macs lift(s lift) yaptıran arkdaşlar var mı???

merhaba kızlar resimler çok net değil mi doktorlar bile gösteremiyor ama çoğu facelift tabi bitane macs lift var o da 5. sayfada bi bakın 33 yaşındaydı bayan ama çok yorgun bi ifadesi var yüzü güsel olmuş dikiş izleri bei tedirgin ediyo o da 6 aya kadar belirsiz oluyomuş. yani aynaya baktığımda mutlu değilim dolgularım dudak kenarında aşağıya sarkmış bunu farkediyorum yüzümün şekli değişti mecburum kızlar bakalım ne olcak bugün olmasa yarın bir gün hep aklımda olcak 2 senedir yüzümde bi değişiklikler var dolgu denedim olmuyo benim yüzüme ondoskopik gözalatı boşanlara ii tabi ama benim dudak kenarıma bu yöntem iyiyimiş ama benim sarkan pek bi yerim yok doktor fazla oyanmıyacak benimle boyun falan o noktalara girmicek o yzüden kolay atlatırım sanırım ama dikiş izi ürkütüyor kendime kıyamıyorum ... ama doktoruma da aşırı güven verdi ona çok güveniyorum dua edin kalıcak yer kısmını da ayarlarsam ii olcak... çok heyecanlıyım. hergün bu dertle üzülmektense hergün aynı sayfalara defalarca bakmaktansa bunu yapmalıyım ben de kredi çektim maddi durumum çok da ii değil ama taksit taksit öderim giyinme makyaja ona buna vericeğime bu amliyatıma vericem. çünkü artık elbiselerler de makyaj malzemlerid ebeni mutlu etmiyor bu şekilde. keşke hep aynı yaşta klasak.siz de düşünün taşının ilerde evlenince ben hiç olamam sorumluluklar artıyo ozaman... iyi ki varsınız sizlerden destek alıyorum inşallah iyi sonuçlar alırım sevgili arkdaşlarım:)))

O linkteki face lift macs lift yaptiranlarin nerdeyse hepsine baktim ama dedigim gibi hepside 40 yas ustu kimseler hic 30 yas ustu bile kimse goremedim ben :S
Cnm seni korkutmak icin soylemiyorum ama bence bu konuda doktorla cok iyi konus gercektende sonuclarindan memnun kalirmisin daha bu yasta degecekmi seninde soyledigin gibi bu yasta insan kendine kiyamaz oyle ciddi kesiler falan daha yasimiz kacki 40 yas ustu kimselerin yaptirdigi yuz germeyi daha simdiden yaptirirsak biz Allah bilir 40-50 yaslarinda nasil olucaz asil o zaman yonelmeliyiz bu gibi kulak onunden kesili yuz gerdirme yontemlerine sahsen ben korkuyorum vede cok erken buluyorum bu gibi yontemleri = (= (
insAllah canim hersey istedigin gibi olur ama ameliyat kararindan once cok iyi analiz edin doktorla sonuclari seni kesin ve kesin memnun edecekmi riskleri falan olurmu diye Allah yardimcimiz olsun..

Haklisin kac yildan beri bende yuzumu kafama takiyorum psikolojim bozuldu resmen bende senin dedigin gibi diyorum her gun her gun kafama takarak yasamaktansa caresine baktirmak en iyisi ama tabii memnun kalabilecegimiz bi yontemle cok iyi arastirmamiz lazim doktorlada bu konuda cok iyi konusmak lazim sonuctan memnun kalirmiyim riskleri neler zaten hep bunlar kafama takildigi icin erteledim bu gune kadar ama ertele ertele nereye kadar :S

bu arada o dedğim bayan 43 yaşındaymış pardon:))) yani ben dolgu maduruyum biraz da dolgu yüzümü bu derece değiştirmese bi süre idare edebilirdim ama edemiyorum ozaman endoskopik bi yöntem olabilkirdi. zaten bu olayın yaşla da çok ilgisi yok yapı meselesi bazı arkadaşlara bakıyorum 20-22 yaş arası ama gözeltları bomboş yüz resmen çok yırgun ifadeli bazısı 40 yaşında hala cillop gibi yüz yorgunluk yok... (((

