Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
300 TL güncel fiyat mı? Geçen gün forumda biri 600 TL nafaka aldığını söyledi. Bu paralarla çocuğun ihtiyacının onda biri bile karşılanmaz.
Avukatım bunu 3 hafta önce filan söyledi bana ve o gün söylediğinde daha 2 gün önce alınmış bir kararmış. Yıl 2023 herşey ateş pahası hakimler bu komik rakamları veriyor evet.

Ben ondan para isteyeceğim. Bakalım gönderecek mi?

Çocuklar bile babaya tavırlı. Hi. kendinde kusur aramaz ama

Sen zaten niye bu adamı boşamıyorsun ki?

Yoo. Şu zamana kadar maaşımı ona verdim. Beraber hesap kitap yaptık. Bütçemiz neyse ona göre davrandım. Ama bu adam beni bu kadar düşünmüyormuş.

Arkasına da KARIM SAĞOLSUN yazdırırsa al

Bizim arabayı benim ve Kv bir miktar altını ile almıştık. Arabayı da tam evlilik yıl dönümüzde aldık. Eşime dedim bu hediyenin üstüne çıkamazsın Her yerde karım sağolsun diye paylaştı kgjfgfg

Adamın verdiği maddi manevi emeğin kimbilir kaç katını verdi konu sahibi?
Gerçekten bu forumda karısının maaşını tırtıklamaya çalışan erkeği mi savunacağız yok artık.

Kabul etmez. Bakamam der.
Üste çıkın sürekli şimdiden başlayın. Delimisin nesin benim sana para göndermem saçmalığını bırakta ben nasıl geçineceğim 3 çokla benim maaşım yetmez ben hesapladım ayda 10 bin senin bana göndermen gerekiyor deyin. E araba falan derse başlatma arabandan bize baktın araban kaldı. Zaten arabada 3 çocukla bana lazım az yede ayda 10 bin bana gönder ve kalan paranı biriktir çocuklarımız için bana araba al deyin. Sorun çıkartırsa da Boş boş konuşup durma sen ne bicim adamsın bena da çocuklarımıza da bakamadın ayda 10 bin gönderemedin bize bir araba alamadın deyin

Çocuklar kaç yaşında? Siz hem çalışıp hem 3 çocuğa nasıl bakacaksınız? Eşiniz niye yanınıza gelmiyor?
Çocuklar ilkokul çağında. Eşim işi gereği gelemiyor. 3 sene ayrı kalmak zorundayız.

Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Sizinle aynı maaşı almıyor mu?
Faturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
Ne borcu ne taksidi ne kredisi var?
Ayda kaç bin tutuyor ki?
Arabanız yoksa 3 çocukla siz altınıza alın çocukların ihtiyacı olacak. Gecesi ayrı gündüzü ayrı lazım. Çocuklar kaç yaşlarında?
Umarım orta yol bulursunuz.

Eşiniz memur olmadan önce nasıl geçiniyordunuz?

3 çocuk, yeni düzen, kiralık ev, öğretmen maaşı, . Kadının ummugune yapışıp para para demek de neyin nesi? Resmen varosluk. Tutumluluksa adam der ki çocuklara sen bak, ben de elimdeki ni bankaya yatirayim, ortak hesap açayım. Cakkalliligin adı tutumluluk mu oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…