maaşım niye bukadar az :(

Merhabalar,
Bende 4 senelik işletme mezunuyum. 7 sene iş tecrübem var. 2009 yılında doğumdan önceki büyük bir firmada 1.100+ikramiye alıyordum(cmrts çalışması yoktu). Şimdi 8 aydır çalışıyorum maaşım 1.200 tl . En çok zorlandığım şey maaşdan çok cmrts çalışması. Kpss'ye giricem ama 8 yıldır kitap yüzü görmedim. Evde hazırlanmak için kitap aldım ama kızım,ev,iş derken bakacak halim kalmıyor. Artık kamuyu geçtim de şöyle cmrts olmayan bir iş olsa çok sevineceğim. Büyük Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Ben bişey diyim senin belki bu saatten sonra fırsatın olmaz ama belki hala üniversite okuyan kişiler dikkate alırlar. Üniversite okuduğunuz sırada sadece okul değil aynı zamanda gelecekte çalışmak istediğiniz iş koluna dair seminer/eğitim sertifikaları ve üniversite süresince katıldığınız sosyal/spor aktiviteleri (üniversite klüplerinde etkinlik düzenleme, üniversitenin herhangi bir spor takımında oynama vb.) İngilizce dışında orta derecede hakim olduğunuz 2. Bir yabancı dil ve yazları gönüllü yaptığınız stajlar özellikle Kpss değil de mülakat v.b. şekilde işe alan yerlerde sizi bir kademe daha yukarı çıkarır. Eğer çalışırken yukarıda saydıklarımdan dil/sertfikalı eğitim gibi şeyleri de gerçekleştirme imkanınız varsa en azından gelecek için tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence biraz daha sabret bir yandan is falan da bak eger daha iyisini bulursan konusursun ama hem issiz olup hem is aramak daha zor olur..

Yazilanlari okuyunca derse sarildim vallahi:)

özel bir şirekette muhasebe elemanı olarak çalışıyorum
maaşım 1100 bu ay zam olacak bakalım kaç olur...

özel sektörde en iyi maaş alan muhasebci 1800 ü geçmez...
Malesef mesleğimizi herkes yapmaya kalkıyor
çocuk gelişiminden mezun olmuş kız iki kursa gitmiş muhasebeci olmak istiyor.
E işi bilmiyorum diye asgari ücreti de kabul ediyor
ne oldu muhasebeden mezun olan kişi 1000 tl den aşağı çalışmam deyince daha ucuza çalışan eleman var diyorlar ve alıyorlar

kızıma asla ve asla iktisadi ve idari birimler mesleklerinden birini okutmamm asla

bizim iş yerinde torpille bi kız geldi turizm yiyecek içecek bölümü mezunu neymiş muhasebe öğrenecekmiş
getirdiler yanıma bende sinirimden öğretmedim Ki zaten öğrenemedi de söylediklerimi bile yapamadı
bende yapamıyor dedim şimdi sekreterliğe verdiler ama onu da beceremedi.

bende özel sektörde sekreterim işimi de seviyorum iş yerimide.bir kaç gündür merak ediyordum sekreter maaşlarını, çevresinde sekreter olup yada kendisi yapan varsa ne kadar maaş alıyorsunuz ?

bende özel sektörde sekreterim işimi de seviyorum iş yerimide.bir kaç gündür merak ediyordum sekreter maaşlarını, çevresinde sekreter olup yada kendisi yapan varsa ne kadar maaş alıyorsunuz ?

dediğim gibi bizim iş yerindeki kız tecrübesiz
suan 800 tl alıyor+sgk

siz ne kadar alıyorsunuz?

Son düzenleme:
dediğim gibi bizim iş yerindeki kız tecrübesiz
suan 800 tl alıyor+sgk

siz ne kadar alıyorsunuz?