Cok iyi anliyorum seni bu konuda nerdeyse ayni duygulari yasiyoruz insAllah hersey istedigin gibi olur cnm..
Ben gecenlerde Dr. oytun idil beye mail yazmistim galiba ilk etapta beni iyi anlamadi goz kapagi estetiginden falan bahsetmis yanliz basina yapildigi zaman risklerinden falan bahsetmis sonra biraz daha aciklamali anlattim Benim Zaten Goz Kapagimda Bi Sorun Yok Cok $ukur Goz Kapagi Estetigi Yaptirmayida Du$unmuyorum.. Benim Sorunum Ust Yanak Bolgemdeki Dolgunlugun Vede Hacmin A$agiya Yani Orta Yanak Bolgesine inmesi Ve Bu Durumdada Gulu$ Cizgileri ( Burun Kenarindan Agiz Kenarina Uzanan Cizgi ) lerim Baya Bi Derinle$ti Ve Ben Mumkunse Orta Yanak Bolgemdeki Dolgunlugu Ust Yanak Bolgesine Yani Elmacik Kemikleri Vede Goz Altlarina Alinmasini istiyorum :S Bu Endoskopik Yuz Germe Yontemini Ben Biraz Ara$tirdim Vede Benim icin Uygun Olabilecegini Du$undum :S Acaba Telefonla Size Ula$ip Bu Konuda Bilgi Alabilirmiyim 1-2 Ay Sonra Turkiyeye Gelmeyi Du$unuyorum... diye yazmistim...

Saolsun tekrar cvp yazmis ;

Sizi görmedim ama sorununuzu çok güzel ifade etmişsiniz. Bunun çaresi endoskopik yüz germedir. Yüz germe deyince yaşlılara yapılan klasik yüz germeyi anlamayınız. Endoskopik yüz germe daha çok gençlere yapılan, dikiş izleri çok kısa olan ve saçların arasında kalan bir ameliyattır. Ben bu ameliyatı 5500 TL ye yapıyorum. Hastane masrafları dahildir. Herhangi bir ek ödemeniz çıkmaz.
Bir ara muayenehaneye uğrarsanız sizi görüp muayene eder, tam olarak ameliyatınızı planlarız..
Muayeneden ücret almıyoruz..Yalnız muayeneye gelmeden önce mutlaka randevu alınız; çünkü bazı günler ameliyathaneden çıkamıyorum.
Muayenehanem: Avni Dilligil sok. No:16/A Mecidiyeköy - İstanbul (Profilo AVM nin 100 metre yukarısında, Okan üniversitesinin yanında Clinicİstanbul)
Gelmeden mutlaka beni arayarak randevu alınız.
Cep telefonlarım: 0 533 5690649 ve 0 505 2965569
Görüşmek dileğiyle..

Ama tabi bilmiyorum goruncede ayni seyleri soyleyecekmi bazen diyorum acaba cokmu abartiyorum ama artik cildim eski skligini dolgunlugunu vede hacmini kaybetti ust yanak bolgemdeki dolgunluk orta yanak bolgeme dustu bunu farkedebiliyorum bide dolgu yaptirmistim aynen senin gibi hic memnun kalmadim :S
in$allah memnun olabilecegimiz sonuclar elde ederiz..

canım denizkızının endoskopiye ihtiyacı yok problemi daha çok alt yüz bölgesinde ve Nazolabial Çizgileronun için macs lift daha mantıklı orta yüzünde göz altları ve elmacık kemiklerinde zaten problem yok onun içinde doktorlar gereksiz görüyorlar.
Nazolabial Çizgiler çok yoğun değilse dolguyla çok hafifletilebiliyor ama değilse o bölgeyi germek lazım normalde bu problem için bir çok kişi 40 lı yaşları bekleyebilir ama denizkızı bunu çok kafasına takıyor önemli olan zaten mutlu olması bende onu destekliyorum.
O kesilerin uarısı kulak içinden geçecek 2 cmlik bir bölümü kulak çizgisi hizasından geçeceği için belli belirsiz olacak ama izin tamamen hafifleme süreci biraz can sıkıcı geçebilir.
Benim sıkıntıma gelince orta yüz bölgesindeki yağ dokum aşağı doğru indi elmacık kemikleri boşaldı, gözaltlarımdaki dolgunluk kayboldu, göz altlarında kırışıklık ve morluklar var ve kaşlarımda düştü haliyle.
Sendede buna benzer problemler olduğu midface lift öneriyorum önceleri macs lift bu problemler için bir numaradır diyordum ama görüştüğüm doktorlar macs lift alt yüze hitap eder orta yüz gençleştirme kaşları kaldırıp , göz altlarını toparlamak elmacık düşen dokuyu kaldırıp elmacık kemiklerini eski dolgunluğuna getirmek için size midface lift uygulamamız gerekiyor diyorlar.
Oytun beyde sana söylediğimiz aynısını söylemiş zaten bu ameliyatın yaş sınırı yoktur onun için bana yaparlarmı yapmazlarmı diye düşünme
tam aksine sen dolguda istesen ısrarla reddedip endoskopiye yönlendirirler.

