- 8 Temmuz 2022
- 704
- 754
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Çalışma saatleriniz nasıl ? İzin haklarınız vsİyi akşamlar,
Ben özel bir anaokulunda tam zamanlı İngilizce öğretmeniyim, asgari almama rağmen çalıştığım yerden de çok memnunum. Kurucumuz maaşlarımızı asgarinin üstünde vermeyi talep etti. Ben hiç iyi değilimdir bu konularda, net bu rakamı istiyorum diyemiyorum sanırım çok utanıyorum. Kimsenin aşağısında da kalmak istemiyorum çok para istemek de. Uygun makul bir maaş zammı teklif etmek istiyorum acaba 20 bin desem çok mu olur?
Asgari zaten 17binİyi akşamlar,
Ben özel bir anaokulunda tam zamanlı İngilizce öğretmeniyim, asgari almama rağmen çalıştığım yerden de çok memnunum. Kurucumuz maaşlarımızı asgarinin üstünde vermeyi talep etti. Ben hiç iyi değilimdir bu konularda, net bu rakamı istiyorum diyemiyorum sanırım çok utanıyorum. Kimsenin aşağısında da kalmak istemiyorum çok para istemek de. Uygun makul bir maaş zammı teklif etmek istiyorum acaba 20 bin desem çok mu olur?
Çalışma saatleriniz nasıl ? İzin haklarınız vs
Bence 25 diyin..
Asgari zaten 17bin
Ben de özel sektörde öğretmenim az çok maaşlar hakkında bilgimiz oluyor. Öncelikle hangi koşullarda çalışıyorsunuz kaç yıllık öğretmensiniz söylerseniz fikir verir herkes
Sizin bir maaşınızı tek çocuktan alıyor zaten ne güzel çalışansınız ya her iş verenin hayali ne verse tamam diyenButik bir anaokulundan bahsediyoruz, o rakamlara çıkma ihtimali var mıdır bilemiyorum
Bu nasıl çalışma saati ? Devlet okulunda meslektaşlarınız en geç 3 buçukta çıkıyor. Bence emeğinizin karşılığını isteyin8.30 ve 18.00 arası
En az memur maaşı olmalı ama ne yazık ki özel sektör böyle. Bakalım yasa teklifi götürülecekmiş bakana umarım kabul edilir.En az 25 bin olmalı bence
Sizin bir maaşınızı tek çocuktan alıyor zaten ne güzel çalışansınız ya her iş verenin hayali ne verse tamam diyen
Bu nasıl çalışma saati ? Devlet okulunda meslektaşlarınız en geç 3 buçukta çıkıyor. Bence emeğinizin karşılığını isteyin
Herkes standart aynı maaşı mı alıyor yoksa bu şekilde pazarlık edilebiliyor mu? Duyduğum kadarıyla 22.000 bandına çekildi maaşlar ama bulunduğunuz yer de buna etken. Benim bildiğim İngilizce öğretmenleri daha yüksek alıyor ama dediğim gibi çalıştığınız yerin durumuna bağlı. Öğrenci kayıt ücretlerini biliyor musunuz ? Genelde ona göre belirlenir
Allah'ım özel okulların şerrinden koru amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?