- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.205
- 348
Arkasına da KARIM SAĞOLSUN yazdırırsa alAslında kendisi için de değil elalem için. Ooo karısı da atandı maaşını verdi araba aldı desinler diye.
Avukatım bunu 3 hafta önce filan söyledi bana ve o gün söylediğinde daha 2 gün önce alınmış bir kararmış. Yıl 2023 herşey ateş pahası hakimler bu komik rakamları veriyor evet.300 TL güncel fiyat mı? Geçen gün forumda biri 600 TL nafaka aldığını söyledi. Bu paralarla çocuğun ihtiyacının onda biri bile karşılanmaz.
Ben ondan para isteyeceğim. Bakalım gönderecek mi?Niye yetmezmiş? Kime yedirecekmiş parayı. Bugün yollarsanız o para bir daha dönmez size. Ben olsam beş kuruş vermem hatta bide çocukların ihtiyaçları için de ortak gider çıkarırım. Sakın sessiz kalmayın
Eşim kavga edince ortanca ağlamaya başlıyor, en küçük tekme falan atıyor babasına. O yüzden çocukların bu keşmekeşi yaşamasını istemiyorum. 3 hafta sonra gideceğim. Köprüyü geçene kadar bekliyorum.
Bence sen iste.Ben ondan para isteyeceğim. Bakalım gönderecek mi?
Sen zaten niye bu adamı boşamıyorsun ki?Günaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Yoo. Şu zamana kadar maaşımı ona verdim. Beraber hesap kitap yaptık. Bütçemiz neyse ona göre davrandım. Ama bu adam beni bu kadar düşünmüyormuş.Arkadaslar hemen bosan diyorsunuz sizin evliliğiniz 4 4 lukmu. 3 çocuk avr sonuçta bu kadın atanana kadar emek vermiş ama adam da maddi manevi emek vermiş.
Evet esinin konuşma tarzı yanlış ama acaba sizde biraz tutumsuz musunuz? İki taraflı bakmak lazım.
Ben sizin atanmaniza en çok sevinen biriyim ama bence iki taraflı güzelce konuşun.
Arkasına da KARIM SAĞOLSUN yazdırırsa al
Arkadaslar hemen bosan diyorsunuz sizin evliliğiniz 4 4 lukmu. 3 çocuk avr sonuçta bu kadın atanana kadar emek vermiş ama adam da maddi manevi emek vermiş.
Evet esinin konuşma tarzı yanlış ama acaba sizde biraz tutumsuz musunuz? İki taraflı bakmak lazım.
Ben sizin atanmaniza en çok sevinen biriyim ama bence iki taraflı güzelce konuşun.
Aynen öyle. Ayda iki kere arayıp ağlayın. Paraaa paraaa deyin. Çocukların ihtiyaçlarını alamıyorum falan deyin. Ama siz onun burnundan getirin de anlasınBen ondan para isteyeceğim. Bakalım gönderecek mi?
Üste çıkın sürekli şimdiden başlayın. Delimisin nesin benim sana para göndermem saçmalığını bırakta ben nasıl geçineceğim 3 çokla benim maaşım yetmez ben hesapladım ayda 10 bin senin bana göndermen gerekiyor deyin. E araba falan derse başlatma arabandan bize baktın araban kaldı. Zaten arabada 3 çocukla bana lazım az yede ayda 10 bin bana gönder ve kalan paranı biriktir çocuklarımız için bana araba al deyin. Sorun çıkartırsa da Boş boş konuşup durma sen ne bicim adamsın bena da çocuklarımıza da bakamadın ayda 10 bin gönderemedin bize bir araba alamadın deyinKabul etmez. Bakamam der.
Anam sağolsun yazar böylesi. Anası doğurmuş ya altın gibi evlat, pırlanta gibi koca olacak adam doğurmuş anasıArkasına da KARIM SAĞOLSUN yazdırırsa al
Çocuklar ilkokul çağında. Eşim işi gereği gelemiyor. 3 sene ayrı kalmak zorundayız.Çocuklar kaç yaşında? Siz hem çalışıp hem 3 çocuğa nasıl bakacaksınız? Eşiniz niye yanınıza gelmiyor?
Şimdiye kadar maaşınızı vermeniz yanlış olmuş. Şu an herşeyi kendinde hak görüyor.Yoo. Şu zamana kadar maaşımı ona verdim. Beraber hesap kitap yaptık. Bütçemiz neyse ona göre davrandım. Ama bu adam beni bu kadar düşünmüyormuş.
Ben israf edermişim ona göre. 3 çocukla yeterse şükredeceğim ama.
Hahaha. Güldürdünüz beni, Allah da sizi güldürsün :)Bu hesabı yapan adam nasıl atandı devlete? KPSS de 0 puanla alan bölüm falan mı var?
Sizinle aynı maaşı almıyor mu?Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Ne borcu ne taksidi ne kredisi var?Faturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
3 çocuk, yeni düzen, kiralık ev, öğretmen maaşı, . Kadının ummugune yapışıp para para demek de neyin nesi? Resmen varosluk. Tutumluluksa adam der ki çocuklara sen bak, ben de elimdeki ni bankaya yatirayim, ortak hesap açayım. Cakkalliligin adı tutumluluk mu oldu?Arkadaslar hemen bosan diyorsunuz sizin evliliğiniz 4 4 lukmu. 3 çocuk avr sonuçta bu kadın atanana kadar emek vermiş ama adam da maddi manevi emek vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?