- Konu Sahibi denizkizi355
-
cnm yeşilkelebeğe özelden bi yaz istersen belki bu forma değil de diğer konulara giriyordur. ben erhana beyle de konuştum sana yapamam dedi burun amliytaına yöneltti beni burnumda sorun vra çünkü başarısı< bi ameliyat geçirdim daha önce ... sadece belki 1 yıl sonra falana şakak germe yaparız falan dedi ben çok ısrar edince ama yani biraz bana rahat bi doktor gibi geldi güvenemedim çok yaptığüı iş güzel olabilir belki ama negatif elektrik aldım ,ikisi de muayene ücreti almıyo uzun uzun ikisi ile de konul kararını ver hatta 3-4 doktorla görüş diğer doktorlar da iyidir belki ama bu tr ameliyatlarda ilgi çok önemli sekreteri ile yazı yazan doktorların amliyat sonrasında da hastasına çok alaka gösterbileceğini zannetmiyorum ben . iletişim ggüven çok önemli 2sinin de sonucu ii oldu cnm daha zamanın var dönüş yapar kesin yeşilkelebek....
Yani sen Dr. erhan eryilmazin hasta doktor iliskisini sicak bulmadinmi :S
Peki ya Dr. oytun idil nasildi hasta doktor iliskisi dahami sicak davraniyor :S
iyi ama cnm ben oyle doktor doktor gezememki basta istanbulu bilmiyorum artik burdan bi karar vermem lazim ya Dr. oytun idile gidicem yada Dr. erhan eryilmaza ama icimden bi ses Dr. erhan eryilmaza gitmem gerektigini soyluyor 300 kisiye bu endoskopik yontemi uygulayan birisi olarak cok daha tecrubeli oldugunu dusunuyorum hemde bu endoskopik yontemin mucidinden egitim almis bir kac kisiden biri netten biraz arastirdim Saskin arkadasimizda onu tavsiye ediyor = )))
canım erhan eryılmaz daha sıcak oytun bey resmi ama güven veriyo. yani bana endoskopi ye yanaşmadığı için ayrıntılı bilgi vermedi bi foto gösterdi kız çok güzel olmuştu ama sanki yüzünde dolgu falan d avardı çok inandırıcı bulmadım sanki biraz fazla sempatiklik yaptı:))) ama seni etkilemek istemiyorum ben oraya gittiğimde uçağa yetişmem gerkiyodu geri dönecektim çok uzun konuşamadım. önümde bayanlar vardı çok kalabalık bi yer sosyetik bi yer ama doktor sempatik herşeyi sorabiliyosun sadece fazla sempatik tam yazmak da istemedim:))) ama başarısına güvenririm tabi ben de çok okudum onu netten öle gittim bana nette yazılanlara güvenme çoığunu doktor yakınları yazıyo dedi ... ii bi doktordur o da sadece ben tam ısınamadım senin farklı olabilir bi de o biraz pahalı bana oytun beyle pazarlık yapabildiğim için ve güvendiğim için onu seçtim cnm bnm 2 si de ii hangisini düşünüyosan zararlı çıkmazsın die düşünüyorum... tabi ben bi olayım ondan sonra daha net karar verenilirsin. ben yeşilkelebeğe mesaj attım bakalım cvp vericek mi seni de haberdar ederim.......
canım benim sana güzel bir pansiyon adresi vereyim mecidiyeköy'e 15 dakika mesafede çağlayanda aylık herşey dahil 200 TL delikafaduldenkızlar otel fiyatları çok pahalı bi türlü rastgitmio işim napıcam ben(( şişli mecidiyeköy civarında varmı öle uygun biyer bilen arkdaşlar varmı pansiyon otel (( ameliyat masrafından çok tutcak otel masrafı:))
olurum tabi canım aslında benimde kaldığım yada bildiğim bir yer değil ama yıllardır netde birşeyler araştırdığım için artık birşeyler bulmak konusunda uzman oldum kaydirigubbakcemile3iyiymis valla saskincim bu konuda banada yardimci olursun umarim ilerleyen zamanlarda a.s.
saolasın şaşkın bu sorunumu da çözdüm sayılır sayemde yaRIN son para hesaplaması yapıp haftaya gün almak istiyorum c.tesi ya da diğer p.tesi ayy çok korrkuyorum kızlar ama o makmehal da 5. kısımda maclift yaptıran bayanı inceledim hoş olmuş izler olmasa izler canımı sıkıo neyse bakalım hayırlısı olsun bi delilik bu ama napıyım((
olurum tabi canım aslında benimde kaldığım yada bildiğim bir yer değil ama yıllardır netde birşeyler araştırdığım için artık birşeyler bulmak konusunda uzman oldum kaydirigubbakcemile3
evet yani özeldende yazmıştım bende sonradan farkettim 2 kişilik oda olsa süper olurda bu şekilde yurt odası gibi.kızlar istanbulda günlük haftalık kiralanan evler varmış 40-140 arası tabi ucuzunu tercih edicem daha uygun ve ii gözüktü hastane yakınlarında var hem pansiyon vs. meraklı bakışlardan kurtulmuş olurum evde daha rahat ederiz ..
kalacağın yere tel aç konuş önce ama sonra bakarsın beklediğin gibi çıkmaz.evet cnm ordan oraya giderken sahibinden com a girdim orda detaylı var :))) herşey var rahat eder insan ay çok heyecanlıyım ...neti olan yerer bile var hem sizden de kopmamaış dertleşmiş olurum kızlar:)))
evet cnm ordan oraya giderken sahibinden com a girdim orda detaylı var :))) herşey var rahat eder insan ay çok heyecanlıyım ...neti olan yerer bile var hem sizden de kopmamaış dertleşmiş olurum kızlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?