macs lift(s lift) yaptıran arkdaşlar var mı???

denizkizi355

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
379
6
96
İzmir
ben bayramdan sonra bu amliyatı gerçekleştireceğim sanırım para ve csaretimi topladım yav yvaş sonuna geldim salıya kadar pürüzz çıkmazsa randevumu alıcam çok korkuyrum inşallah kötü bişey olmaz(((

Merhaba denizkızı,ben de günlerdir bu macs lifti netten inceliyorum.nerede ve ne kadara yaptıracaksın.ben fiyat bilgisi bulamadım.umarım lıftıngın problemsız ,saglıklı ıstedıgın gıbı olur.göz kapaklarım ve kaşlarım,yanaklarımdakı gevseklık sınırımı bozuyor.biraz bilgi verirsen sevınırım.sımdıden gecmıs olsun.

merhaba bu göz ve gözkağına etki eden bir işlem değil yüzün alt yarısı yani yanaklar gözlatı ve en önemlisi dudak kenarındaki çizgilere ii gelen bi yöntem ben oyuklarım belirgin olduğu için yaptırmak zorundayım başka bir çare bulamadım 3500 tl ücreti

Slm Denizkizi,

Endoskopik Yuz Germe Konusundaki Yazdigin Msj'da Dr. Oytun idile Gittigini Ve Endoskopik Yontemin Senin icin Uygun Olmayacagini Soyledigini Yazmi$sin.. Ameliyati Dr, Oytun idilemi Olmayi Du$unuyorsun?? Peki Ya Orta Yuz Germenin Senin icin Uygun Olacagini Soyledimi Konu$tunmu Tekrar ??Bu Konuda Bilgi Verirmisin Lutfen?? Nerdeyse Sendeki Bahsettigin Sorunlar Bendede Var Cunki Ama Bana Endoskopik Yoktem Daha Uygun Gibi Geliyor :S

Başlamak bitirmenin yarısıdır hadi bakalım hayırlı olsun canım.
senin operasyonunun çok başarılı geçeceğine eminim.
Oytun Bey uygun olduğunu düşündüyse doğrudur sonuçda endoskopik yöntem çok daha pahalı onada yönlendirebilirdi seni ama bir bildiği var demekki.
Bu arada randevu alıcam demişsin oytun bey ile görüşmüştün şimdi başka doktoramı yöneldin yoksa operasyon öncesi son muayenemi ?

mytulip senin için endoskopik kaldırma gerekir macs lift yüzün alt yarısında etkili bir yöntem midface lift kaş kaldırma,göz kenarları (badem göz) ,göz altı ve elmacık kemiklerine yönelik bir yöntem.
Kimseyle görüşmediysen önce bir görüş derim kafana göre seçim yapma zaten yapsanda doktor doğru olanı kendi belirler.

Mesajı düzenleyemiyorum forumda sorun var sanırım yada düzenlemeyi kaldırdılar.
Endoskopik orta yüz gençleştirme tabirinde anlatılmak istenen endoskopi cihazıyla kaşlar,göz çevresi ve elmacık kemiklerinin düşmeden önceki eski konumuna yükseltilip gençleştirilmesi.
Sırf kaşa yapılırsa endoskopik kaş kaldırma diyorlar orta yüz bölgesinde genel bir sorun varsa midface lift yapılıyor yanak,kaş ve göz kenarları aynı yere asılıyor böylece orta yüz gençleştirme sağlanıyor.
Burundan dudak kenarlarına inen ve dudak kenarlarından çeneye uzanan çizgiler için macs lift daha etkili o bölgeler germeden düzelmiyor.
Anlattığın problemler için midface lift kadar yararı olmaz bu işlemin boşuna araştırma endoskopiye yönel derim.

merhaba
aslında hiç bir yöntemi tavsiye etmiyor tabi dolgu dışında ama ben çok ısrar edince macs lifti kabul etti. endoskop, sorunuma çare değil çünkü göz altşarım boşi değil yanaklarım hiç dolgun olması zaten yorgun ifadem tamamen ağız kenarı oyuklarımdan kaynaklanıyor. bu yöntemin tek srunu izli olması onun dışında endoskopi izsiz ama iyileşme süreci ağır deri ile sinirler bibirinden ayrılıyor ve oturması zaman alıyor benim 2-3 ayımı evde geçircek zmanın yok hem de benim sorunuma çare değil ağız kenarım yine hafif bi germe olmadan geçmicek. macs liftte büzdürücü dikişler ile hafif doku kaldırılıyor . bakalım bunlar yazılan çizilen inaşallah beni mutlu edecek bir sonuç çıkar ............ senin sorununu bilmiyorum bu arada (

oytun bey gene cnm başka bi doktor değil direkt amliyata gideceğim nasipse ön görüşme falan değil artık hayırlısıyla olayım da şu düşünceler silinsinsin kafamdan detayları paylaşırım tabi çok heyecanlıyım:)))))

