işin kötüsü burda en az ben alıyorum sekleter bile 900 felan alıyorişe alınırken asgari ücretle başla bir iki ay çalış sonra yükseltiriz dedi ama bişe oldugu yok
4 yıllık üniversite mezunuyum bankalara girmeye calıştım ama torpilim yok diyemi bilmem almıyorlar bi türlü... bende 5 aydır bi metal fabrikasında çalışmaya başladım muhasebe tutuyorum ama asgari ücretle :/ patronla konuşsam mı dıyorum sizce muhasebeciler ortalama nekadar maaş alıyordur gebzede oturuyorum
5-6 tane muhasebeci bildiğim var. Hepsi asgari ücretle çalışıyor.
İçlerinden biri 7. yılında bin lira almaya başlamış.
Sekreter BİLE derken?
Niye diğer personelin yaptığı işi kücümsüyorsunuz, ben de simdi sizi kücümsesem olur mu? 4 yıl bitirmişsin, asgari ücreti kabul etmeseydin desem olur mu?
Karşılıklı anlaşarak girmişsiniz, beğenmiyorduysanız başlamayacaktınız, baska bir insanın rızkını almayacaktınız!
hayır tabıkı yalnıs anlasılmasın kımseyı küçümsediğim yok diğer pozısyonlara göre sekleterlere genelde daha düsük maas verilir diye dedim. sekleterden bile düsük alıyorum dedım yanı ıdarı kadroda en düsük sekleter alır ama ben ondan bile az alyorum bu yenı baslasıgım ıcın normalmıdır merak ettıgım buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?