1780 alıyorum ben tabi benim de maaşım düşük başladım.beni tanımaları tecrübeme bakmaları için onlara süre tanıdım ve düzeltilmesi için konuştum

Son düzenleme:
çok güzel maaşınız
yaptığınız işi bilemeyiz tabi belki çok yoğundur
bizim muhasebe müdürümüz 1900 tl maaş alıyor da ondan şaşırdım
Allah bereketini versin paranın

çok güzel maaşınız
yaptığınız işi bilemeyiz tabi belki çok yoğundur
bizim muhasebe müdürümüz 1900 tl maaş alıyor da ondan şaşırdım
Allah bereketini versin paranın

amin cnm .valla telefonlarım 118 den farksız ,ayrıca şirket arabalarını yönlendiriyorum,2 tane müşteri getirdim firmaya eski iş yerimin çalıştığı müşterilerdi , binlerce sipariş verdiler.ingilizcem de var.santral için bütün programları bilgisayardan yapıyorum .eskiden servis gelip yapıyomuş mesela aylık bakım ücreti veriyorlarmış,onlarda kalktı ben gelince.bende o yüzden çevremdeki maaşları merak ettim ayrıca 15 yıldır sekreterim cnm ben.şkrediyorum tabii işsizlik çok kötü.

Son düzenleme:

Sinirinizden öğretmediniz? Hem kendiniz öğretmediniz hem de yapamıyor dediniz bir de üstüne üstlük! Bravo çok güzel bir iş başarmışsınız. Sonuçta o kızı oraya almışlar ve öğretme görevini de size vermişler. Neden bi insanın ekmek parasıyla oynadınız anlayamadım hiççç...

baştan öğretmeye çalıştım bi insan yapabilir yada yapamaz belli eder zaten baştan

gösterilen iş en fazla 3 sefer söylenir / gösterilir öğrenir
ama yapamayınca kimse kimseye bundan fazla sabır gösteremez işlerin yoğunluğundan
bana da kimse iş öğretmedi sordum nasıl yapıyorsunuz diye not ettim kendisinde böyle çabalar da yoktu rahattı anlatabildim mi?
ondan sonra gelen kız yeni mezundu hiç tecrubesi yoktu ama yapıyor hala da çalışıyor

kimsenin ekmek parasıyla oynamadım , yapamayacağını anlayınca söyledik farklı bölüme verdiler...
onu da yapamaz deseydik çıkartırlardı
lütfen yorum yaparken daha dikkatli yazın.ekmeğiyle oynadınız rahatt ettiniz mi falan bu ne tepki

biz bu ve bunun gibiler yüzünden mesleğimizi yapamıyoruz hanım efendi bu meslek için 4 yıl üniversite okuyoruz
ama gelin görün aldığımız maaş diplerde niye çünkü daha ucuza başka bölüm okuyan yapmaya çalışıyor.
mühendislik okuyanlar da 4 yıl okuyor ama maaşları ne güzel diimi meslekleri ne kadar geçerli
biraz da böyle düşünün bakalım

Bu kadar celallenecek bir durum yok. Yaptığınız muhteşem biseymis gibi anlatmanizi yadirgadim. O cümleleri bir kez daha okuyunca yine sasiriryorum bunu yapıp bi de bilerek anlatmaniza. Kimse anasının karnında ogrenmiyo. Siz bi kerede anlarsınız başkası 3 seferde. Herkes bir şekilde bir yola girmek düzenini kurmak zorunda . o da bu alanda olmayı istemiş demek ki. Kizacak güçenecek bi şey yok

Burda kadınlar böyle boktan yorumlar yapmasa olmaz dimi her haltı senmi biliyosun adam gibi yorum yap ağzını eğme

Burda kadınlar böyle boktan yorumlar yapmasa olmaz dimi her haltı senmi biliyosun adam gibi yorum yap ağzını eğme
Kullandığınız kelimelere dikkat edin! Eğerim eğmem size mı sorucam. Üsluba kelimelere bak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…