• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş konusu

Peki göstereceğim ama bu şekilde verdiginiz tepki için utanacak misiniz beni yalancilikla itham ediyorsunuz ya

Dedim işte . Çok utanıyor konuşamıyor benimle . Geldiğinde değerlendireceğiz bu konuyu
Güzel kardeşim nesini değerlendireceksiniz Allah aşkına, karısına sanane benim maaşımdan deyip kavga çıkaran adam bu , şimdilik size borcu bir şekilde ödetene kadar ( bilezik vs) rol yapıyor , ne utanması , işi bitince tekrar sanane benim maaşımdan paramdan sana hesap mı vereceğim diyecek.

Ailene söyle istersen demesi de ayrı çakallık , kusura bakma hiç güvenilir bir insan değil.

Zina sebebiyle kanıtlar toplayarak boşanma davası açmıştır kocası. Zina sebebiyle boşanmış iste adam nesini sorguluyorsunuz? Ayrıca kadının sorduğu soru bordrosunu nasıl öğreneceği hakkındaydı ki adam yollamış bordrosunu.

Eklentiler

• IMG_20250618_173838.webp
    IMG_20250618_173838.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 109
Evlilik birliğini tam olarak kuramamışsınız, zorluklar tabi ki olacaktı. Oturun konuşun maddi planlar yapın ona göre bilezik ister verin ister vermeyin. Ne zaman bir araya geleceksiniz hep uzaktan mı sürdüreceksiniz evliliği?

Evlilik birliğini tam olarak kuramamışsınız, zorluklar tabi ki olacaktı. Oturun konuşun maddi planlar yapın ona göre bilezik ister verin ister vermeyin. Ne zaman bir araya geleceksiniz hep uzaktan mı sürdüreceksiniz evliliği?
Yo yoo tayini çıktı işte artık batıya geliyor birlesecegiz eğer bu durumu cozebilirsek

çok güzel. hukukçu olmasam da artık kamu spotu mahiyetinde yazabilirim.

"zina sebebiyle boşanma davası" ile "zina davası" arasında dağlar kadar fark vardır.

zina sebebiyle görülen boşanma davasında taraflardan biri, diğerinin üçüncü bir kişi ile cinsel birlikteliğini kanıtlamış ve boşanma davası açmaya hak kazanmıştır. mahkeme uygun görürse boşanma kararı verir. kusur durumu, nafaka ve tazminatta belirleyicidir. bu davada Medeni kanun belirleyicidr.

zina davası ise bir ceza davasıdır ve burasi bir İslam ülkesi olmadığından zina, suç değildir. dolayısıyla zina sebebiyle birisine zina davası açılamaz. bu suçun kadın ve erkek için farklı düzenlenmiş olması nedeniyle AİHM kararlarıyla çeliştiği gerekçesiyle kaldırıldı.

buyrun siz utanın şimdi.

ha bu arada zina davası olsa idi eşiniz şahit erkek ise bir şahit, kadın ise iki şahit eşliğinde eşini iş üstünde yakalamış olmalı idi. siz bu adamı bu şekilde içinize sindirebildiyseniz ne ala.

Back
X