- Konu Sahibi denizkizi355
-
Merhaba denizkızı,ben de günlerdir bu macs lifti netten inceliyorum.nerede ve ne kadara yaptıracaksın.ben fiyat bilgisi bulamadım.umarım lıftıngın problemsız ,saglıklı ıstedıgın gıbı olur.göz kapaklarım ve kaşlarım,yanaklarımdakı gevseklık sınırımı bozuyor.biraz bilgi verirsen sevınırım.sımdıden gecmıs olsun.
Slm Denizkizi,
Endoskopik Yuz Germe Konusundaki Yazdigin Msj'da Dr. Oytun idile Gittigini Ve Endoskopik Yontemin Senin icin Uygun Olmayacagini Soyledigini Yazmi$sin.. Ameliyati Dr, Oytun idilemi Olmayi Du$unuyorsun?? Peki Ya Orta Yuz Germenin Senin icin Uygun Olacagini Soyledimi Konu$tunmu Tekrar ??Bu Konuda Bilgi Verirmisin Lutfen?? Nerdeyse Sendeki Bahsettigin Sorunlar Bendede Var Cunki Ama Bana Endoskopik Yoktem Daha Uygun Gibi Geliyor :S
Başlamak bitirmenin yarısıdır hadi bakalım hayırlı olsun canım.
senin operasyonunun çok başarılı geçeceğine eminim.
Oytun Bey uygun olduğunu düşündüyse doğrudur sonuçda endoskopik yöntem çok daha pahalı onada yönlendirebilirdi seni ama bir bildiği var demekki.
Bu arada randevu alıcam demişsin oytun bey ile görüşmüştün şimdi başka doktoramı yöneldin yoksa operasyon öncesi son muayenemi ?
merhaba
aslında hiç bir yöntemi tavsiye etmiyor tabi dolgu dışında ama ben çok ısrar edince macs lifti kabul etti. endoskop, sorunuma çare değil çünkü göz altşarım boşi değil yanaklarım hiç dolgun olması zaten yorgun ifadem tamamen ağız kenarı oyuklarımdan kaynaklanıyor. bu yöntemin tek srunu izli olması onun dışında endoskopi izsiz ama iyileşme süreci ağır deri ile sinirler bibirinden ayrılıyor ve oturması zaman alıyor benim 2-3 ayımı evde geçircek zmanın yok hem de benim sorunuma çare değil ağız kenarım yine hafif bi germe olmadan geçmicek. macs liftte büzdürücü dikişler ile hafif doku kaldırılıyor . bakalım bunlar yazılan çizilen inaşallah beni mutlu edecek bir sonuç çıkar ............ senin sorununu bilmiyorum bu arada(
Benim sorunumda seninkine benziyor bundan 3-4 yil kadar once stres ve depresyona bagli nedenlerden dolayi gozlerimin altinda hafif cokme belirtisi gulu$ cizgilerindede belirli bir derinle$me olu$tu sanki yuzumun ust dolgusu alta geldi ya$im itibariyle tam sarkma denemez belki ama baya bi hacim kaybetti... Tabi bu olay beni pskolojik olarak hep rahatsiz etti o gun bugundur halada ediyor 3 yil kadar once bu bolgelere collageen dolgu maddesi injekcte edildi ama bu beni istedigim gibi memnun etmedi hatta yaptirmasaydim diye du$unurum bazen...Menun olmama sebebim; Gulu$ cizgilerine yapilan dolgu seninde soyledigin gibi birazda yanaklarima yapilmi$ bu azda olsa kaba bi goruntu verdi cildim biraz olsun yukari dogru hacim kazanmak yerine yanlara yanaklarima dogru hacim kazandi :S Ve bu dolgu maddesi injeckte edilirken hani bu dolguyu istenilen bolgelere yaymak icinmi $ekil vermek icinmi elle mudahale ediliorya cildim bu $ekildede baya tahri$ oldu yillar gecmesine ragmen sanki o tahri$ olan bolgeler hala eski puruszus haline geri donmuyor = (( vede bu collageen dolgu maddesi cildimle tam olarak renk uyu$umu gostermiyor azda olsa cildimden koyu gibi duruyor i$te bu sebeplerden menun olmadim..
Bende senin du$undugun gibi orta yuz gerdirmeyi du$undum bi ara hatta bir kac doktorada mail yazdim ya$imi sorunlarimi anlattim ama coguda muayene etmeden bi$ey soyleyemeyeceklerini bu gibi durumlarda yag enejeksiyonu uyguladiklarini yazdilar yuz germenin ya$im itibariyle uygun olmayacaginida eklediler son zamanlarda bu endoskopik yontem kafama takildi 20'li ya$takilere bile uygulanabiliyomu$ya ama bilmiyorum i$te ne gibi bir faydalar saglayabilir kafam cok kari$ik :S
in$allah hepimiz icin memnun edici hayirli bir sonuc olur...
Nasil Yani Ameliyatmi Yaptirdi Gun Alcam Diyodu Ama Daha :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?