Anladim cnm peki ya sen endoskopik yontemi dusunuyomusun??
Benim korkum aslinda acaba memnun kalirmiyim riskleri beni korkutuyor sakaklardan sac icinden kucuk kesiler yapiliyomus ama goz altindan vede agiz icindende kesiler oluyomus arastirdigim kadariyla bu isin riskleri neler daha cok arastirmak lazim aslinda ben birazda kimbilir ve yesilkelebek endoskopik yontem uygulatmisya yasadiklarini butun detaylariyla paylasmislar dogrusu azda olsa onlardan cesaret aldim diyebilirim sanalda olsa insan burdan daha iyi bilgi sahibi oluyor kimbilirin resimlerini gordum ama yesilkelebeginkileri gormedim bide ayhak yaptirmis onunkileride gormedim aslinda hepsinden bu konuda bilgi almak lazim son durumlari nedir gercekten menun edici sonuclar elde ettilermi vede doktor secimi cok onemli diye dusunuyorum bu konuda hangi doktor daha tecrubeli istenilen sonucu elde edebilmemiz icin bunlar cok onemli detaylar...

canım inan maddi durumum el verse şu saate çıkar koşa koşa yaptırırım ama değil ne yazıkki.
Doktor konusunda ben Oytun'le görüştüm ama Erhan Eryılmazı seçtim bana 300 kişiye bu operasyonu yaptığını anlattı bir sürü hasta resmi vardı hepside çok iyi görünüyordu.
Bir arkadaşımız yazmıştı heykeltraş cerrah Barış Çakır'a geçen sene endoskopik teknik için mail atmış kendisi uygulamadığını ama Erhan Eryılmazı çok başarılı bulduğunu söylemiş.
Oytun İdil'de iyi bir cerrah ama Erhan Eryılmaz bu tekniğin mucidi Oscar Ramirezin yanında eğitim almış 3-4 cerrahdan birisi
birde300 hastaya bu uygulamayı yapmak çok ciddi bir deneyim demektir.

Tabi fiyatı biraz daha pahalı 7500 TL ama ocağa kadar hastaneyle anlaşmaları varmış 6500'e yapıyormuş.
Sitesinden resim talep edebilirsin birde kendi resmini yollayıp online muayene olabilirsin.
Bu arada ayhak'da erhan eryılmaz a yaptırmıştı.
Dikkat edersen yaptıranların hiçbirisi ortalarda yok
neden ?
çünkü artık böyle bir problemleri yok
tıpkı yaptırdıkdan sonra senin , benim ve denizkızının bu topiklerin içine uğramayacağımız gibi onlarda kayıplara karıştılar.

Ben erhan eryilmaza mail yazmistim cvp gelmedi ne yazikki, ama oytun bey cvp yazmis evet bende arastirdim erhan eryilmaz bu konuda daha tecrubeliymis oytun beyin soyledigi fiyat farkiyla arada o kadarda fazla fark yok tabi gercektende 6500 e yapacaksa ocaga kadar :S
Para sorunu bendede vardi ama simdi biraz biriktirebildim bilet parasi istanbulda kalacak yer falan derken param yetmeyebilir ama birazda borc falan bulmam lazim bi yerlerden yalnizda gelmem zor olacak annemle gelmeyi dusunuyorum bu sefer masraflar 1 kat daha artacak :S
istanbulda kalacak yer sorunum oldugu icin acaba 1 kac gun gibi kisa bir zamanda doktor ameliyat icin gun verip bunu gerceklestirebilirmiyim bilemiyorum once doktor secimi konusunda karar vermem lazim sonra arayip bunlari konusurum :S
Zaten bu gunlerde gitmem mumkun deil ancak 1-2 ay sonra gidebilirim Tabi birazda tereddutler korkular var icimde insallah bi aksilik cikmaz :S

Dogru cnm yesilkelebek kimbilir ayhak hic gorunurlerde yok buda demektirki artik sorunlarindan kurtuldular = ) darisi bizim gibilerin basina = ) ama bari arada ugrasalarda bu zahmetli zor yollardan gecmis birileri olarak, bizde onlarin derin tecrubelerinden biraz yararlansak cok iyi olacak diye dusunuyorum = )))

