Çözüm çok da kimse hayat standardından taviz vermek istemiyor galiba...Eski eşi de kiraya çıkabilir. Niye devlet meselesi haline getirmişler ki olayı
Çocuk özel okula gitmeyebilir, daha kötü bir semtte kirada oturabilirler. Neden siz ölü bir yatırım yapıyorsunuz?
O iş öyle değil galiba. Nişanlımın babası annesini çocukları ile oturduğu evden atmaya kalktı kadın adam davayı açtıktan sonraki sürenin komple kirasını ödemek zorunda kaldı. Evde mahkeme kararıyla satıldı ve para ikiye bölündü sanırım. Yani böyle olmuş yıllar önce. Yaşamış gibi anlatmışım kv 7477282 kere anlattığı içingörümceniz eski eşinden olan çocuğuyla orada yaşıyorsa eski eş dava da açsa onu evden çıkartamaz. söylenir durur.
ben anlamiyorum mal paylasimi falan yapilmadi mi ki simdi eski es para istiyor? bosanma gerceklesmedi mi? var bu iste bir is ya neyse. olan size olacak. bu durum sizin yuvanizin yikilmasina kadar gider. ne sacma ve mantiksiz bi düsünce, ev alicam ama evle asla ilgim olmayacak asla hakkim olmayacak. dünya hali yarin ya tekrar almak istediginizde alamazsaniz? ya hastalansaniz da acil paraya yada satabileceginiz biseylere ihtiyaciniz olsa?
Boşanma ile mal ayrılığı ayrı talepler. Boşanma gerçekleşince mal paylaşımı otomatik olarak gerçekleşmiyor.
evin 50bintl kredisi varevin kredisi hali hazırda devam ediyorsa o evi zaten kredisi ile satmak zorundalar. yani yatırdıkları ana para ve bugüne kadar ödedikleri kredinin toplamı kadar nakit para alıp onu bölüşecekler. kalan krediyi evi satın alan ödemeye devam edecek.
yani atıyorum 100 bin nakit 200bin kredi çekmiş olsunlar. 50binlik kredi ödemişlerde onlar 150bin gibi bi rakam alıca. kalan 150binlik krediyi satın alan ödemeye devam edicek.
krediyi devretmiş olacaklar bir nevi. bu nedenle eğer ödemelerinde aksama olmamışsa, puanı kötü değilse yeni bir kredi çekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?