• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş konusu

Ben eşimden yani ilk esimden sürekli şiddet gördüm ve iki çocuğumla ayrildim ailemin evine geldim.fakat ailem beni iki çocuğumla kabullenemedi daha doğrusu babam. İşe girdim sürekli eve masraf etmemi isterdi derdim ki bak benim iki çocuğum var eve de yardımcı oluyorum ama elimden bu kadar geliyor cocuklarimin rızkını size veremem derdim baktım olmuyor yine aynı şeyler 1+1 eve geçtim. Sonra eşimle tanıştım bulunduğum şehirde. Aileme söyledim ve evlendik durum bu
Eşinizin de ikinci evliliği mi ve çocuğu var mı?

Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum var. Eşim 24 yıllık uzman jandarma komando kursu vs de var. Şu an doğu görevinde. Tayinimiz çıktı ve benden bilezik istedi sebebini sordum borcumuz var dedi nasıl yani dedim meğerse bankadan kredi çekmiş ayrıca ki.kartina da girmiş 500 bin TL icerdeymisiz. Dedim sen ne yaptın. Hiç bişey diyor.sen dedim ne kadar maaş alıyorsun? Diyor ki 60 bin TL . Yahu mesleğe yeni giren alıyor bu maaşı diyorum aldığım maaş bu diyor. Şimdi sorum şu bu Ağustos da 8.kademe ye geçiş yapıyor bu adam ne kadar maaş alıyor öğrenmem lazım e devletinde yok baktım .
Terbiyesiz adam,boşayın böyle herifleri ya zarardan başka bi şey geğil vallahi.

Evet 2.evliligi 3 tane çocuğu var .
Hatta şöyle ki kadın sürekli yani eski eşi sürekli eşinden para istiyordu çocuklara da altında eşim çocuklarına fazladan fazladan nafaka gönderen bir adamdı işte çocuklarının her ihtiyacını karşılayan bir adam sadece derdim ki ona hani bak çocuklarını hiçbir şeyden eksik bırakma manevi olarak yanlarında değilsin ama senin eksiklerini hissetmesinler yani kimse de gözleri kalmasın kimsenin bir şeyinde gözleri kalmasın diye tembihlerdim hep çocukları ile ilgilenmesini söylerdim ve oda gereğini yapar zaten. Fakat şöyle bir problem var ki biz evlendiğimizden beri eski eşi hiç bizi rahat bırakmadı daha doğrusu beni rahat bırakmadı işte çocuklar benim evime geldiği zaman onları tembihlemiş benim evimin videosunu çekip de istemiş işte gardırobumu dolabımı çekmecelerimi her yeri videosunu çekip görmek istemiş çocuklar da bunu yapmışlar tabii bu konuda büyük bir tartışmamız oldu bizim ve iş ayrılma şeyine kadar gitti sonradan bir çeki düzen verdik bu konuya el attık çok düşündüm acaba dedim eski eşine mi para gönderiyor Çünkü maddi anlamda çok çok gereksiz istekleri oldu eşimden

Evet 2.evliligi 3 tane çocuğu var .
E adam 3 çocuğa nafaka veriyordur zaten. Bir de siz hiç aynı evde yaşadınız mı evlendiniz evleneli? Sırf ailenizden kurtulmak için mi yaptınız bu evliliği?

Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum var. Eşim 24 yıllık uzman jandarma komando kursu vs de var. Şu an doğu görevinde. Tayinimiz çıktı ve benden bilezik istedi sebebini sordum borcumuz var dedi nasıl yani dedim meğerse bankadan kredi çekmiş ayrıca ki.kartina da girmiş 500 bin TL icerdeymisiz. Dedim sen ne yaptın. Hiç bişey diyor.sen dedim ne kadar maaş alıyorsun? Diyor ki 60 bin TL . Yahu mesleğe yeni giren alıyor bu maaşı diyorum aldığım maaş bu diyor. Şimdi sorum şu bu Ağustos da 8.kademe ye geçiş yapıyor bu adam ne kadar maaş alıyor öğrenmem lazım e devletinde yok baktım .
Birbirinizden çok mu kopuksunuz ?
Eşin borç batağında ve sen yeni mi öğreniyorsun?
Beraber mi harcadınız yarınlar yokmuşcasına.
Yaz tatiline ayrı kış tatiline mi çıktınız sürekli ?
Ayrıca tayin için taşınma parası veriyorlar zaten. Senin bileziği neden istiyor?

