Eşim harcamalari dengesizdi, bu yüzden kendisi ben harçlığımı alır, kartida sana emanet ederim derdi, cadı annasi aklını celdi ve şuan onun yüzünden 5 kuruş biriktirmiyor, ekside duruyoruz, Allah razı olsun!!yooo kimse kimseye vermesin. borç varsa ortak ödensin kart mart almakla olmamalı. bir sürü pürüzler vardı beyfendi her gün yenilerini ekliyor evlilik hazırlığındamıyım işkence mi görüyorum belli değil vermem asla. orada durcak yavaş alsın neyi alıyor.
burdaki tek sorun maaş kartı değil o yüzden biraz sert yorumlar yapıyorum, adam seni ablasıyla arkadaşlarıyla falan kıyaslıyo, yarın yaptığın yemek temizliğin giyinmen kıyas konusu olucak, kadında maaş kartı durmaz mantığı taşıyan bi insan kimbilir kadınların daha neler yapmasına karşıdır
Bankacı olmazsi hiç bir şeyi değiştirmez, arkadaşların eşlerinin kartlarıda erkeklerde durmazsida cok garip bu çağda!ya bir kaç yıldır beraberiz para vermemezlik asla yapmaz bundan çok ama çok eminim. bu beni sınıyor aslında bir nevi acaba ne kadar fedakarlık yapabiliyor diye. erkek arkdaşım bankacı bir çok arkadaşının eşlerini kartları kendilerinde o yüzden bak ne kadar fedakar kadınlar var demeye geitiryor. ablasıda öğretmen evlendikten sonra eşine vermiş kartını o günden bu yana hep eşinde kadının kartı o bunlar fedakarlık olarak görüyor zaten ablasıda aynı şeyi söylüyormuş
burdaki tek sorun maaş kartı değil o yüzden biraz sert yorumlar yapıyorum, adam seni ablasıyla arkadaşlarıyla falan kıyaslıyo, yarın yaptığın yemek temizliğin giyinmen kıyas konusu olucak, kadında maaş kartı durmaz mantığı taşıyan bi insan kimbilir kadınların daha neler yapmasına karşıdır
evet hem kıyaslıyor hemde örnek gösteriyor onlar örnek insanlar oldular onlar fedakar bayanlar oldular. ben ise modern kadın olma çabasında toplumsal değerleri hiçe sayan bir bireymişim.
evet hem kıyaslıyor hemde örnek gösteriyor onlar örnek insanlar oldular onlar fedakar bayanlar oldular. ben ise modern kadın olma çabasında toplumsal değerleri hiçe sayan bir bireymişim.
Beğenmiyorsa almasın kardeşim.
Birey olman gücüne mi gidiyor beyimizin.
Fedakarlık tanımında bir sorun var.
Erkeğin ekseninde dönmeyen, kendini teslim etmeyen , birey olduğunu farkında olan kadın bencil mi yani.
Nemesise katılıyorum onun aklında bir ideal kadın profili var ve seninde bu kalıba girmeni bekliyor.
Sana örnek gösterdiği kadınlara bir bak bence öyle yaşamak istiyor musun.
Ya da sen bu kalıba girebilir misin.
Bunlar çok önemli sinyaller, sakın hafife alma derim.
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bankacı olmazsi hiç bir şeyi değiştirmez, arkadaşların eşlerinin kartlarıda erkeklerde durmazsida cok garip bu çağda!
aynen şuna benzemiş, komşum yeni model perde almış 2 ay icinde bütün komşularda aynı perde asılı:)
millet ne yaparsa, onu yapmak zorunda değiliz, onlara benzemek veya özenmek bizi mutlu etmez..
Beğenmiyorsa almasın kardeşim.
Birey olman gücüne mi gidiyor beyimizin.
Fedakarlık tanımında bir sorun var.
Erkeğin ekseninde dönmeyen, kendini teslim etmeyen , birey olduğunu farkında olan kadın bencil mi yani.
Nemesise katılıyorum onun aklında bir ideal kadın profili var ve seninde bu kalıba girmeni bekliyor.
Sana örnek gösterdiği kadınlara bir bak bence öyle yaşamak istiyor musun.
Ya da sen bu kalıba girebilir misin.
Bunlar çok önemli sinyaller, sakın hafife alma derim.
Ayrıca bu erkekler iyice zıvanadan çıkmadı mı artık yahu hem kadına kendisi harçlık vermek istiyor ama verdiği harçlık da kadının kendi parası hem kadın çalışsın para getirsin istiyorlar hem de kendi beyliği, ağalığı, paşalığı hala bozulmasın istiyorlar burda biraz mantık hatası yok mu sizce? Düşününce çok saçma gelmiyor mu size de kendi çalıştığım didindiğim parayı bana harçlık olarak veriyor var mı dünyanın başka yerinde böyle bir zihniyet ya erkeklik bu mu oluyor günümüzde artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?