlın biraz sıkıntı yaratır bu konuda sana haberin olsun.ayrıca nişanlılık insanların birbirlerini yakından tanıma sürecidir bence.açığıklarını bu dönemde yakaladın yakaladın.yok gördüklerinin üzerine perde çekersen evlenince işin yaş;ben ne yaptım dersin haberin olsun.. Süzgeten geçir bu durumları arkadaşlarım...
evet eleştiriyorum verenleri. evlenmeden önce istemesi önemli değil benim için evlendikten sonra da aynı şeyi dese yine tepki aynı olurdu. direk eşine vermek kendine saygısızlıktır diyorum neden her ne olursa olsun. en lüks şartlarda yaşatsa bile o parayı kim kazanıyorsa onda dursun kartı. bir kart taşımak bu kadar zor mu ki..
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
sakın werme tecrübeyle birebir bende borclarımız war ben cekmeye ödemeye cıkamıyorum dıye werdım 3 yıllık ewlıyım e bordro olmasa ne kadar maas aldıgımı bılemıyecegım isteyınce fırtınalar kopuyor ewde sakın sakın sakın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?