• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başta sizi özledim diyordu. Asıl mesele; iş yerinde müdürüyle sorun yaşamış o yüzdenmiş. Gelmeni istemiyorum dedim, yine yüzüme kapattı.
Şehir değiştirecek kadar büyük ne sorun yaşamış hayret verici, inşallah dediğini dinler de gelmez. Boşanmayı aceleye getirmek zorunda kalacaksın bu adam yüzünden, ya da boşanamayacaksın.

Şehir değiştirecek kadar büyük ne sorun yaşamış hayret verici, inşallah dediğini dinler de gelmez. Boşanmayı aceleye getirmek zorunda kalacaksın bu adam yüzünden, ya da boşanamayacaksın.
Boşanacaktım ama zamana yayacaktım. Mecburen süreci hızlandıracağım gibi görünüyor.

Sorun dediği amiri başka bir bölüme geçirecekmiş. Orasının işi daha ağırmış keyfini bozmak istemiyormuş.

Konuyu başından beri az çok takip ediyorum ama yorumda bulunmamıştım yine görünce dayanamadım artık,babalık vasfı olmayan çocukları,eşini düşünmek yerine para para diye dolanan bu asalak herifi hazır atanmışken şutlayıp,acilen boşanıp beklentisi olan parayı da tam tersi ondan talep etmenizi nafaka almanızı diliyorum.
Size kene gibi yapışmaya çalışacağına eminim ama ilerisi için en mantıklı karar bu olur,çocuklara da faydası dokunur istemeden de olsa.

Boşanacaktım ama zamana yayacaktım. Mecburen süreci hızlandıracağım gibi görünüyor.

Sorun dediği amiri başka bir bölüme geçirecekmiş. Orasının işi daha ağırmış keyfini bozmak istemiyormuş.
Bence gelmez o, ama sen tavrında devam et.

evden nasıl çıkartacaksınız esas konu bu
O kolay ya, tapu zaten begandaymış, mal paylaşımı davasında önce ihtar gönderilecek evi boşaltsın diye, sonra çıkmazsa kira bedeli istenecek o zaman mecburen çıkacak, sonra da ev satılıp ikiye bölünecek.

Konuyu başından beri az çok takip ediyorum ama yorumda bulunmamıştım yine görünce dayanamadım artık,babalık vasfı olmayan çocukları,eşini düşünmek yerine para para diye dolanan bu asalak herifi hazır atanmışken şutlayıp,acilen boşanıp beklentisi olan parayı da tam tersi ondan talep etmenizi nafaka almanızı diliyorum.
Size kene gibi yapışmaya çalışacağına eminim ama ilerisi için en mantıklı karar bu olur,çocuklara da faydası dokunur istemeden de olsa.
Buraya geldiğimden beri acayip huzurluyum, mutluyum. Bunu bozmasına izin vermeyeceğim.

Bence gelmez o, ama sen tavrında devam et.
Sen beni niye istemiyorsun dedi. Buraya gelmeden önce saydığın lafları bir hatırla istersen dedim. Ooo! Senin planın belli diyor. Bakacağız dedim. Böyle deyince telefonu suratıma kapatmadı. Tamam canım sen düşün dedi.

O kolay ya, tapu zaten begandaymış, mal paylaşımı davasında önce ihtar gönderilecek evi boşaltsın diye, sonra çıkmazsa kira bedeli istenecek o zaman mecburen çıkacak, sonra da ev satılıp ikiye bölünecek.
İnşallah satmaya gerek kalmadan bana bırakır.

Buraya geldiğimden beri acayip huzurluyum, mutluyum. Bunu bozmasına izin vermeyeceğim.
Büyük ihtimalle parayı buldun,atandın tabi beni kullanıp attın diye tüm suçu size yüklemeye çalışacaktır umursamayıp,kararlı olun derim. Umarım çocuklarınızla güzel bir yaşamınız olur.

Günaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.

Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.

Güncel durum: Dün eşim uyandıktan sonra, ortak arkadaşlarımızın fikrini ona söyledim.
Fikir şu; 140 m2 ev boş duracağına, sen 1+1 eşyalı eve kiraya çık, bizim evi de eşyalı olarak kiraya verelim. Zaten bizim evin kirası 1+1 evin hem kirasını karşılar hem de eşimin masraflarını. Maaşına dokunmazsın, böylece dedim o çok istediğin birikimi yapmış olursun, araba da alırsın.

Ben evimden çıkmam dedi, reddetti. Bence gayet uygulanabilir ve iyi bir fikirdi.

Benim maaşa gelince birikim diye yırtınıyor ama bu mantıklı fikre gelince reddediyor iki yüzlü.

Senmi boşarsın benmi boşayayım😄

ay adam tam keyf insanı. hayır olsun tamam da o zaman eblilik ve çocuk sorumluluğu almasaymış rahatına baksaymış. sanki bıçak dayadılar yap diye, terbiyesiz. umarım her şey sizin yararınıza ilerler gönlünüzce olur, çocuklarınız da çok baba özlemi çekmez dilerim.

Sen beni niye istemiyorsun dedi. Buraya gelmeden önce saydığın lafları bir hatırla istersen dedim. Ooo! Senin planın belli diyor. Bakacağız dedim. Böyle deyince telefonu suratıma kapatmadı. Tamam canım sen düşün dedi.
Pabuç pahalı gelmiş arkadaşa 🤣 'boşan, kesin yumuşayacaksın' falan demeyeceğim ama kendine gelme potansiyeli var mı acaba dedim içimden. Beter et, boşansan da boşanmasan da burnundan getir allah aşkına, hayvanlığının bedelini ödet mutlaka

Büyük ihtimalle parayı buldun,atandın tabi beni kullanıp attın diye tüm suçu size yüklemeye çalışacaktır umursamayıp,kararlı olun derim. Umarım çocuklarınızla güzel bir yaşamınız olur.
İlk söyleyeceği laf kesinlikle bu olacak. Kendi yaptığı şerefsizlikler asla aklına gelmez.

Bugüne kadar zaten istediğini söylüyordu, bundan sonra da söylesin hiç umurumda değil.

ay adam tam keyf insanı. hayır olsun tamam da o zaman eblilik ve çocuk sorumluluğu almasaymış rahatına baksaymış. sanki bıçak dayadılar yap diye, terbiyesiz. umarım her şey sizin yararınıza ilerler gönlünüzce olur, çocuklarınız da çok baba özlemi çekmez dilerim.
İnşallah öyle olur. Aradı yine, ağlıyor.

Pabuç pahalı gelmiş arkadaşa 🤣 'boşan, kesin yumuşayacaksın' falan demeyeceğim ama kendine gelme potansiyeli var mı acaba dedim içimden. Beter et, boşansan da boşanmasan da burnundan getir allah aşkına, hayvanlığının bedelini ödet mutlaka
Şimdi telefon açtı ağlıyor. Ben çocuklarım olmadan ne yapacağım diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X