canım dün bayan arkadaşların yanında bahsettim bundan benden büyük bir abla verceksin tabi kocan değil mi senin. siz evleneceksiniz borcunuz olcak borcunuzu beraber ödeyeceksiniz dedi. ver ne olacakmış bende veriyorum dedi.
Adam bana harçlık verme zevkini yaşayacak diye kendi kazandığım parayı eline teslim etmem yani ben olsam
Ayrıca şu yaşımda babamdan para almaya utanıyorum kocamda olsa elin adamından nasıl alayım
Hoş bulmuyorum böyle şeyleri.
Erkeklerin bu talebi hakimiyet kurmaya çalışmasından kaynaklanıyor gibi geliyor bana bu duyguya da hiç gelemem kaldıramam ben
canım benim tabiki veririm ama Allaha şükür benim çalışma gücüm oldugu kadar o parayı bakadan çekme gücüm ve nereye lazımsa verme gücüm yada eşimle oturup nereye gitcekse ayarlama gücüm var çünkü çalışan bi beynim var:) ben robot diilimki işe gidip gelen para basan bi makina olayım:)))
eşe verilir verilmez diil ben banakaya gidemedğimde eşim veriorum canım al çek diye ama senn nişanlın gibi davransa zor görürdü:))
nişanlın belki herşeyin ortak olması gerektiğini kasdetmiş biribirmizden para saklamayalım demeye çalışmıştır iyi niyetli düşünüorum genede:))
kartını verme çek paranı ne kadar lazımsa al kalanı ver atıorum 1000 lira alıosun 200 al 800 ver eşine gibi....
ama kartını verme o parayı çadlışıp sen kazanıosun neden veriosunki....?
aklını kullan!!!!!!
hatta sunu teklif et dediklerini düşündüm haklısın canım ama sen kartını bana ver harcamaları ben ayarlim de bakalım ne diyo:)
altında kötü niyet aramamamı tamamen iyi niyetle söyledim ben dedi... bayanda kart durmaz derken hırsızı var arsızı var bayanları daha güçsüz gördükleri için hırsızlar bu yüzden size saldırıyorlar felan dedi yani zarar gelmesin bende dursun güvende ol diye söyledim dedi. kendisini anlamadan dinlemeden yargılamışım öyle diyor...
Kusura bakmayın ama bence bu düşüncesi bile hiç hoş değil eşinizin. Biz bayanlar savunmasız falan değiliz kendimize de paramıza da malımıza da gayet iyi bir şekilde sahip çıkabiliriz
eşim değil henüz bu gidişle olmayacakta sanırım.... tabi canım savunmasız değiliz ki biz ne yani erkekleri gasp etmiyorlar sanki... neden bu teklifi sundu anlamadım. neden kart istiyorsun para için mi diyorum ne yapayım senin paranı ben deyip çıkışıyor bana nedeni ne peki diyorum bunları sıralıyor işte tam olarak nedeni ne? bende anlamış değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?