mutlaka her ameliyatın, basit bir dolgunun bile riskleri var ama bu operasyonu adı yüz germe diye klasik yüz germe ile karıştırma.
Facelift'de smas tabakası yüz sinirlerinden ayrılarak kaldırılıyor haliyle yüz sinirlerine zarar verme riski var buda yüz felci yapabilir,doku kaybı olabilir vs.
Macs Liftde smas tabakası yüz sinirlerinden ayrılmadan asılıyor bu nedenle sinirler zarar görmüyor riski yok denecek kadar az.
Mid facelift yani senin ve benim yaptırman gereken işlemde düşen yağ dokusu kemik üzerinden sıyrılıp eski yerine kaldırılıyor yani en alt tabakada çalışıldğı için sinirlerle karşılaşma ihtimali yok.
Yani öyle korkutacak sonuçlar doğuracak bir riski yok yaptıran arkadaşlarımız ilk dönemlerde orta bölgede his kaybı yaşayabiliyorlar, bazen şişlikler ve ödem uzun süre geçmeyebiliyor buda onları korkutuyor ama bunların hepsi yüz dokusu oturdukdan sonra geçiyor tabi birazda cildin kendini yenilemesine başlı yeşilkelebek diğer arkdaşlarımıza göre çok çabuk toparlanmıştı mesela.
Operasyon sonrası sigara kulanımıda iyileşme süresini geciktiren bir faktör.
Biraz sıkıntı çekeceksin yani ama şikayetinin yoğunluğuna göre 5 ile 10 yaş gençleşeceksin yada cesaret edemediğin için her geçen gün dahada çöken yüzüne bakıp mutsuz olmaya devam edeceksin:gitme:

şaşkın bu konuda uzman oldun artık:))))çok doğru söylediklerin diğer arkadaşların sorunu bitti amliyattan sonra da çok açıklayıcı oldular artık bu topiklere de girmiyorlar bende aslında bu kadar zaman kaybetöek istemiyorum topiklere girerim hergün aynı fotolara bakmaktan nette sinir geldi kendimi rahatsız gbi hisssediyorum:)))))) ameliyatı olmazsam çok mutsuz olucam tek bildiğim bu bend e yer sorununu ayraladıktan sonra nasipse iznimi alıcam haftaya düşünüyorum ama bakalım artık neler olucak.nerdeyse bu konuların üstüne master yapıcaz o kadar çok okuduk araştırdık ki:))))

Ben cildimi (yuzumu) inceledigim zaman sanki benim yag dokum kemikte yapi$ik deil gibi baya gevsek gorunuyor :S hani eti ski eti gevsek seklinde bi tabir varya vucudumda boyle deil ama yuzumde baya gevsek gorunuyor zaten cildim ski olsaydi ust yanak bolgemdeki dolgunluk orta yanak bolgesine inmezdi benneyaptımki yuzum yuvarlak sayilir cene yapim biraz kisa zaten elmacik kemiklerim ben bildim bileli yok denecek gibi hic belirgin deil hele bide goz altlariyla birlikte ust yanak bolgemdeki yag dokusu orta yanak bolgesine dusunce yuzumun resmen sekli bolzuldu gulus cizgilerim ( burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler )im derinlesti orta yanak bolgem pot gibi duruyor Kac yildir kafama takmaktan psikolojim bozuldu resmen zaman oluyor aynalardan bile kacar hale geldim daha bu yasta benneyaptımki artik kararimi verdim endoskopik yontemi deneyecegim in$allah istedigim sonuca ulasirim :Saruboceq:

istediğin görüntü tam olarak nasıl bilmiyorum ama nasıl bir görüntü olacağını merak ediyorsan şöyle örnek vereyim.
Mesela elinle yanaklarını yukarı çekersinde gözaltları dolar yüz ovali oturur yüz gerilir ya bu operasyonla o görüntüyü elde edemezsin çünkü onu yaparken deriyide geriyorsun.
Sırtüstü dümdüz yatağa uzandığında yüzüne bakarsın kaşlar kalkık, yüz ovali oturmuş , yanaklar ve göz altları dolgun görünür ya orta yüz bölgesi ve kaşlar o görüntüye kavuşucak zaten o görüntü yumuşak dokunun düşmeden önceki konumudur yer çekiminin etkisiyle ve çeşitli faktörlerle sürekli kilo alıp verme, sıkıntı,stres, dengesiz beslenme vs. zaman içersinde aşağı doğru hareket ediyor.
Ben yüzüme o şekilde baktığımda yada resmimi çektiğimde kaşlarımdada düşüklük olduğu için dik pozisyondaki görüntümden 10 yaş daha genç ve dinç görüyorum

walla sorma canım yani 18 yaşımızda şu ilgi ve merak olsaydı heralde tıp fakultesi okuyup estetik cerrah olurduk ameliyatınıda ben yapardım parada almazdım sende kaydirigubbakcemile3
karışma bende aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…