Ben asrın salaklığını yapıp kv nin yaşadığı şehre tayin istedim çünkü kariyerim için kaçırılmayacak bir teklif aldım. Çok pişmanım.kv bir haftadır çocuğa bakıyor evimi taşıyıp çocuğa kres bakici vs bulana kadar bakacak. Mecburum izin alamıyorum kavgadan dolayı otelde kalıyorum.
anlamadım ben
şimdiye kadar çocuk nerede idi
yani siz şimdi bir hafta içinde hem tayin aldınız hem kp ile kavga ettiniz hem kv çocuğa bakıyor hem siz otelde kalıyorsunuz
sonuçta yeni bir işe başlayan çocuklu bir kadın önce evini taşımaz mı
yani evi taşırsın bakıcı bulamaz kv ile idare edersin amenna da o nasıl iş hemen işe başladın
yani insan hafta sonu da olsa evi taşır
taşınıncaya kadar kv çocuğa bakar, onlarda kalırız dediniz kp ile olaylar yaşanınca otele geçtiniz, gündüz yine çocuğu oraya bıraktınız, bu bir hafta içinde de boşanmaya kadar gitti konu vs
eğer bu anladığım doğru ise yaşamınızda oturmayan çok şey var
yani eşiniz siz çocuk kv kp
ben kv kp ile aynı şehirde yıllar geçti, eşiniz yıllardır kök ailesi ile çekirdek ailesi arasında uyum sağlayamıyor sandım
yani özetle 1 haftada bu kadar olay fazla, kimse idare edemiyor sanki
çözüm uzak semtte, acilen bir ev bulun
eşiniz de o şehre yeni geldi ise o da mı hemen tayin oldu, o izin almayı denesin
ben mi çok garanticiyim bilemedim işi kabul ettiğim an ev arardım
ya da kv nin evi var o şehirde biz de taşınacağız ilk hafta sonu gelir evi ararım ve işe başladığım anda da kamyon da benimle gelir
çocuğum varken evim çocuğumun düzeni önemlidir
sonuçta paranız da var geliriniz iyi
evi bulur boyatır temizletir taşıyıcıyla öbür evi taşıtırsın bir hafta sürmez bu süreç