Maddî anlamda sıkıntıdayım

Is bulmam sıkıntı evli olunca cocuk dusunuyor musun diye soruyorlar
evet öyle ama bu bi bahane değil bulmak isteyen bir şekilde buluyor. E siz çalışmayınca adam nasıl geçinebilir iş bulmasına da mani oluyorsunuz. Yani yaptığınız birikim yine Koca parası

Uzun yola gitmesini neden istemediniz? Maaşı fena değil bildiğim kadarıyla. En azından maddi olarak bi ağre rahatlayana kadar gitse iyi olmaz mı?
Yaşım 35 ben eşimi gönderirsem ne anlamı evliliğin yalnız kaliyorum çocuğum yok maddiyata bakmiyorum şu kısacık ömrümde yanımda eşim olmadı mı ben neden evlendim diye sorarim yalniz kalacağım çünkü annem de kalsam kendi evim gibi olmuyor maalesef

evet öyle ama bu bi bahane değil bulmak isteyen bir şekilde buluyor. E siz çalışmayınca adam nasıl geçinebilir iş bulmasına da mani oluyorsunuz. Yani yaptığınız birikim yine Koca parası
Ben biriktirdim yaklaşık 1 sene önce çalışıyordum bu arada işe basvurularim da bunu soran oldu çocuk dusunuyor musun yas sıkıntısı da sorun oluyor 35 yaşım bi de cocuk istiyoruz ne yapacağımı şaşırdım

Siz calismiyorsunuz cocukta yok. Siz de eşinizle yola ciksaniz cok eglenceli olur belki. Acikcasi işin detaylarini bilmiyorum bu mumkun mu bir bakın. Bir kari koca çift gormustum tırda yaşiyorlardi resmen. Baya ülkeler arasi uzun yol yapiyorlardi. Kadin da eşine yardimci oluyordu. En sonunda evlerini, arabalarini almişlardi diye hatirliyorum cok tatlilardi.

Sansliysa bulur insalla
Evet izledim o haberi tehlikeli madde tasirsa yaninda biri olmuyor sanırım o haber de adamın tırı kendisine aitti

Koca parası değil benim çalıştığım birikimim

Hiç doğru değil bu tabii ki ama şu durumda düşünmüyorum de gir işe Allahaşkına, baktın hamile kaldın onu da o zaman düşünürsün, gebelik dokuz ay sürüyor sonuçta.

Siz çalışmıyorsunuz eşinizi de çalıştırmıyorsunuz. Maddi sıkıntı çekmenizden daha doğal ne olabilir?

Koca parası değil benim çalıştığım birikimicocuk

Hiç doğru değil bu tabii ki ama şu durumda düşünmüyorum de gir işe Allahaşkına, baktın hamile kaldın onu da o zaman düşünürsün, gebelik dokuz ay sürüyor sonuçta.
Dürüst olunca kaybediyor insan is görüşmelerinde haklısın birazda yalan soyleyeceksin cocuk için uğraşıyoruz olmuyor

Dürüst olunca kaybediyor insan is görüşmelerinde haklısın birazda yalan soyleyeceksin cocuk için uğraşıyoruz olmuyor
Yanlış anlama ama acil paraya ihtiyacınız var, ikiniz de çalışmıyorsunuz. Çocuğunuz olur veya olmaz bir kesinliği yok. Olsa bile dediğim gibi yarın doğacak değil, hamilelik bir yıla yakın bir süreç… ben olsam bugüne bakarım, yarın ola hayrola

Sansliysa bulur insalla

Evet izledim o haberi tehlikeli madde tasirsa yaninda biri olmuyor sanırım o haber de adamın tırı kendisine aitti

Haberi bilmiyorum ben izlemedim. Benim bahsettigim cifti onceden sosyal medya hesaplarindan denj gelmiştim. Tır kendilerinin mi hatirlamiyorum.

Çocuğum olmuyor o yüzden olur diye iş hayatını bıraktım evet bi yerden baslamam gerek biri olmuyorsa biri olur allah büyük

E tamamda maddi olarak zordayız diyorsunuz. Sonuçta gidip aylarca,yıllarca kalmayacak ki. Para olmadan da huzur olmuyor.

Sizde işe girip çalışmayı düşünmez misiniz peki?

Imkan varsa verin tabii .Ev kira mi aileniz ayni sehirde mi destek alsaniz onlardan .
Cocuk da şart degil hele de bu zamanda onu erteleyin zaten vardır bi hayır.

Doğru olmasa da iş başvurularında çocuk düşünmüyorum diyin siz ne diyorsunuz ki evet istiyorum mu. öyle derseniz tabi ki almazlar. Çok borcumuz var uzun süre düşünmüyorum kredi ödüyoruz diyin. Ya da bu hayat şartlarında çocuk yapmak istemiyorum diyin böyle düşünen çok insan da var ayrıca. Ha çocuk olur olmaz o Allahın takdiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…