- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Eskiden asgari alıyorsanız şu an asgari üzerine çok çıkmazlar. Siz konuşurken memnuniyetinizi belirtin ama maaşların düşük kaldığını gönlünüzden geçenin 25.000 olduğunu söyleyin. Asgari zammı için sizi işten çıkaramazlar. O kadar vermese de en azından fikrinizi dile getirmiş olursunuz sevgili öğretmenimMaalesef bilgim yok.
En az 25 diyin 20 çok az bu çalışma süresine.8.30 ve 18.00 arası
Valla doğru söyledin velilere geldimi kepceyle alip öğretmene gelince cay kasigj yla maas vermek buyuk haksızlıkAllah'ım özel okulların şerrinden koru amin
Bir sor diğer arkadaşlarına isverenine de sizin aklınızdaki rakam nedir de ? Butikler daha çok para alıyor. Burda butik bir anaokulunun yıllığı 150bin.15 bin de kirtasiyeButik bir anaokulundan bahsediyoruz, o rakamlara çıkma ihtimali var mıdır bilemiyorum
Valla 20 az8.30 ve 18.00 arası
Adamlar nasıl manipule etmişse yasal haklarını onların sana lütfu gibi görüyorsun. Irgat gibi çalıştırıyolar asgari ücrete kuzum iyi misin sen? Biraz kendine önem ver.Henüz çok yeni, 3 yıllık öğretmenim. 3 ve 6 yaş aralığında çocuklarla çalıştım, mesleğimi özenli yapan, yenilikleri takip eden ve öğrencilerini çook seven biriyim :) Şartlarım iyi, iş evime yakın ve 3 öğün yemeği var. Özel bir kurum olmasına rağmen tatil haklarımız, resmi günlerde tatillerimiz var.
Bu utanılacak sıkılınacak bir konu değil. Hepimiz para için çalışıyoruz. Bana kimse (zenginler hariç) ayy param var hobi ve sosyal çevre için çalışıyorum demesin.İyi akşamlar,
Ben özel bir anaokulunda tam zamanlı İngilizce öğretmeniyim, asgari almama rağmen çalıştığım yerden de çok memnunum. Kurucumuz maaşlarımızı asgarinin üstünde vermeyi talep etti. Ben hiç iyi değilimdir bu konularda, net bu rakamı istiyorum diyemiyorum sanırım çok utanıyorum. Kimsenin aşağısında da kalmak istemiyorum çok para istemek de. Uygun makul bir maaş zammı teklif etmek istiyorum acaba 20 bin desem çok mu olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?