Maaşı sizden az olan biriyle evlenmeniz sizin veya ailenizin açısından sorun olur mu?

bunu önce erkekler sonra aileler sorun yaparCADIARZU

herkes değil elbette ki...

Zaten genelde bayan tarafından, en azından kendi adıma sorun olmuyor. Ama aileler işte...:bbo:

evet yaa anlamıorm bende anlamlandıramıorm..tamam iyliğimizi istiolar elbet ama kişiliği asıl önemli ola değil mi..bnu nasıl anlatıp kabullendirebilirz kk anneleri yardım edin:uhm:senağlama

erkek kadın maaşıyla geçimini büyük ölçüde sağlayacaksa yani planlarını eşinin maaşına göre ayarlıyacaksa sorun olur çünkü bu kadını hep çalışmak zorunda bırakır fakat kadın hamilelik gibi çocuk büyütmek gibi durumları vardır ve böyle durumlarda ciddi zora düşecektir . çalışmasa olmaz çalışsa olmaz vs vs. oyuzden kadının maaşı yüksek olsada erkek eşinin eline bakmamalı bence. ortak paydada maaşlırını ortaya koyup beraber harcarlar ama karısını maaşı olmadanda yaşayabilecek bir para her ay o eve girmeli...

benim eşim benden az alıyor ama hiç sorun olmadı çok şükür
o özel sektörde malesef
12 saat calışarak benden az alıyor

Zaten genelde bayan tarafından, en azından kendi adıma sorun olmuyor. Ama aileler işte...:bbo:

bu tamamen sizin elinizde...ailenize bunu hissettirmezseniz hiçbirzaman yansıtmazsanız başta sorun yapsalar bile sizin mutluluğunuzu gördükçe unutur giderler...

ayrıca aile neden böyle birşeyi sorun yapar...hayat sizin hayatınız acısı tatlısı zorluğu mutluluğuyla yaşayacak olan sizsiniz...böyle hissettirip önce siz kafanızdan atarsanız bişey olmaz....

mutlu olun sadece....

:) bu işler şans işleri aslında.. benim lise mezunu annem, 4 yıllık üniversite mezunu babamdan fazla maaş alıyor. iki katına yakın. ben 23 yaşındayım bir kere dahi bu yüzden kavga çıkmasını bırak, lafının açıldığını bile duymadım.. erkekler gereksiz alınganlık yapmadıkları sürece ne gelir farkı ne de eğitim farkı sorun yaratmaz. -bence- zaten erkek verecek maaş kartını hanımın eline, o çalışacak maaşı hanım çekecek o yüzden bi sorun olmaz

çalışsam da çalışmasam da eşimin aldığı maaş evi geçindirebilecek durumda olmalı..benimki de anca yaşantımızdaki lükse katkı....:)

Ya iki kişi anlaşıp birbirlerini gerçekten benimsedikten sonra sorun olmaz aslında. Bununla birlikte karekter meselesi bazı erkekler çok komplek yapabiliyor. Misal maaşı düşük, eğitim bakımından düşük vs gibi durumlarda. Eğer erkek kompleks yapmazsa gayet güzel yürür.

kişiden kişiye değişecek bir durum yaşam tarzı düşünce yapısı herkesin farklıdır

ama bu devirde hala bunların düşünülmesi bana saçma geliyor sonuçta evlendikten sonra ortak bi bütçe olacak kimin çok aldığının ne önemi var. hele ki buna ailelerin karışması ayrı bi soru işareti siz yaşayacaksınız sonuçta.

bencede aradaki farka göre degisir..300-500 tl lik bir farksa sorun değil..
aslında ben hayatım boyunca para muhabbetlerinden nefret etmisimdir,evlendiğimde de benim param senin paran muhabbeti yapmayı asla düşünmem istemem..
fakat söyle bir şey var ki; erkek maddi acıdan bayandan bir adım onde olmalı..öteki türlü problem çıkmaz dense de çıkıyor..benim annemle babam..annem maddi durumu yerinde biri fakat babam oyle değilmiş..evlenmişler,annemin babası(dedem) babama maddi destekte bulunmuş,yıllarca gerek is için gerekse ev için..e böyle olunca anlaşamadı annemize ve 30 sene sonra boşandılar..
para hersey mı?tabiiki değil..ama artık gunümüzde gönüller bir olunca samanlık seyran falan olmuyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…