Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavrınızı baştan koymanız lazım hem de net bir biçimde. Yaşadıklarım bana bunu bizzat öğretti. Yoksa herşey yalap-şap devam eder. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Burada he he diyorum çocukları huzursuz etmesin diye. Oraya gidince rest çekeceğim.

Kavga edin çocukların psikolojilerini bozun diyemem ama gittikten sonra arayın sürekli para isteyin yollamazsa bagirin çağırın . Dinsizin hakkından imansız gelir . Siz böyle sindikce adam coşmuş

Aynı şeylerden bahsettim ben de. Oooo sen böyle yaparsan birikim yapamam araba da alamam diyor. Ona göre ayda 10 bin tl yetermiş, asgari ücret bile değil.
Kendinize güveniyorsanz bosanin gitsin.
Bu ne düşüncesizlik yaa ben bu söylediklerine dişimi sıktım burda. Üzgünüm ama adamın derdi siz ve çocuklar değil, sizin maasinizla alacağı araba.

Evet. Boşarsam daha kârlıyım halbuki. Bunu düşünemiyor galiba.

Hakimler düzgün tutarda nafaka kararı vermeye imtina ediyor. Daha geçen gün avukatım bir müvekkiline 300 lira bağlandığını söyledi. Malesef şuan ki süre gelen süresiz nafaka tartışması hakimlerin kafasını karıştırmış durumda. 300 lira ile ne alabilirsin? Çocuğun bezi ve ıslak mendili bin liraya yakın bir para tutuyor. Ama anlatamıyoruz. Sizin söylediğiniz bu rakamları veren hakimler kimler? Gidelim onlardan rica edelim adam gibi karar çıkarttıralım. Bahsi geçen rakamı çevremde hiç görmedim

Çocukları düşündüğüm için. Yeni düzen kurduktan sonra bu ihtimali ciddi anlamda değerlendirmeyi düşünüyorum.
Zaten 3 çocukla tek başınıza ayrı bir il de yaşayacakmışsınız. Boşanma öncesi prova olur. Sakın para falan göndermeyim. Üç cocuğu yanınıza alacaksınız, kirada yaşayacaksınız. Eşiniz size para göndermesi gerekirken, bir de üstüne para istiyor. Pes diyorum.

Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Niye yetmezmiş? Kime yedirecekmiş parayı. Bugün yollarsanız o para bir daha dönmez size. Ben olsam beş kuruş vermem hatta bide çocukların ihtiyaçları için de ortak gider çıkarırım. Sakın sessiz kalmayın

Arkadaslar hemen bosan diyorsunuz sizin evliliğiniz 4 4 lukmu. 3 çocuk avr sonuçta bu kadın atanana kadar emek vermiş ama adam da maddi manevi emek vermiş.

Evet esinin konuşma tarzı yanlış ama acaba sizde biraz tutumsuz musunuz? İki taraflı bakmak lazım.
Ben sizin atanmaniza en çok sevinen biriyim ama bence iki taraflı güzelce konuşun.

Faturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
Ay o ne çocuk kandırır gibi , 4 kişinin mi daha çok masrafı olur bir kişinin mi ? Azıcık düşünen kişi bunu bilir. Siz bu ara çok alışveriş yapınca kendince önlem aldı herhalde , başka türlüsünü aklım almiyor

Kendinize güveniyorsanz bosanin gitsin.
Bu ne düşüncesizlik yaa ben bu söylediklerine dişimi sıktım burda. Üzgünüm ama adamın derdi siz ve çocuklar değil, sizin maasinizla alacağı araba.
Maalesef öyle. 3 hafta sonra gidiyorum. Ne hali varsa görsün.

300 TL güncel fiyat mı? Geçen gün forumda biri 600 TL nafaka aldığını söyledi. Bu paralarla çocuğun ihtiyacının onda biri bile karşılanmaz.

Mahmut biz Began'ın daha önceki konularını da biliyor ve onu tanıyoruz o yüzden çat diye boşan diyebiliyoruz. Evet bu adam boşanmayı hakediyor

Maalesef öyle. 3 hafta sonra gidiyorum. Ne hali varsa görsün.
Hakkınızda hayırlısı en güzeli olsun inşallah nereye çıktı tahin acaba belki bizim oralardir

Siz gidince para isteyin yollamaz istemeye devam ederse gerekeni de yaparsınız

Eşim kavga edince ortanca ağlamaya başlıyor, en küçük tekme falan atıyor babasına. O yüzden çocukların bu keşmekeşi yaşamasını istemiyorum. 3 hafta sonra gideceğim. Köprüyü geçene kadar bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…