Aynen oyle.zaten birikimimiz bu gunlerde ise yaramayacakda nezamn iss yarayacak.tabi degecek bid kisi ve degecek bir olaysa elbette
Is bulmam sıkıntı evli olunca cocuk dusunuyor musun diye soruyorlarPara vermeseniz ne olacak adam nasıl bulacak? maddi sıkıntılar için değil mi birikim? siz çalışıyor musunuz
Esimin arkadaşı kamyon tır ehliyetlerine girdi aldi çalışıyor esine de al sende al 1 senedir kafasina girdi taa ki is yeri kapana kadar ben o kadar itiraz etmeme ragmen kamyonu aldı arada o arkadaşının yaninanada gitti öğrenmeye çalıştı şimdi arkadaşı diyor ki senin tecruben yok koskoca tırı sana vermezler diyor esim daha iyi maaş alırım diye uğraşiyor aslında anlatacak cok sey varEvet evlilik iyi günde kötü günde beraber olmaktır. Yalnız benim iki tane tanıdığım arkadaş vasıtasıyla bu uzun yol işine girdi, ikisi de ciddi zarar etti. Bu arkadaş güvenilir midir ? Siz ehliyet işleri için mi vereceksiniz birikimi ? Aracı bir firma falan mı sağlayacak ?
Bazen ferri davraniyor istenmeyen seyler söylüyor mesala keske senin gibi takıntılı biriyle evlenmeseydim gibi sonra pisman oluyor ben susmasam konu uzar aslında iyi yönleri cok merhameti aile bağı var beni anlıyor en önemlisi butcede bana güvenip aldığı maaşı direk bana verir bir sey aldiğimda niye aldın demiyor o da cok bunalımda üzerine gitmemeye çalışıyorum 2 hafta sonra iş bakacak artık tir direksiyon sınavı var 18 deCanım zor bir durum anlattığına göre ama sabır ve mantıklı düşünmek çok önemli böyle zamanlarda. Fevri konuşmadan sakince detayları öğrenebilirsin, kaygılarını eşinle paylaş ki o da senin endişelerini anlasın
Yooo tecrübesi olmasa da veriyorlar tırı benim kardeşim de tır ehliyeti aldı bi ise girdi çalışıyor onunda tecrübesi yoktuEsimin arkadaşı kamyon tır ehliyetlerine girdi aldi çalışıyor esine de al sende al 1 senedir kafasina girdi taa ki is yeri kapana kadar ben o kadar itiraz etmeme ragmen kamyonu aldı arada o arkadaşının yaninanada gitti öğrenmeye çalıştı şimdi arkadaşı diyor ki senin tecruben yok koskoca tırı sana vermezler diyor esim daha iyi maaş alırım diye uğraşiyor aslında anlatacak cok sey var
Bu korkunç bir durum aslında. Şansa yaşıyoruz yollardaYooo tecrübesi olmasa da veriyorlar tırı benim kardeşim de tır ehliyeti aldı bi ise girdi çalışıyor onunda tecrübesi yoktu
Aslında şöyle bir durum var öyle ise girince hemen uzun yola vermiyorlar yada çok büyük yük yada tır vermiyorlar biraz alıştıktan sonra çıkıyor uzun yola sonuçta tecrübe dediğimizde yola çıkmadan olmuyorBu korkunç bir durum aslında. Şansa yaşıyoruz yollarda
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hayırlısını da gönlünüze göre versinBazen ferri davraniyor istenmeyen seyler söylüyor mesala keske senin gibi takıntılı biriyle evlenmeseydim gibi sonra pisman oluyor ben susmasam konu uzar aslında iyi yönleri cok merhameti aile bağı var beni anlıyor en önemlisi butcede bana güvenip aldığı maaşı direk bana verir bir sey aldiğimda niye aldın demiyor o da cok bunalımda üzerine gitmemeye çalışıyorum 2 hafta sonra iş bakacak artık tir direksiyon sınavı var 18 de
Şansa kalmış bi durumBu korkunç bir durum aslında. Şansa yaşıyoruz yollarda
Amin inşaallah çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hayırlısını da gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?