4 yıllık üniversite mezunuyum bankalara girmeye calıştım ama torpilim yok diyemi bilmem almıyorlar bi türlü... bende 5 aydır bi metal fabrikasında çalışmaya başladım muhasebe tutuyorum ama asgari ücretle :/ patronla konuşsam mı dıyorum sizce muhasebeciler ortalama nekadar maaş alıyordur gebzede oturuyorum
En düşük maaşı sekreter almaz. Kıdem diye de birşey var. Ben bir kamu kurumunda sekreterim, önlisan mezunuyum, kurumun en yüksek maaşlarından birini alıyorum cünkü cv'm maaşımı etkiliyor.
En düşük maaşı sekreter almaz. Kıdem diye de birşey var. Ben bir kamu kurumunda sekreterim, önlisan mezunuyum, kurumun en yüksek maaşlarından birini alıyorum cünkü cv'm maaşımı etkiliyor.
kamu da cv maaşı etkiler mi?
Bazı kurumlar personel Yönetmeliği'ye özel sektör gecmisini kıdemden sayar, kıdem yuzdelik olarak maaşa yansır, 6 yıllık calışma hayatım maaşımı epey etkiledi. Yılda iki kez zam, bir kez yüzde ucluk kıdem gibi...benim maaşım tecrübesiz uzman yard.fan fazla yaniYazdiklariniz dikkatimi cektigi icin sormak istiyorum onlisans mezunu sekreter oldugunuzu ve cv nizin maasinizi etkiledigini ve bu sayede kurumun en Yuksek maaslarindan birini aldiginizi yazmissiniz bende 6 yillik bakanlik merkez uzmaniyim ama simdiye kadar cv nin etkiledigini bir maas hesaplamasi gormedim, cv den kastiniz aldiginizi kpds vs gibi dil tazminati filan mi yoksa baska sekilde bu mumkun degil
Bazı kurumlar personel Yönetmeliği'ye özel sektör gecmisini kıdemden sayar, kıdem yuzdelik olarak maaşa yansır, 6 yıllık calışma hayatım maaşımı epey etkiledi. Yılda iki kez zam, bir kez yüzde ucluk kıdem gibi...benim maaşım tecrübesiz uzman yard.fan fazla yani
Cepten yazıyorum, yanlışlık olursa düzeltir ayrıntısıyla anlatirim
Bazı kurumlar personel Yönetmeliği'ye özel sektör gecmisini kıdemden sayar, kıdem yuzdelik olarak maaşa yansır, 6 yıllık calışma hayatım maaşımı epey etkiledi. Yılda iki kez zam, bir kez yüzde ucluk kıdem gibi...benim maaşım tecrübesiz uzman yard.fan fazla yani
Cepten yazıyorum, yanlışlık olursa düzeltir ayrıntısıyla anlatirim
657 ye tabi devlet memurlugu degil sanirim bahsettiginiz kamuda isci Statusunde olanlarin personel yonetmeligi galba bahsettigiz kidemden sayma mevzuu. 657 de ozel gecmis kidemden sayilmaz sadece emeklilige hak kazanmada etkilidir ( ozel sektorde prim yatan gunler hesaplanir ve bu sekilde daha erken emekli olunabilir, hatta onda bile artik calisma yili degil yasa gore hesap yapiliyor)
Kiz dalga gecmiyor,uzuntusunun paylasiyor,hla is bulamadiysan sende bir tuhaflik var demek.iyi gene bulmuşsun çıkcaksan haber ver yani ben 3 senedir iş arıyorum aza tamah ediyorum ama hala bulamıyorum,sen bu işsizliğin hat safhada olduğu dönemde az mı diyerek dalga geçiyosun ...
Kiz dalga gecmiyor,uzuntusunun paylasiyor,hla is bulamadiysan sende bir tuhaflik var demek.
sana kalmadı ne biçim bi itham bu tuhaflık sende benim üzüntümle dalga geçiosun demekki günümzde artık iş bulmak o kadar zorlaştı ki keşke bununla kafa bulmasaydın bende üni mezunuyum deneyimim yok diye almıyolar tuhaflıksa işverenlerde var tuhaflık bir yerde çalışmadan deneyim elde edilmiyo neyse,,,üzüntüsü az maaş almak çoğu insanın bulamadığı aynı zamanda burda arkadaşların dediği gibi ya aza tamah etcek ya da kabul etmicekti...
Hangi şehirdesin canım, hangi üni hangi bölümden mezun oldun
İStanbuldayım cnm ciddiyim deneyimsizim diye işe almıyolar girenler yok mu var,banka sınavını geçiosun mülakatta eliolar sana göre çok güzel bu iş oldu diyosun,başka bi görüşmeye gidiosun adam diyoki başvuruya yığılma oldu yani eleme yapcaz,bi başkası diyo deneyimsz olur tamam sonra biraz daha işi bilen çıkıyo onu alıyo bunlar tuhaflık işte he bide tanıdık falan olmayınca başvuruosun çağrırlarsa gidiosun ama benimde bu konuda kısmetim bağlı diye düşünüyorum artık 4 yıllık işletme mezunuyum ...kpss ye giricem bu sene bende ...İş bulamadım diye sen de bi tuhaflık var denmesi cidden şu an çok canımı acıttı ...
Umarım bir an önce bulursun cnm, benimde kuzenim işletme mezunu 2 yıl işsiz gezdi şu an Deloitte de çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?