- 9 Mart 2011
- 12.852
- 12.207
- 498
Şimdi telefon açtı ağlıyor. Ben çocuklarım olmadan ne yapacağım diyor.
çocuklar varken ne yapıyorsan onu yap deseydin
sanki ilgileniyordu
süründür şunu iyice
benim bile boşayasım geliyor burdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi telefon açtı ağlıyor. Ben çocuklarım olmadan ne yapacağım diyor.
Ben söyleyeceğimi söyledim. Bundan sonra ne yaparsa yapsın iş işten geçti.çocuklar varken ne yapıyorsan onu yap deseydin
sanki ilgileniyordu
süründür şunu iyice
benim bile boşayasım geliyor burdan
Yanına tayin isterse de eve alma bu adamı, gitsin hastane lojmanında falan kalsın. Halâ para diyormuş yaaaaa inanamıyorum. Cinsel terapi önermeler falan, boşanmayacak olsan bile zorla boşatacak adam kendini. Allah aşkına delil topla boş geçirme bu zamanıÇünkü taşındığım halde para kavgasını sürdürdü. Ben de yeter artık dedim.
Az önce aradı yine. Kesin ya arkadaşların ya komşuların gazlıyor seni diyor.Yanına tayin isterse de eve alma bu adamı, gitsin hastane lojmanında falan kalsın. Halâ para diyormuş yaaaaa inanamıyorum. Cinsel terapi önermeler falan, boşanmayacak olsan bile zorla boşatacak adam kendini. Allah aşkına delil topla boş geçirme bu zamanı
Engelle bence bunu yoksa bu gece sana uyku yok. Yüzsüz adi insan. Komşuların gazına gelecek hal bıraktı sankiAz önce aradı yine. Kesin ya arkadaşların ya komşuların gazlıyor seni diyor.
Neden kendi mallığı olabileceğini düşünmüyor ki? Nasıl bir kofti özgüven bu?Az önce aradı yine. Kesin ya arkadaşların ya komşuların gazlıyor seni diyor.
Kafa yok bu adamda ya. Yani insan hiç mi kendini bilmez. Hiç mi ne yaptığını düşünmez.Az önce aradı yine. Kesin ya arkadaşların ya komşuların gazlıyor seni diyor.
Ooo öyle bir iki arkadaş olsa neyse koskoca kk var bu işin arkasında deseydinAz önce aradı yine. Kesin ya arkadaşların ya komşuların gazlıyor seni diyor.
Uyumadan önce telefonumu uçak moduna alıyorum, o yüzden rahatım.Engelle bence bunu yoksa bu gece sana uyku yok. Yüzsüz adi insan. Komşuların gazına gelecek hal bıraktı sanki
Ben de aynı hayret içerisindeyim. Bir insan kendinde nasıl hata bulmaz?Neden kendi mallığı olabileceğini düşünmüyor ki? Nasıl bir kofti özgüven bu?
Ben de şaşırıyorum. Adam kendini kusursuz sanıyor.Kafa yok bu adamda ya. Yani insan hiç mi kendini bilmez. Hiç mi ne yaptığını düşünmez.
Unutturmuyor ki yazayım. Nato kafa nato mermer.Ooo öyle bir iki arkadaş olsa neyse koskoca kk var bu işin arkasında deseydin
O değil de cidden yaptığı mallıkları aklınıza geldikçe madde madde yazın bi yere. Sonra bi yerde dökülmeniz gerekirse arada unuttuğunuz olmasın.
Bunları çok normal görüyor. Ona göre ben bencilim ve hatalıyım.Vay be eşiniz gerçekten enteresan bir vaka. Hatta bence narsist. Dünya kendisinin etrafında dönsün istiyor. Hep bana, hep banacı.
Adam sizin terapi almanızı istiyor sebebi kendi şeyi yüzünden çocukları özledim eiye bahane yaratıyor ama sırf ucuz bilet bulduğu için sizi erkenden gönderip, paket paket yesinler diye makarna alıyor harcama olmasın kendisine para gitsin diye. Ne kadar düşünceli bir eş ve baba...
Hahaha. Doğru. Kesin bugün de ağlar.Hep ağlıyorİs yerinde de ağlamıştı
Merak etme ben herkese senin öküzlüklerini sevişmezsem kartlarımı kapatacağını söyleyip bana o... muamelesi yaptığını anlatırım o zaman da seni kınarlar de bi daha söylerse.Hahaha. Doğru. Kesin bugün de ağlar.
Az önce aradı. Millet; parayı buldu kocayı boşadı diyecek. Hep seni kınayacaklar diyor.
Bunu söyleyemem ki utanç verici.Merak etme ben herkese senin öküzlüklerini sevişmezsem kartlarımı kapatacağını söyleyip bana o... muamelesi yaptığını anlatırım o zaman da seni kınarlar de bi daha söylerse.
Söylemeyin zaten ama size bir daha seni suçlayacaklar dediğinde anlatırım diyin ona.Bunu söyleyemem ki utanç verici.