E adam 3 çocuğa nafaka veriyordur zaten. Bir de siz hiç aynı evde yaşadınız mı evlendiniz evleneli? Sırf ailenizden kurtulmak için mi yaptınız bu evliliği?
Şöyle ki çocuklarının biri zaten üniversite 2 sınıfta diğerleri de lise okuyorlar çocuklarına verdiği nafaka 8.500 TL imiş onu da yeni öğrendim.

E devlette nasıl gözükmüyor? Gözükür. Doğru yere mi bakmıyorsunuz acaba? Kredi kartı hareketlerine baksanıza geçmişe yönelik? Nereye harcadığı orda gözükür. Yahu bir adamla evlenmişsiniz dünyadan haberiniz yok. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz böyle anlamıyorum.

Şöyle ki çocuklarının biri zaten üniversite 2 sınıfta diğerleri de lise okuyorlar çocuklarına verdiği nafaka 8.500 TL imiş onu da yeni öğrendim.
sizin kiranızı kim ödüyor? Neyle geçiniyorsunuz para istediğinizde yok diyorsa? Hiç aynı eve girdiniz mi?

E siz çalışmıyorum diyorsunuz geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz? Sizin eviniz var, adamın kendi geçimi var 3 tane de çocuk okutuyor 60 bin nasıl yetecek ki zaten?

E siz çalışmıyorum diyorsunuz geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz? Sizin eviniz var, adamın kendi geçimi var 3 tane de çocuk okutuyor 60 bin nasıl yetecek ki zaten?
Ben oturduğum evin masrafını ve kendi çocuklarımın masrafını zaten karşılıyorum kaldı ki 1+1 evde oturuyorum 800 lira kira veriyorum benim evimin ve çocuklarımın ona hiçbir masrafı yok. 60.000 lira maaş alıyorum diyor ama işte 60 bin lira aldığına inanmıyorum ve bunu nasıl öğrenebilirim diye size danışmak istedim yani buraya yazdım

sizin kiranızı kim ödüyor? Neyle geçiniyorsunuz para istediğinizde yok diyorsa? Hiç aynı eve girdiniz mi?
Biz evlendik kendisi doğu görevine gitti 2 sene oldu 4 ayda bir geliyordu 15 günlüğüne evimin kirasını ben ödüyorum ben nasıl ödüyorum güvenlik görevlisiydim işi bıraktım çocuklarıma bakıcı bulamadığım için hemen evimin yanında bir çiğ köfte dükkanı vardı en azından kendisine yük olmayayım diye oraya girdim çalışmaya başladım günlük 500 TL haftalık 3000 lira aylık da 12.000 lira mı öyle bir şeye çalışıyordum ben yani kendimi çeviriyordum sırf çocuklarımın eksiklerini karşılamak için girdim zaten e çocuklarımın nafakası da var onlara yetiyordu zaten

Ben oturduğum evin masrafını ve kendi çocuklarımın masrafını zaten karşılıyorum kaldı ki 1+1 evde oturuyorum 800 lira kira veriyorum benim evimin ve çocuklarımın ona hiçbir masrafı yok. 60.000 lira maaş alıyorum diyor ama işte 60 bin lira aldığına inanmıyorum ve bunu nasıl öğrenebilirim diye size danışmak istedim yani buraya yazdım
Kaldı mı 800 lira kiralı evler ya orayı okuyunca da bir şaşkınlık yaşadım neyse konudan sapmayayım. Size hiçbir gönderisi yoksa siz de ona hiçbir şey göndermeyin tek başına adam siz onu maddi destekleyin diye evlenmediyse idare ediversin.

Ben kendisine yük olmamak için çocuklarımla birlikte güvenlik görevlisi işimi bırakarak bakıcı bulamadığından dolayı evimin yanındaki çiğ köfte dükkanında çalışmaya başladım

Biz evlendik kendisi doğu görevine gitti 2 sene oldu 4 ayda bir geliyordu 15 günlüğüne evimin kirasını ben ödüyorum ben nasıl ödüyorum güvenlik görevlisiydim işi bıraktım çocuklarıma bakıcı bulamadığım için hemen evimin yanında bir çiğ köfte dükkanı vardı en azından kendisine yük olmayayım diye oraya girdim çalışmaya başladım günlük 500 TL haftalık 3000 lira aylık da 12.000 lira mı öyle bir şeye çalışıyordum ben yani kendimi çeviriyordum sırf çocuklarımın eksiklerini karşılamak için girdim zaten e çocuklarımın nafakası da var onlara yetiyordu zaten
Kırılmayın ama ortada bir evlilik yok.
Kirayı siz ödüyorsunuz, kendiniz geçiniyorsunuz. Bir de üstüne sizden borcu için para mı istiyor? İyi, çiğ köfteciden kazandığınızı da avucuna sayın madem oldu olacak. :olamaz:

Back
X