Benim sorunumda seninkine benziyor bundan 3-4 yil kadar once stres ve depresyona bagli nedenlerden dolayi gozlerimin altinda hafif cokme belirtisi gulu$ cizgilerindede belirli bir derinle$me olu$tu sanki yuzumun ust dolgusu alta geldi ya$im itibariyle tam sarkma denemez belki ama baya bi hacim kaybetti... Tabi bu olay beni pskolojik olarak hep rahatsiz etti o gun bugundur halada ediyor 3 yil kadar once bu bolgelere collageen dolgu maddesi injekcte edildi ama bu beni istedigim gibi memnun etmedi hatta yaptirmasaydim diye du$unurum bazen...Menun olmama sebebim; Gulu$ cizgilerine yapilan dolgu seninde soyledigin gibi birazda yanaklarima yapilmi$ bu azda olsa kaba bi goruntu verdi cildim biraz olsun yukari dogru hacim kazanmak yerine yanlara yanaklarima dogru hacim kazandi :S Ve bu dolgu maddesi injeckte edilirken hani bu dolguyu istenilen bolgelere yaymak icinmi $ekil vermek icinmi elle mudahale ediliorya cildim bu $ekildede baya tahri$ oldu yillar gecmesine ragmen sanki o tahri$ olan bolgeler hala eski puruszus haline geri donmuyor = (( vede bu collageen dolgu maddesi cildimle tam olarak renk uyu$umu gostermiyor azda olsa cildimden koyu gibi duruyor i$te bu sebeplerden menun olmadim..
Bende senin du$undugun gibi orta yuz gerdirmeyi du$undum bi ara hatta bir kac doktorada mail yazdim ya$imi sorunlarimi anlattim ama coguda muayene etmeden bi$ey soyleyemeyeceklerini bu gibi durumlarda yag enejeksiyonu uyguladiklarini yazdilar yuz germenin ya$im itibariyle uygun olmayacaginida eklediler son zamanlarda bu endoskopik yontem kafama takildi 20'li ya$takilere bile uygulanabiliyomu$ya ama bilmiyorum i$te ne gibi bir faydalar saglayabilir kafam cok kari$ik :S

in$allah hepimiz icin memnun edici hayirli bir sonuc olur...

amin canım . bende dolgu maduruyum biraz da benim de yanlış b, dolgu yapıldı yüzüme yaptırdıüım dolguda zamanla eridi ve aşağıda dolgunluk yaptı. oldupu yerde kalırdi diyolar ama olmuyo zamanla yüzü kötüleştiriyor bence. macs liftte iz sorunu var tek korkutan o ama napıyım eski halimle alakam yok mutlu olmak için bu riski göze alıyorum çok pişmanım dolgu yaptırdığıma ........

Sen nasil bir dolgu yaptirmi$tin yag injeksiyonu deildi dimi ba$ka bi dolgu maddesimiydi ??
Mesela benimki collaageen dolgu maddesiydi ama yag enjeksiyonu kendi yagimiz oldugu icin diger dolgu maddesindeki ya$adigimiz sorunlari ya$amazmi$iz ben bi kacdoktora daha mail atmi$tim onlar soylemi$ti ama tabii sonuc nasil olur ancak yapildiktan sonra anla$ilir :S Hangi dolgu olursa olsun benim pek guvenim kalmadi bu dolgu olayina :S Aslinda bizim ya$imiz icin orta yuz gerdirme uygun deil biliyorum ben bayadan beri bu orta yuz gerdirmeyi ara$tirdim ama hic 27-28 ya$larinda birinede yapildigini duymadim 35-40 ya$ ustu kimselere yapiliyor genelde Dr. sana yapilabileceginimi soyledi :S

evet bende çok merak ettim
son mesajından sonra girmemiş anlaşılan istanbula gelip yaptırdı hadi hayırlısı bakalım inşallah istediği gibi olur.

Hele sukur gelebildin seni merak ettik = )
Evet baktim cnm genelde 40 - 40 yas ustu kimselere uygulanmis ama bizim yasimizdakiler icin cok erken yaa yazik deilmi daha bu yasta = ( 3. sayfada iki bayan var once ve sonra resimleri arasindaki fark gercekten inanilmaz, super resmen nerdeyse 15-20 yas genclesmisler alkisalkisalkis

oradakiler facelift resimleri total yüz germe
facelift 40 - 50 yaş üstü için yapılıyor ama endoskopik orta yüz gençleştirme 30'dan sonra bu problemleri yaşayan herkese yapılabilir canım yaşım genç diye düşünme estetikde önemli olan cilt yaşındır.
benim yaşımda 30 ama bir çok doktor bana midface lift gerekli olduğunu söyledi.

Denizkizina dolgudan baska bisey onermemis doktor ama denizkizida benim gibi dolgudan memnun olmadigi icin kalici vede memnun olabilecegi bi yontem istiyor endeskopik yuz germeninde uygun olmayacagini soylemis doktor uuff ya nerdeyse denizkiziyla ayni yastayiz umarim benim icinde uygun olmayacagini soylemez bende 1 kac ay sonra turkiyeye gitmeyi dusunuyorum endoskopik yuz gerdirme icin :S

ŞaŞKıN senin cilt sorunun ne peki ogrenebilirmiyim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…