• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah öyle olur. Aradı yine, ağlıyor.
Ay hiç şaşırmadım. Dök içini rahatla, aklında ne varsa say, ettikleri yanına kar kalacak sandı allahın insafsızı. Niye ağlıyor senin maaşı harcayamayacak diye mi

Çok afedersin ama salak bu adam. Tayin hakkı olduğu halde gelmiyordu çocuklarının, karısının yanına.. Zaten onlar yoktu. Dahası resmen eziyet etti size atandığınızdan beri.
Çünkü normalde atandığım yer dağ başıydı. O yüzden gelmek istemiyordu. Şimdi görevlendirmeyle çok güzel bir yere geçtiğim için vazgeçti o kararından.

Karımın maaşı olmadan ne yapacağım, meali bu.
Uzaktan paranızı alamıyor ya derdi bu.
Açıkçası artık ne düşündüğünün bir önemi yok. Ben bundan sonra onsuz hayatı nasıl güzelleştirebilirim onu düşünüyorum.

Çünkü normalde atandığım yer dağ başıydı. O yüzden gelmek istemiyordu. Şimdi görevlendirmeyle çok güzel bir yere geçtiğim için vazgeçti o kararından.

Yaa şu fesat kadınların yaptığı sebepten mi görevlendirme mi verdiler?

Menfaatçi birisi eşin. Kendinden daha önemli değilsiniz maalesef ne sen ne çocukları

Merak ettim, sizi arayan meslektaşlarınızı şikâyet etmiştiniz görevlendirilme iste diye tavsiyeler vermişlerdi. Ondan sonra mı görevlendirilme oldu? Atandığınız yere gitmediniz mi?

Yaa şu fesat kadınların yaptığı sebepten mi görevlendirme mi verdiler?

Menfaatçi birisi eşin. Kendinden daha önemli değilsiniz maalesef ne sen ne çocukları
Evet ben açık açık onlarla geçinemem okulda sorun yaşanır dedim. Biz de görevlendirme yapalım dediler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X